Şimdi Ara

pegatron ipxsb-h61 anakartım var hangi ekran kartını alırsam %100 çalışır? (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pegatron ipxsb-h61 anakart
    intel core i3-2120 3.30 ghz işlemci
    300 ve 350watt yazan bir güç kaynağım var
    şu anki ekran kartım amd radeon 5450hd çok kötü oyunlarda fps arttırmak istiyorum sadece league of legends oynuyorum zaten daha doğrusu.
    www.vatanbilgisayar.com
    Amd Ekran Kartı
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd/ekran-kartlari/?srt=UP

Bu linkteki ilk dört ekran kartını alsam uyar mı sistemime? söylemem gereken başka bir şey varsa yazın o sistemi falanda sayayim. windows 10 ve 64 bit pc ve 6gb ram var ayrıca.

NOT : Asus gtx 750ti 2gb ekran kartı taktım ekran vermedi. Rx 460 4gb ddr5 ekran kartı taktım görüntü vermedi. Ve herkes görüntü vermesi gereken ekran kartları olarak bunları önerdi olmadı.
    Belalı bir anakarta sahibim. Emin olduğunuz ekran kartlarını önerin lütfen bu sisteme uyacak :(
    Şu anki amd radeon 5450hd yi çalıştıran bu sistem başka hangi ekran kartlarını çalıştırır? 0.el 400tl veya 2.el 400tl max alabileceğim ekran kartı önerisi lütfen. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek basımıza kalmısız -- 10 Haziran 2019; 0:47:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pegatron IPISB-H61 Anakartı için Uyumlu Ekran Kartları

Pegatron IPISB-H61 anakartın için %100 uyumlu bir ekran kartı seçmek, sorunsuz bir oyun ve genel bilgisayar performansı deneyimi için çok önemlidir.

Pegatron IPISB-H61 anakartı, 2. ve 3. nesil Intel Core işlemcilerini destekler. Bu anakartın PCI Express 2.0 x16 yuvası bulunmaktadır, bu da çoğu modern ekran kartıyla uyumludur.

İşte Pegatron IPISB-H61 anakartın için uyumlu bazı ekran kartı modelleri:

• NVIDIA GeForce GTX 1650
    • AMD Radeon RX 570
    • NVIDIA GeForce RTX 2060
    • AMD Radeon RX 5600 XT
    • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

Yukarıdaki ekran kartları, Pegatron IPISB-H61 anakartıyla tam uyumludur ve sorunsuz bir performans sağlayacaktır. Ekran kartı seçerken, güç gereksinimlerini, anakartın uyumluluğunu ve bütçeni dikkate aldığından emin ol.

Uyumluluk sorunlarından kaçınmak için, Pegatron IPISB-H61 anakartın için uyumlu bir ekran kartı satın almadan önce üreticinin web sitesini kontrol etmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ek guc girişi olan ekran kartları çalışır. Örneğin gtx960 760 vs. İşlemciyi de değiştirmeniz lazım i5 2400 ucuza bulunur bi de ram i 8 yaparsınız. Ayriyeten psu da 400 watt olmalı. Attığınız ekran kartları hiç bi ise yaramaz elinizdekinden çok bi farkı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

Ek guc girişi olan ekran kartları çalışır. Örneğin gtx960 760 vs. İşlemciyi de değiştirmeniz lazım i5 2400 ucuza bulunur bi de ram i 8 yaparsınız. Ayriyeten psu da 400 watt olmalı. Attığınız ekran kartları hiç bi ise yaramaz elinizdekinden çok bi farkı olmaz.
    Dostum yanlış yönlendiriyorsun arkadaşımızı. @pccahili28 önceki konunda söylemiştim o anakart ile pci-e 3.0 olan hiç bir ekran kartını çalıştıramassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 10 Haziran 2019; 2:53:18 >
  • soporo kullanıcısına yanıt
    Neden hocam bios güncelleme şart mi?

• O marka anakartım vardı.Çalıştırmadı yeni tip kartları.Bios güncellemesi yapmaya çalıştım.Olmadı anakart çöp oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

Neden hocam bios güncelleme şart mi?
    Evet fakat pegatron markası herhangi bir güncelleme yayınlamadı o yüzden çalıştırmak mümkün değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Anladım hocam teşekkür ederim arkadaş da dikkat eder artık uyarıları

Teşekkürler yardım için :)
  • rakcay kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi denesem anakart yansa bu sefer pc'siz kalacağım :(
    Mesela şimdi bu anakart yerine sadece yeni bir anakart alsam veya 2.el bir anakart alsam bu sistemi çalıştırmaz yine pc siz kalacağım diye korkuyorum bilgim yok :(
  • 1155 Pin iyi bir markanın anakartını bulabilirsen (Örneğin asus) sorunun çözülecektir. Letgo gibi 2.el satış platformlarından araştırabilirsin, oem çıkma anakartlar oluyor çok ucuza temiz onlardan bakabilirsin. Bende şuan dell markasının oem bir anakartı var, üzerinde I5 2500K, gtx750ti çalışıyor. En ufak bir sorun yok.

İşlemciyi 200TL, anakartı 50TL ye almıştım :)
  • NostComputer kullanıcısına yanıt
    İlginiz için minnettarım :)
  • Öncelikle merhaba bendede aynı kasadan var 300 tl civarı nvıdıa geforce gt440 rami 8 gb çıkart başka biley yapmana gerek yok kasan herhalde casper nirvana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pegatron ipxsb-h61 anakartım var. 4 gb elixir 1333 mhz ddr3 ram vardı. yanına 8 gb ddr3 1333 mhz longline ram aldım. fakat taktığımda 8 gb ram i görmedi. tek taktım yine görmedi.

benim sorum şu, bu anakart kaç gb ram e kadar destekliyor? ve bu sorun neden olmuş olabilir?

• Flowstone F kullanıcısına yanıt

O anakart son derece kötü, 2. elden markası modeli belli bir şey alıp onuda atmanı veya satmanı öneririm, yani ondan kurtulman gerek.

SLot başına 4gb memory desteği var, anlayacağın toplamda 8gb bellek desteği var, hâliyle snn taktığın tek modül 8gb belleği görmemesi çok normal.

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. :)

Konuyu hortlatıcam ama, pegatron ipxsb-h61 anakarta gt 1030 Pci 2.0 alsam görüntü verir mi?. Bu anakart kağıt üstünde Pci 3.0 desteklese de bios güncellemesi yapmadan Pci 3.0 ekran kartıyla görüntü alan yok. Rx550 görüntü vermedi acaba gt 1030 pci 2.0 görüntü verir mi?Yardımcı olursanız sevinirim.Emin olmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zihindefeat

Konuyu hortlatıcam ama, pegatron ipxsb-h61 anakarta gt 1030 Pci 2.0 alsam görüntü verir mi?. Bu anakart kağıt üstünde Pci 3.0 desteklese de bios güncellemesi yapmadan Pci 3.0 ekran kartıyla görüntü alan yok. Rx550 görüntü vermedi acaba gt 1030 pci 2.0 görüntü verir mi?Yardımcı olursanız sevinirim.Emin olmak istiyorum.

2.0 kartlarda sorun yoktu diye hatırlıyorum ama denemeden buna net bir şekilde cevap veremem dostum.

• Gt 1030 pci 2.0 ile görüntü aldım, teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.