Şimdi Ara

Pegasus %20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun sans eseri Izmir-Sivas arasi gidis donus bileti 119 TL'ye aldim. Odeme ekranina geldiginde %20 yurtici indirimi yaziyordu. Belki faydasi dokunan arkadas olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Bugun sans eseri Izmir-Sivas arasi gidis donus bileti 119 TL'ye aldim. Odeme ekranina geldiginde %20 yurtici indirimi yaziyordu. Belki faydasi dokunan arkadas olabilir.

Hocam şuan kampanya yok gözüküyor. Eğer doğum gününüz yakın bir zamansa onun içindir %20..
  • Bende kontrol ettim ama extra bir indirim göremedim.Size özel bir durum var sanırım
  • Imkani yok. Ilk defa uye oldum ve dogum gunum yakin degil. Herseyi halledip odeme ekranina geldigimde, kampanyalar adi altinda %20 yurtici indirimi diye bir tik acildi. Tikladigimda ise indirim yapti. Bence bir kurcalayin, bende hic boyle birsey beklemiyordum.

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sizin dediğiniz kampanya bu yeni hatırladım.. Ancak 20 martta kampanya bitti..

http://kampanyabul.org/kampanyalar/ucak-bileti-kampanyalari/pegasus-kampanyalar/pegasus-tum-ucuslarda-indirim-kampanyasi-17-20-mart-2015.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Tamam hocam sizin dediğiniz kampanya bu yeni hatırladım.. Ancak 20 martta kampanya bitti..

http://kampanyabul.org/kampanyalar/ucak-bileti-kampanyalari/pegasus-kampanyalar/pegasus-tum-ucuslarda-indirim-kampanyasi-17-20-mart-2015.html

Olabilir hocam. Firsat kactigina gore silinebilir konu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 adet pegasus 15 k hesap
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.