Şimdi Ara

PDR Uzmanından YGS-2017 Değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
12.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben Bahçeşehir Eğitim Kurumları’nda Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden Hüseyin Hocanız. Yıllardır verdiğim danışmanlık hizmetleriyle pek çok öğrencinin geleceğini şekillendirdim, pek çok öğrencimizin hayalindeki mesleğe ulaşmasında değerli katkılarda bulundum. Öncelikle hepinize girmiş olduğunuz YGS için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Her ne kadar YGS geçmiş olsa da, unutmayın ki önünüzde esas sınav olan LYS var ve bu süreçte daha çok çalışarak başarınızı arttırabilmeniz mümkün. Biliyorsunuz ki YGS sonuçları önümüzdeki salı günü açıklanacak, ancak biz kurumumuzda yaptığımız analizler sonucunda bazı önemli verilere ulaştık ve bunları sizlerle paylaşmayı bir görev biliyoruz. Biliyoruz ki eğitim ciddi bir iştir, ve YGS seviyenizi bilerek LYS’ye daha bilinçli çalışabilirsiniz.

Kurumumuz tamamen MF öğrencilerinden oluşuyor ve bu yıl sınava giren öğrenci sayımız 81. Türkiye genelinde de sınava giren öğrencilerimizle yaptığımız kıyaslamalarda, benzer net/başarı sayılarına ulaştıklarını gördüğümüz için, bizim kurumumuzun istatistiğini sizlerle paylaşıyorum ki Türkiye genelinde sınav başarısının nasıl olduğunu daha gerçekçi tahmin edebilesiniz. Geçen yıl ve önceki yıllarda da yaptığımız istatistik çalışmaları, çok ufak sapmalar haricinde sonuçlarla birebir örtüşmüştü, bu sebeple yaptığımız bu çalışmaların doğruluğuna olan inancımız her geçen yıl daha da artıyor.

Peki neden bu çalışmaları yapıyoruz ve neden bu yıl sizlerle sonuçlarını paylaşıyoruz? Cevap basit, sizlerin mevcut durumunuzu görmenizi ve daha gerçekçi beklentilerle geleceğinizi yönlendirmenizi, hayallerinize ulaşmak için daha motive olmanızı arzuluyoruz. Donanım Haber’i seçme sebebim ise pek çok öğrencimden forumunuzun bahsini duymuş olmam, ve çok geniş bir öğrenci profiline sahip olduğunu gözlemlemem oldu.

Umuyorum ki bu çalışmalarımız sizlerin geleceğine de ışık tutar.

Sorularınızı bu konu üzerinden iletebilirsiniz.

Sevgilerimle,

Dr. Hüseyin E.
    PDR Uzmanından YGS-2017 Değerlendirmesi

• Hocam sagolun oncelikle. Peki ya gecen sene de boyle bi calisma yapmis miydiniz orada tablo nasildi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenci sayisi net basina dusen mi o aralikta kac bin ogrenci oldugu mu

şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2014 den iyi mi gelir sıralamalar yoksa 2014 2016 arası olup 2016 ya birkaç tık daha mı yakın olur sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Öncelikle gösterdiğiniz büyük ilgiye çok teşekkürler. Sırasıyla sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağım.
    kendi okullarından 81 kişi girmiş bu analiz o 81 kişinin analizi
    2013 yılından beri YGS/LYS istatistiği çıkarıyoruz. Ufak tefek sapmalar haricinde tahminlerimiz tamamiyle ÖSYM’nin istatistikleriyle uyuşuyor ve bu sayede öğrencilerimiz daha gerçekçi bir sonuç bekleyebiliyor. Önceki yılların raporları kurum bilgisayarımda yer aldığından şu an sizlere iletemiyorum, ancak yarın kuruma gidince sizlerle paylaşabilirim

Edit:

SICAK ELİNLE,O GÜZEL MERHAMETİNLE
    DUDAĞINDAN ÇIKAN KELİMELERİNLE
    SEVİYORUM SENİ REHBER HOCAM
    BAK YİNE SANA GELDİM
    NEDEN DERSEN.

HERGECE YATMADAN
    SÖZLERİNİ YABANA ATMADAN
    ACABA DOĞRUMU BU HATAM
    DOĞRUYU SEN GÖSTER BE REHBER HOCAM

İSTEMİYORSUN BELKİ BENİ
    OLSUN DERDİM ÇOK SEVİYORUM SENİ
    ALIŞTIM SANA
    NE OLUR ANLA.

BELKİ GİDERİM BURALARDAN
    MERAK ETME UNUTMAM
    SÖZLERİNİ YABANA ATMADAN
    GİDECEĞİM BURALARDAN.

DOSTUM OLURMUSUN
    YA SIRDAŞIM
    YOK BENİM DÜZGÜN BİR ARKADAŞIM
    LAF ATMADAN DÜZGÜN KONUŞUN
    SEVİYORUM SENİ
    REHBER HOCAM.

YIKILIYORUM,HERGÜN
    DERDİM ÇOK GİDİYORUM
    AMA İLK OLARAK SANA GELİYORUM
    GERİ GÖNDERME BENİ
    REHBER HOCAM.

BİR KERE DAHA TIK DEME BANA
    ÇÜNKÜ BU SEFER İNANIRIM SANA
    SAKIN BANA ÖYLE BAKMA
    FISILDA KULAĞIMA
    REHBER HOCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 24 Mart 2017; 23:39:31 >

• t_pontocerebellare T kullanıcısına yanıt
    Bizim kurumumuz ve iletişimde olduğumuz diğer kurumların öğrenci profili grafikteki gibi, dolayısıyla beklentilerinizi grafiğe göre tasarlamanız mantıklı olacaktır.
    İlk mesajda da belirttiğim gibi, kurumumuzda 81 MF öğrencisi bulunuyor ve bunların yaptığı net miktarlarının grafiğini görmektesiniz. Türkiye çapındaki eğilimler de bununla paralel, ancak diğer kurumların veri gizliliği ilkeleri sebebiyle bilgilerini grafiğe dahil edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonborn95 -- 24 Mart 2017; 23:9:29 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.