Şimdi Ara

PDR Bölümünün akıbeti nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere PDR bölümünün her sene sıralamaları düşüyor, atamaları da baya düşmüş. Bu bölümün 4-5 sene sonra poşet olma olasılığı var mı? Akıbeti ne olur sizce?

• Keşke bilsem ..
  • 3-4 senede ırzına geçtiler bölümün anasını satıyım.
  • Pdr de gitti psikoloji ve hukuk kaldı yakında psikoloji de gider. Hukuk kalır bir tek :D
  • Boun PDR düşünüyodum siz böyle dedikçe korkuyorum
  • Pdr ve Psikoloji şuan berbat durumda. Psikoloji okuyorum bölümü bırakmayı bile düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlete atanma şansı 0. Kadro bile açılmıyor doğru düzgün psikologlar için. Özel sektörde odtü mezunu adama 1.700 maaş teklif ettiklerini duyduktan sonra iyice umudumu kaybettim zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukukta üniversite önemli mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Devlete atanma şansı 0. Kadro bile açılmıyor doğru düzgün psikologlar için. Özel sektörde odtü mezunu adama 1.700 maaş teklif ettiklerini duyduktan sonra iyice umudumu kaybettim zaten.

İnsanların hayatlarıyla bu kadar kolay oynayabiliyorlar...Hocam karar vermeden önce güzelce düşünün, tartın öyle karar verin. Umarım gönlünüze göre olur.
    Peki hocam sizce ne yapmalı? Hangi bölüme gitmeli? 2 yıllık ataması güzel myo'lar falan var. Onlara mı yönelmeli? Ya da MF mi hazırlanmalı?
  • 6 yıl ❤şark görevi❤

• Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    hangi üni kardeşim
  • Boun psikoloji okuyorum. Pdr kesinlikle önermem, boun'da bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: bad dedde

Boun psikoloji okuyorum. Pdr kesinlikle önermem, boun'da bile.

boun psikoloji nasıl memnun musunuz

• konu açılalı uzun zaman geçmiş. ben de bu konuda görüş almak istiyorum. yukarıda herkes olumsuz yanıtlar vermişler. sizin boun pdr'yi neden tavsiye etmediğinizi merak ettim. ben pdr ile özel eğitim yazmayı düşünüyorum. görüşlerinizi belirtmeniz hem benim için hem de diğer arkadaşlar için yararlı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemmm__98

konu açılalı uzun zaman geçmiş. ben de bu konuda görüş almak istiyorum. yukarıda herkes olumsuz yanıtlar vermişler. sizin boun pdr'yi neden tavsiye etmediğinizi merak ettim. ben pdr ile özel eğitim yazmayı düşünüyorum. görüşlerinizi belirtmeniz hem benim için hem de diğer arkadaşlar için yararlı olacaktır.

Özel eğitim zor ya atamaları da pekiç açıcı değil sadece özel eğitim okuyanlar atanmadığı için dolabiliyor yine de siz bilirsiniz pdr daha iyi özel eğitimden

• emin misiniz? herkes tam tersini söylüyor. aslında bölümün zorluğu ve sevip sevmemesi kişiden kişiye değişebilir ama atamalarının tam tersine iyi olduğunu duydum. mezun olur olmaz direk atanabiliyormuşuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.