Şimdi Ara

Pdr'den psikolojiye geçme düşüncesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hemşirelik 2. sınıf öğrencisiyken bölümü bi türlü sevmediğimden bıraktım ve şimdi Pdr okuyorum bölümü mü seviyorum ancak bazen psikoloji mi secmeliyidm diye düşünüyorum ama şimdi an pdr'ye de bırakıp psikolojiye geçmek istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Psikoloji her zaman pdr'den çok daha iyidir. Bana göre pdr bir balon. Böyle bölümler bir anda şişer herkes bu bölümlere akın eder ve daha sonra atamalar azaldığı için bu balon patlar. Bu yönden bakarsan psikolojinin önü bana göre çok daha açık. Fakat hemşireliği 2. Sınıfta bırakmış daha sonra sınava hazırlanmış ve pdr kazanmışsın yani belli bir zaman kaybın var. Eğer bu zaman kaybı sana koymayacaksa psikolojiye geçmen bence daha mantıklı. Fakat bu zaman kaybı senin için sorun teşkil edecek ise bence bırakma bölümünü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık uzakta istemiyorum kafam karmakarışık oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pdr den mezun olunca pdr mezunu psikolojiden mezun olunca psikoloji mezunu oluyorsun . psikoloji daha önce kurulmuş olması nedeniyle psikoloji alanında ve psikolojik danışma alanında tek yetkin duruş sergilemeye çalışyor bunun sonucunda psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünün adını rehberlik ve psikolojik danışmanlık olarak değiştirilmiştir.
    psikoloji alanında gerçek bir psikologum demek için bir alt alanında yüksek lisans yapmış olman lazım
    müsaitlik olarak kariyere daha yatkın psikoloji mevcut nedenlerden yoksa psikoloji okuyanlar ve pdr okuyanlar arasında girdiler olarak rasyonel üstünlükler var diyemeyiz.
    kıbrısta kaç bin de olup psikoloji okuyan biriyle 5kda olup zamanında pdr yazmış biri arasında net bir üstünlük var diyebilir miyiz
    herşey kendine has gelişim özellikleri yatkınlık ilgi yeteneklerle ilgilidir.
    pdr şuan çok önü açık diyememekteyim bu psikolojinin daha iyi olduğunuda göstermiyor . Meslek yasası çalışmaları tamamlanırsa pdr ve psikoloji için iyi bir gelecek var diyebiliriz




  • Benimde kafamda olan düşüncedir. Bölüme bir türlü ısınamadım, ayrıca hocaların sürekli "Geleceğin Öğretmemleri" demesi modumu daha da düşürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 olacak ne durumdasın yaptın mı? Ben de 1.sınıf pdr öğrencisiyim fakat aynı durum bende de var .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.