Şimdi Ara

Peaky Blinders (2013) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
24
Favori
31.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dedigin diziyi hic izlemedim ama ikisinin arasinda ucurum var. Dunyadaki en kaliteli dizilerden birisidir peaky blinders. Cillian tek basina goturur bu diziyu, oyle de bi karakteri oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. sezonunda Adrien Brody'nin de yer alacak. Çekimlere bu hafta başlanacak.
    Peaky Blinders (2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

en kısa zamanda başlayacağım dizi.
    sezon sezon buradan değerlendirmesini yapacağım.

Yap hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

en kısa zamanda başlayacağım dizi.
    sezon sezon buradan değerlendirmesini yapacağım.

Yap hadi

Bu diziyi unutmuştum. Hatırlatmasaydın, izlemeyecektim. Henüz 3 sezonu da bitirdim.

İlk sezon ağır ilerliyor. Başları bana sıkıcı geldi. İlk sezon finaliyle beraber dizi kalitesini göstermiş oluyor.
    İkinci ve üçüncü sezonlar çok daha iyi.
    Yalnız dizide bir takım olaylar çok kolay, yüzeysel geçiliyor. Bunu özellikle 3. sezonun sonlarında daha net göreceksiniz.
    Dizinin temel olayı şu: Bir aile şirketi var. İşlerinin önemli bir çoğunluğu illegal. Bu aile şirketinin yükselişini izliyorsunuz. Bu süreç de, tahmin edilebileceği üzere düşmanlarla yaşanan çatışmalar üzerinden yaşanıyor.
    Aile her rakibini devirdikçe bir sonraki rakibi daha da güçlü bir başkası oluyor.
    Sürekli güçlenen bir 'öteki' düşman var ve nihayetinde aile sürekli kazanıyor.
    Şirket büyürken -düşmanlarını alt ederken- ailedeki kişilerde -özellikle başrol- yaşanan karakteristik değişimleri de görebiliyorsunuz. Öyle ki, dizinin tamamında sempatiyle bakacağınız Tommy Shelby'ye 3. sezon finalinde sağlam sövebilirsiniz.
    Açıkçası ilk sezon finaline kadar bu dizi için 'abartmışlar yahu' dedim. Sonrada bu sözümü bana yutturdu.
    Dizinin neredeyse tüm sahnelerinde viski ya da sigara var. İnsanın ağzı sulanıyor artık.
    Ayrıca, dizinin bazı sahneleri sanat eseri. Color effect olayını muazzam kullanmışlar.

Tavsiyem izlemeniz yönünde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 30 Mart 2017; 2:28:2 >

• Özledik be
  • Yeni başladım ve diyeceğim tek şey underrated. Hadi tek kelime etmeyip açayım bu dizi hak ettiğinin çok çok altında değer görüyor varsa şüpheniz tavsiyem mutlaka başlayın.
  • 4.sezonu beklemekten ciğeri solanlar derneği ://
  • yahu ne guzel diziler varmis hic haberimiz olmadi, flash arrow izlemekten zekam geriledi su diziye basliym da kendime geleyim.
  • Beyler 4.sezon ne zaman geliyor? Bilem birisi aydınlatsın lütfen bizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vicdansız ingilizler hep böyle.Bekle bekle bekle sonunda bir 6 bölüm versin sonra tekrar yok 2 sene.

bir bu bir de sherlock lanetimiz resmen
  • bu diziyi nereden izliyorsunuz altyazısı o kadar berbat ki ingilizce altyazı ile daha çok konuya hakim oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

bu diziyi nereden izliyorsunuz altyazısı o kadar berbat ki ingilizce altyazı ile daha çok konuya hakim oldum

netflixte tüm bölümler full hd ve güzel çeviriyle var hocam.
  • oyunculuklar harika resmen bu diziyi geç keşfettiğim için üzülüyorum ama bir yandanda iyi oldu 3 sezonu izledim sıkılmadan şimdi 4. sezon gelsin diye bekliyorum john shelby ve alfie solomonsun oyunculukları gerçekten çok güzel arthur shelby inanarak oynuyor resmen...
  • Dizi anlattığı dönemin atmosferini gerçekten güzel yansıtmış, hoşuma gitti. Jenerik müziği ayrı güzel bu arada. 3 sezonu arka arkaya izlediğim için şu an nerede bitti hatırlamıyorum. Yeni sezon ne zaman gelecek acaba?

• spache kullanıcısına yanıt
    Ekimde geliyor sanırım

• Ooo süpermiş ya ben 2018 diye tahmin ediyordum, az kalmış.

• sanat yonetimi iyi icerik bos. viskiye baslatir

• Aksanlarını özledim ya başlasın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Aksanlarını özledim ya başlasın artık

mr kimberin aksanı harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Aksanlarını özledim ya başlasın artık

mr kimberin aksanı harikaydı

Peki Alfie Solomons?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.