Şimdi Ara

Pdr hakkında bilgi almak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pdr ile ilgili her türlü bilgi verilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless_eagle_ -- 29 Haziran 2017; 1:22:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam 4 yıl sonra kpss atama durumları ne olur sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • battal5554 kullanıcısına yanıt
    Şu an bile 85 mülakat puanı ile kapattığına göre 4 sene sonra daha da yükselebilir diye dusunuyorum ama Burasi Türkiye belli de olmaz ne olacağı.pdr açığına orantılı olarak alım yapsalar sıkıntı yok 4-5 sene daha gider ama az kişi alıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar merhabalar. ben bir şey daha sormak istiyorum. pdr okuduktan sonra akademik kariyer imkanları nasıl acaba? bunu yapmak için üniversite çok fark eder mi? bir de yurt dışı olanakları nasıl acaba erasmus imkanı filan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek lisans yapıp üniversite de kalma imkânın fazla diyebilirim çünkü yeteri kadar üniversitelerde hoca yok taşra üniversitelerinde pdr bölümünde 2-3 hoca ile idare ediliyor eğer güzel bir üniversite den mezun olursanız ve biraz da kendinizi gelistirebilirseniz İngilizce filan üniversitede kalabilirsiniz ki maaşlarıda gayet iyi.Erasmus olarak ise tanınmış üniversitelerin yurtdışı üniversiteleri ile anlaşmaları daha çok dolayısıyla gitme imkânın daha fazla bunda da etkili olan faktör okul notların birde üniversitenin yapacağı dil sınavı bunlardan iyi bir şeyler yaparsan erasmusa rahatlıkla gidebilirsin ki dil öğrenme için iyi bir fırsat olabilir.üniversite de kalmak için de ales ten ve dil sinavindan(bir kac universite disinda digerleri dil puani isttemiyor) iyi puan alirsan ve diploma notunda 3.00 ustunde olursa iyi olur.tabi bunlar yüksek lisans olan ilk şart için geçerlidir bir de her yüksek lisans veya doktora yapan da üniversite de hoca olamıyor kişisel performansiniza kalmış bir durum ama isterseniz yapamayacağınız hiçbir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.