Şimdi Ara

Pectus Carinatum (guvercin Gogsu) sıkıntısı olanlar gelin dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
15.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Bilen Vardır diyerek sizinle bir sıkıntımı paylasmak istiyorum.

Benim gogus kemik yapımda Pectus Carinatum (Guvercin gogsu) diye dogustan gelen bir sekil bozuklugu var yani ön gogus duvarı dısarıya dogru cıkık, saniyorum kendimi bildim bileli rahatsızklık duygugum nefes darligi sikayetleriminde kısmen provakatöru bu durumdur.

kucuklugumden beri bu durumdan cok dert sahibi oldum, dusunsenize istediginizi giyemiyorsunuz, hersey ustunuze olmuyor, sahile cıkamıyorsunuz, montsuz yada üstunuzde goruntuyu gizleyici ekstra birsey olmadan ortalıkta gorunmekten kacıyorsunuz, t-shirt yada erkek vucut hatlarını ortaya cıkarabilecek her turlu giyim malzemesini en genc yasınızda giyerek hevesinizi alamiyorsunuz, sahilde insanlarla bir arada olup herkesin gozlerini ustunuze cekmemek icin herkesten gizleniyorsunuz bunun yanı sıra düstur bozuklugu ise beni apayrı saglık sorunlarına sevkediyor. vs vs vs..anlatmakla bitmez.benim hastalıgım cok ilerlemedi zaten internetti fotoraftakiler kadar kötü değil ama yinede sorun yapıyor internetteki fotoraflar göğüs çöküklüğü ile ilgili genelde bu hastalık tam zıttı çıkıklıgı ile alakalı

Burada bu sıkıntımı paylasmak bile belkide hayatımda bu konudaki gosterdigim tek cesaret, ama bir bilen vardır diyerek bi umutla yaziyorum, umut fakirin ekmegi napalim yaş 17

psikolojik olarak korkuyorsunuz çünkü istediğiniz kadar vucudunuzda kas olsun göğüsünüzde kaslar gözükmüyor ortadan bi kemik var ete göğüsler yapısmıs gibi duruyor ve berbat bişey kıyafetlerinizde bile belli oluyor saklamak için binbir kılıga giriyorsunuz eğer bu rahatsızlıgı olanlar varsa yardımcı olalım birbirimize ve tabiki forumdaki doktorlar ve bu hastılığa sahip olup ameliyat olanlar onlarda yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 6 Haziran 2010; 12:34:05 >

• Dostum daha önce hiç duymadım ama Allah acil şifalar nasip etsin diyeceğim ya heralde çocukluktan beriyse bir çaresi yok sanırım ama yinede böylesin diye kendini insanlardan saklamana gerek yok
  • Geçmiş olsun hocam sıkıntı veren bir durum
  • Bende de kunduracı göğsü var içe doğru çökük aşırı değil ama yinede bozukluk rahatlıkla görülebiliyor.Kaburgamın en alt kemikleri gözüküyor ortadada çöküklük var ama internetteki resimler gibi abartı değil.Doktora hiç gitmedim fakat aynı durumdaki doktora giden başka arkadaşıma sordum ona ameliyata gerek yok ama görüntüsünden rahatsızsan yaparız demişler.Senin durumun için ameliyat varmı bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 6 Haziran 2010; 12:44:22 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 12 Mayıs 2013; 16:44:25 >
  • bir arkadaşımda da aynı durum vardı. ama o hiç takmadı biz de hiç umursamadık zaten. ben ilk gördüğümde dedim şekil duruyor :D o dedi olum tabi farkımız :D

bence sende hiç umursama.. senin de takmaman gerektiğini düşünüyorum. sonuçta utanılacak birşey değil. elbet ilk görenler için değişik bir durum olur ama alışıldıkça sorun olmaz.
  • hiç takma kardeşim aynı sorun bndede var hç kafana takma istediğin gbi gyin istediğin gbi gez böyle yaparak sadece kendine zarar verirsin bnde aynı durumdaydım ama ya ulen banane bakan baksın knusan knussun diorum simdi hayatını yasa bosveeeeeeeeeeeeeeeer :):):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hort.arkadaşlar bu sorun ileride kamburluğa neden olur mu*ayrıca askere gitmeme veya polisliğe engel teşkil eder mi?
  • azıcık vardi bende de, zayıfken, 1.5 senedir Bodybuilding yapıyorum gayet düzgün göğüsüm var sabret ve çalış kilo al. ( 30 kg ya yakın kilo aldım )
  • benim durum çok kötü.zaten zayıftım kız arkadaşımı kaybettim.(vefat etti)ondan sonra iyice zayıfladım.hem moral olarak hemde fiziksel olarak kendime gelmem lazım.48 kiloyum sadece...boyum 181.neler tavsiye dersim hocam.ameliyatı düşünüyorum ama kaldırabilirmiyim emin değilim.
  • Geçmiş olsun.. Tek çare vücut geliştirme, sıkı çalışma, sıkı beslenme...( Bende 50 kg idim, 1.73 boyum var..) Benim ameliyatlık bir durumum yoktu, internetteki fotolarla karşılaştırırsam.. Ama senin ki aşırı ise, ameliyat gerekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 1 Mayıs 2013; 14:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Geçmiş olsun.. Tek çare vücut geliştirme, sıkı çalışma, sıkı beslenme...( Bende 50 kg idim, 1.73 boyum var..) Benim ameliyatlık bir durumum yoktu, internetteki fotolarla karşılaştırırsam.. Ama senin ki aşırı ise, ameliyat gerekebilir

eyvallah sağ olasın.vücut geliştirmeyi deneyeceğim ama vaktimde kısıtlı ilgilendiğin için teşekkür ederim
  • Sırf bu yüzden 3 yıldır denize,havuza girmiyorum.Rüzgarlı havalarda t-shirt üstüme yapışacak diye dışarı çıkmıyorum çok kötü bir durum.
  • Bende hem o hem de jinekomasti var gerisini swiz düşününün dik durunca kız gibi oluyorum

En kötüsü de böyle olunca omuzlar çok dar kollar çok ince oluyor.
  • bir kaç gün önce arkadaşlarla havuza gittim gitmez olaydım.millet her zamanki gibi cins cins bakıyor.aldırmamaya çalışıyorum ama elde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Bende de kunduracı göğsü var içe doğru çökük aşırı değil ama yinede bozukluk rahatlıkla görülebiliyor.Kaburgamın en alt kemikleri gözüküyor ortadada çöküklük var ama internetteki resimler gibi abartı değil.Doktora hiç gitmedim fakat aynı durumdaki doktora giden başka arkadaşıma sordum ona ameliyata gerek yok ama görüntüsünden rahatsızsan yaparız demişler.Senin durumun için ameliyat varmı bilmiyorum ama.

hocam bende de ondan var ama seninki gibi çok az, yine de küçükken çok sinirimi bozardı bu meret. kas yaptığında görünmez oluyor, hatta oranın daha dolgun gözükmesini sağlıyor. iyi bir şey mi? hayır. ama çok az miktarda olduğundan pek dikkat etmiyorum.

• Sa arkadaslar bendede vardi ameliyat oldum eskisinden cok farkli bir gorunum aldi .
    Ameliyatin ilk aksami yurumeye basladim bugün 2.günüm hastaneden yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bende de var göğüs kafesimin sağ tarafı dışarı doğru çıkık ben pek kafaya takmıyorum ama gerçekten çok kötü bi durum (body yapan arkadaşlar foto atabilir mi?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.