Şimdi Ara

Pebble Kullanıcıları Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
13
Favori
20.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırmızı pebble classic kullanıcısıyım, gayet memnunum şuan için. Aynı zamanda MiBand var bir süre kullanıp kenara koydum sadece bildirim uyarıları alayım, adım ve uyku takibi yapayım diyenler için MiBand da güzel bir alternatif.

Watchface olarak RealWeather yüklü, sade ve başarılı. Başkaca bir uygulama kullanmıyorum. Bildirimlerde gecikme olmaksızın ekranda görüyorum. Note 4 ile uyumu iyi.
  • termomen kullanıcısına yanıt
    ebaydan 70 dolara sıfır maledebilirsin. 54 dolardan acık arttırma teklif almadan kapanıyor(20 kusur usps priority kargo parası var)
    sahibindende 200tlden başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    ebayda bankamatik kart geliyormu maestro kart. kredi kartım yok malesef. Amazon dada maestro geçmiyor ordada 72 $a vardı alamadım ücretsiz kargo diyor.

• pili kaç gün gidiyor artı mesaj hafızası ne kadar yeni mesaj gelince eskiyi siliyormu?

• termomen kullanıcısına yanıt
    pili bitmedi henüz, ama muhtemelen 4 yada 5 tam günü bulacak, gece kapatmıyorum. Geriye dönük bildirimler içeriği ile birlikte hafızasında duruyor 2 gündür silmemiş ama belli bir sayıya kadar mı tutuyor yoksa belli bir güne kadar mı onu bilmiyorum şu haliyle de yeterli geldi bana.
  • uzun mesajları tam gösteriyormu yoksa belli bir
    miktarınımı gösteriyor.

• Pebble Time Steel kullanan var mı?

Pil ömründen dolayı avantajlı durumda. Uyku takibi de yapılabilir. Fakat 3. parti uygulama desteği ve Türkiye'de servisinin ve doğrudan satışının olmaması gibi konular yüzünden Apple Watch ile ikisi arasında gidip geliyorum.
  • Merhaba,
    Pebble Time saatimi satıyorum, ilgilenenler aşağıdaki ilanı inceleyebilirler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_111070693/tm.htm
  • Amazondam pebble stell aldim saat gayet guzel ama titresimi calismadigi icin iade edecegim.

hocam ben bu prime üyeliği aktif edemiyorum bankadan para çekilemedi hatası alıyorum üyeliğiniz askıya alındı diyor. bankam kuveyttürk bankamatik kart. şuan 99$saat

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

hocam ben bu prime üyeliği aktif edemiyorum bankadan para çekilemedi hatası alıyorum üyeliğiniz askıya alındı diyor. bankam kuveyttürk bankamatik kart. şuan 99$saat

Sorun ne bilmiyorum. Saat su anda stokta yok olsaydi elemanlar geri gonderecekti.

sorun bankamatik kartı geçmiyormuş prime üyelikte. hayırlı olsun diyecektin saatine ama pek hayrını göremedin anlaşılan neyse kısmet. kaç paraya mal oldu toplam saat.

• Eğer Amazon üyeliğiniz yeni değilse prime 99$ zaten saat için alınmaz . Yeni dediğim aynı adreste bile olmuyor. Yani şimdi hesabınız varsa yeni açsanız da 99$ ödersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pebble Time Steel saatim yaklaşık 2 hafta önce geldi. kısaca yorumlarımı paylaşmak istedim.
    Öncelikle resimlerinden de görebileceğiniz üzere henüz metal kordonu gelmedi. 2 - 3 hafta sonra ayrı bir gönderi ile gelecek.
     Pebble Kullanıcıları Ana Konu
    Şimdilik deri kordon ile kullanıyorum, metal kadar kullanışlı olmasa da çok şık duruyor.
     Pebble Kullanıcıları Ana Konu
    Saatin boyutları çok başarılı. Kolda hiç rahatsızlık vermiyor, ekranı tahmin ettiğimden çok daha iyi.
    LCD veya Amoled saatler kadar başarılı olmasa da gündüz ofis veya ev içinde okumakta hiç zorluk çekmedim. Dışarıda zaten mükemmel.
    Karanlık ortamlar için arka ışığı otomatik olabiliyor ama ben tuşa basılınca yanmasını tercih ediyorum. Işık seviyesini de orta kullanıyorum kesinlikle yetiyor.
    Hepsi bir yana, renkleri soluk ama uzun pil ömürlü ve sürekli açık bir ekranı, arada bir açık bir ekrana veya kısa pil ömrüne tercih ederim.
    Pil ömrü demişken ilk hafta tecrübelerime göre her şarj 1 haftadan uzun dayanıyor. Oldukça yoğun kullanan biri olmama rağmen ilk günden bu kadar uzun şarj memnun etti.
    Genel olarak titreşim uyarısı oldukça başarılı, sabah etrafınızı rahatsız etmeden uyandıracak kadar yeterli.
    Bluetooth bağlantısında hiçbir sıkıntı yaşamadım, telefonun pil ömründe de bir düşüş hissetmedim. Hatta çoğu zaman telefonun ekranına bakmadığım için artış bile olabilir :-)
    Bildirimler çok başarılı, özellikle takvimi yoğun kullananlar için timeline arayüzü çok çok iyi. Whatsapp, sms de çok rahat okunuyor, hatta çoğu zaman kaydettiğim templateler ile saatten cevap veriyorum.
    Mikrofonu ile yazdırmak da mümkün ama maalesef ingilizce. Türkçe desteği henüz yok.
    Saat arayüzü olarak TimeStyle'ı kullanıyorum, basit, rahat okunur ve benim için önemli tüm bilgileri içeriyor, ama arada bir değişiklik olsun diye başkalarına da geçiyorum.
    Uygulamalara gelince pek çok seçenek var. En başarılı olanları :
    Music : Ben saatle beraber gelen uygulamayı kullanıyorum. Spotify ile çok başarılı çalışıyor. Ama daha fazla özellik için MusicBoss'u da düşünüyorum.
    Dashboard : Saatten telefonun özelliklerini açıp kapama, telefonu kaybedince çaldırma vs.
    Misfit : Adımsayar, aktivite ölçer ve uyku analizi. Basit ama çok başarılı.
    Endomondo : Koşu, bisiklet gibi aktiviteleri yaparken saatten gerekli bilgileri (Hız, mesafe, süre, vs) takip edebiliyor, aktiviteyi başlatıp durdurabiliyorsunuz.
    Voice2Timeline : Kısayola atadığım bu uygulama ile kendi zaman çizelgeme hızlıca bir hatırlatma yazdırabiliyorum. Maalesef şu anda sadece ingilizce çalışıyor, ama "Call home at 4 pm" dediğinizde saat 4'e evi aramayla ilgili bir hatırlatıcı koyuyor.
    PebbleNotes : Google Notes ile senkronize çalışan iş listesi uygulaması. Bilgisayardan veya cepten alışveriş listesi yazıp veya başka listeler oluşturup sonra saatten tikleyerek gitmek çok kolay.

İlk izlenimler bunlar, en güzel tarafı Pebble sürekli sistemi geliştiriyor. Aldığımdan beri 2 sürüm güncellemesi geldi ve hem sorunları giderdiler hem de yeni özellikler eklediler. Uygulamalar veya saat yüzleri de öyle. Hatta bir ara vakit bulursam kendim de denemeler yapmak istiyorum. Görebildiğim kadarıyla oldukça kolay.
    Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım ama özetle tam beklediğim gibi çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boneym -- 20 Ekim 2015; 15:58:52 >

• boneym B kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun kaça aldın?
    bende pebble steel aldım titreşimi bozuk cıktı şimdi degişim yaptılar gönderiyorlar. ekran harici uygulamalarda vs bir fark var mı?

Teşekkürler. Ben Kickstarter'dan Pebble Time ve Pebble Time Steel beraber aldım. İkisi 420$'a. Pebble Time gümrüğe takılmadı ama maalesef Pebble Time Steel takıldı, ona da 120 Tl gümrük ödemem gerekti.
    Bazı uygulamalarda fark var. Timeline, Ses Tanıma gibi Pebble OS 3.0'a özel fonksiyonları kullanan uygulamalar şimdilik eski Pebble'da çalışmıyor.
    Ama farkların büyük kısmı eski Pebble'ların da bu yıl sonuna doğru güncellemesiyle kalkacak. @aslimdayok
  • 9. soru için dialer isimli uygulama mevcut

• boneym B kullanıcısına yanıt
    Google Notes?? Google Keep tenmi bahsediyorsunuz? Değilse link alabilirmiyim?
  • Selamlar,

Gün boyu altivite kaydı yapacak, gene spor yaparken nabız takibi ile bunları yapabilecek bir saat arıyorum.

Pebble da bunları yapacak model var mı?

Fitbit surge, appe watch a alternatif olarak?

• Arkadaşlar bizim Pebble kar 129 euro olmuş 415 e geliyor geçen sene 245 e almıştım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.