Bildirim
pegasus atrix psu nasıl seçim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu fiyat kategorisi çin baya iyi bir psu tüm güvenlik standartlarınıda barındırıyor!
Ben bilmek istediğim Nokta üzerinde sata ve sli portları var mı yok mu ayrıca nerede satılıyor!! -
quote:
Orjinalden alıntı: fx57
bu fiyat kategorisi çin baya iyi bir psu tüm güvenlik standartlarınıda barındırıyor!
Ben bilmek istediğim Nokta üzerinde sata ve sli portları var mı yok mu ayrıca nerede satılıyor!!
arkadaşım bi bilgisayarcı arkadaş vasıtasıylawww.metroelektronik.com adresinden sipariş edicem, psu hakkında bildiklerim bu kadar buda linki
http://www.metroelektronik.com/Default.asp?X=1 en altta yer alan psu benim almak istediğim
-
işte avrupa birliğinin kabül ettiği ve senin barındırdığını söylediğin güvenlk birimleri:
UL (Level 3), cUL (Level 3), VDE, CB, NEMKO, SEMKO, DEMKO, FIMKO
gerçekten merak ettim tüm bu standartları kapsadığını gösteren bir link yollayabilir misin eğer böyleyse bu ürünü incelemek lâzım
quote:
Ben bilmek istediğim Nokta üzerinde sata ve sli portları var mı yok mu ayrıca nerede satılıyor!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoritosHasan -- 11 Ocak 2006 10:22:42 > -
quote:
Orjinalden alıntı: DoritosHasan
işte avrupa birliğinin kabül ettiği ve senin barındırdığını söylediğin güvenlk birimleri:
UL (Level 3), cUL (Level 3), VDE, CB, NEMKO, SEMKO, DEMKO, FIMKO
gerçekten merak ettim tüm bu standartları kapsadığını gösteren bir link yollayabilir misin eğer böyleyse bu ürünü incelemek lâzım
quote:
Dosdum bende tam kesin bilmiyorum forumda daha önce bir topic vardı
380 mi ne öle bir pegasus a 7800 gt falan bağlanan bir topic orda birisi 550 watt lık pegasus larda tüm kabul edilmiş standartların olduğunu sölemişdi! Bende ona dayanarak yazdım!
-
aslında gayet iyi bi psu ya benziyor -
yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X