Şimdi Ara

Pegasus ile seyahat etmis olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilk defa uçak bileti aldım. Pegasus sitesinden aldığımda koltuklar satılıyordu eğer kendin secersen bende koltuk secmedim rastgele versin bir yer dedim. Sonra check in yaparken de koltuk seçimi yoktu. Şimdi check in yaptım ama koltuğu bilmiyorum. Bir yerde yanlış mi yaptım acaba koltuk satın almak zorunlu muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilette yazar koltuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasusta koltuk seçimi yok malesef biletinizi alırken görevliden seçebiliyordunuz sanırım acil çıkışa almıştım ben.
  • Şimdi bana QR kodu verdi. Bilet yerine geçmiyor mu o?

• Bileti alırken havaalanında secmistim yeri "cam kenarı " bi sıkıntı olmaz yani

• üzülme kanka ayakta gidersin , en kötü çömelirsin
  • Ben bileti netten aldım ama ve koltuk satın almadım ama check in yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Qr bilet yerine geçer bilette koltuk numaranin yazması lazım

• Online checkin yaptığında sana küçük bir alanda yazıyor koltuk numaranı. Onaylarsan orası oluyor onaylamazsan checkin yapamıyorsun. Bunun yanı sıra gişelerde kesinlikle seçmene izin vermiyorlar. Ama sen bi şansını dene.

Verilen QR kod bilet yerine geçiyor uçağa bagaj vermiceksen direk kapıya gidebilirsin gişelerde sıra beklemek yerine.

Bunun yanı sıra abi benim koltuk önden olsun yolu izlicem de hemen sana acil çıkış veriyorlar.
  • arkadaşlar bilette pnr isim soyisim uçuş saati ve yönü dışında parantez içinde PC 104 yazıyor. Bu koltuk numarası mı?

• Benim uçağım bir hayli boştu belki o yüzden bileti alırken değiştirmeme izin vermiş olabilir yanlış bilgide vermim.
  • Şimdi pegasusu arayıp soracam 10 dk bekletecek 15 tl fatura gelecek diye korkuyorum

• Koltuk rastgele gelir
    Online checkin yaptiysan koltuğun yazması lazım 1-37 arası sayı + abcdef den birisi
    Ornek 20-C

• Aradım pegasusu öğrendim koltuğu. Otomatik vermiş sistem. 17F . ilginc olan bilette neden yazmıyor.

• 27F cam kenarı. denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

27F cam kenarı. denemelisin.

9f nasil hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetes999

quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

27F cam kenarı. denemelisin.

9f nasil hocam

9f cam kenarında oturmuştum. hiç beğenmedim, bence iş adamlarına göre
  • Pegasus ile seyahat etmek birçok olumsuz görüşe rağmen, aslında keyiflidir. Low-cost havayolu olduğu için uygun tarihlerde alınan biletler çok ucuzdur. Bundan ötürü bazı uçak içi ikramlar ücretlidir. Ben hemen her binişimde sandviç ve kola almışımdır. Zaten bilete 50-60 TL gibi bir para vermişsem bir menüye 15 TL ödemek çok da rahatsız etmiyor. Toplama baktığınızda 75 TL yapar ki bu da diğer ücretsiz sandviç (!) veren havayolları ile yapacağınız seyahatlerden yine kat kat ucuza gelecektir.
    İlginçtir, internette dolaşan rötar olayları sanıldığı gibi çok olmaz. İnsanlar yazılanları okuyunca zannediyor ki vaktinde kalkan uçak yok. Ama yanlış bir bilgi. 35-40 kez seyahat ettim Pegasus ile. Yalnızca 1 kez rötar yaşadım.
    Niye böyle uzun uzun yazdım bilmiyorum. Sektörden gelince kendimi tutamadım bir an sanırım.

• BayRealist B kullanıcısına yanıt
    Kanat tarafina dek gelmesinde
    Ilk defa ucak bileti aldim 16 liraya koltuk secimi yaptim ucretsiz rastgele koltuk secimini bilmiyordum hem para verip hem de kanat tarafi alsaydim herhalde cok koyardi onun icin sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Pegasus ile seyahat etmek birçok olumsuz görüşe rağmen, aslında keyiflidir. Low-cost havayolu olduğu için uygun tarihlerde alınan biletler çok ucuzdur. Bundan ötürü bazı uçak içi ikramlar ücretlidir. Ben hemen her binişimde sandviç ve kola almışımdır. Zaten bilete 50-60 TL gibi bir para vermişsem bir menüye 15 TL ödemek çok da rahatsız etmiyor. Toplama baktığınızda 75 TL yapar ki bu da diğer ücretsiz sandviç (!) veren havayolları ile yapacağınız seyahatlerden yine kat kat ucuza gelecektir.
    İlginçtir, internette dolaşan rötar olayları sanıldığı gibi çok olmaz. İnsanlar yazılanları okuyunca zannediyor ki vaktinde kalkan uçak yok. Ama yanlış bir bilgi. 35-40 kez seyahat ettim Pegasus ile. Yalnızca 1 kez rötar yaşadım.
    Niye böyle uzun uzun yazdım bilmiyorum. Sektörden gelince kendimi tutamadım bir an sanırım.

çok sık ankara istanbul yapıyorum hocam. sabihadan pegasusun 1 kez bile saatinde kalktığını görmedim. En iyi ihtimalle yarım saat geneli 55 dakika... 2.5 saat beklediğimi de hatırlıyorum.

Bir kez sabihadan samsun uçuşu iptal oldu ankaraya gelmek zorunda bile kaldım. (sözde hava muhalefeti ama nasıl oluyorsa ankara uçağı kalkabiliyor samsun kalkamıyor)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.