Şimdi Ara

Pegasus ile Yazın Yurtdışı Keyfi (29,99 - 69,99 Euro)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz aylarında yurt dışına rahatça seyahat etmeniz için kampanyalarımıza bir yenisini daha ekliyouz.
    Sizler için yaz aylarında muhteşem yurt dışı fırsat hatları belirledik. 27 Mart’tan 3 Nisan’a kadar biletinizi flypgs.com’dan alın, 1 Mayıs – 27 Ekim arasında aşağıda belirttiğimiz hatlarda ve seçili uçuşlarda 59.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçun.
    Hemen uçuşunuzu seçin, 1 Mayıs – 27 Ekim’e kadar dilediğinizce uçun! Kampanyamız 3 Nisan’a kadar geçerli, acele edin!
    Eğer seyahatinizi netleştirinceye kadar, biraz daha zamana ihtiyacınız varsa, uçuşunuzun tarih ve seferini seçin, ekranın altında göreceğiniz rezervasyon yap butonuna tıklayın indirimli ücretimiz sizi beklesin.

http://www.flypgs.com/kampanyalar/1747/pegasusla-yazin-yurt-disi-keyfi.aspx

59 Euro ya Bruksel - İstanbul bileti aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 27 Mart 2012; 20:39:32 >

• Vizesiz bir güzergah var mı? Vizeye para kaptırmadan gezelim.
  • saraybosnaya yok sanırım orayı çok merak edıyorum yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedfellow

saraybosnaya yok sanırım orayı çok merak edıyorum yaa

pegasusun bosnaya uçuşu yok sanırım onun yerine makedonya var vizesiz üsküp e uçuyor pegasus.
  • denk gelirseniz fiyatlara.. tek tük uçuşlara koymuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus902

quote:

Orijinalden alıntı: bedfellow

saraybosnaya yok sanırım orayı çok merak edıyorum yaa

pegasusun bosnaya uçuşu yok sanırım onun yerine makedonya var vizesiz üsküp e uçuyor pegasus.

saraybosna çok güzel ama skyscanner dan split e bilet bul (split biraz daha ucuz)oradan saraybosna ya pek bir yol yok zaten.Hem split i de görmüş olursun.Thy Saraybosnaya hiçbir firmayı sokmuyor.Zaten az uçuş var
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

denk gelirseniz fiyatlara.. tek tük uçuşlara koymuş..

aynen 70 € dediği paris 400-500 den aşağı yok temmuzda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne biçim kampanya anlamadım.
    Istanbul - S.Gökçen (SAW) - Londra - Stansted (STN) ağustosta gidiş en ucuz 319 TL dönüş 278 TL
    British airways da 550 TL ye gidiş dönüş bilet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Bu ne biçim kampanya anlamadım.
    Istanbul - S.Gökçen (SAW) - Londra - Stansted (STN) ağustosta gidiş en ucuz 319 TL dönüş 278 TL
    British airways da 550 TL ye gidiş dönüş bilet var.

bir pegasus klasiğidir o dediğin.. bakarsan "low-cost" havayoluyuz derler.. 3-4 ucuz bilet koyar.. gerisi çok çok pahalıdır.. öyle ki lufthansa, thy ve diğer büyük havayollarıyla yarışabilecek hatta onlardan daha pahalı olacak şekilde.. sende bir örnek vermişsin zaten.. bende daha önce örnek vermiştim..

bu arada anadolujet devri bitiyor, artık sunexpress pegasus ile ciddi bir rekabete girecek.. en azından duyumlar bu yönde.. lutfhansa ve thy gibi 2 büyük ortaklığın ürünü olan sunexpresse karşı pegasus neler yapabilecek merak etmekteyim..

• sızı uzmk ıstemem ama 20 gun once ıst bruksel gıdıs donus 178 tl ıdı alıp almamak konusunda kararsız kalmıstım mayıs ve hazıran ayında bır suru gunde de yer vardı. pegasus busefer cok bır ındırım yapmamıs gıbı geldı
  • Bana yardımcı olabilecek biri varmı, yok yerseç yok bilmem şu ücreti bu ücreti kafam karıştı. Mayıs haziran farketmez her iki aydada olabilir, ist-düseldorf düseldorf-ist (gidiş dönüş tarihleri arası 7-10gün olabilir ) uygun fiyatlı 2kişilik bilet lazım.
  • İndirim yok.
    Krasnodar - S.Gökçen indirim öncesi de 139TL idi indirim sonrası da 139TL
  • ya ben pegasusla cok uctum...haksızlık etmeyın....her yerede beles bılet verecek hallerı yok..ısıne gelen arkadas alır ısıne gelmeyen almaz....40 tlye ıstanbul gıdıs donus uctum....bıraz bekleyın o tarıfelerde acılır.....
  • Bunlarda para kazanacak, hepsini ucuz yapsalar hangi biletten kazanacaklar, zaten fiyatlara bakarsanız 39 Euro'dan başlayan fiyatlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.