Şimdi Ara

pdf yi excel e çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tarayıcıdan tarattığım pdf yi excel e çevirebileceğim ücretsiz bir program var mıya da pdf üzerinde ctrl+f arama yapabilmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 26 Ekim 2017; 8:36:20 >

• abbyy pdf transformer BU PROGRAMA CRACK BULABİLİR MİYİM
  • Arkadaşım pdf'i tüm office uygulamalarına çeviren en başarılı program ABBYY FINEREADER PRO programıdır. Nerden indireceksin ilaçlanmış 😁 halini dersen idope.se yaz direkt açılan sayfaya program ismini yaz enter seedi yüksek olana tıkla indir kur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJlogic

Arkadaşım pdf'i tüm office uygulamalarına çeviren en başarılı program ABBYY FINEREADER PRO programıdır. Nerden indireceksin ilaçlanmış 😁 halini dersen idope.se yaz direkt açılan sayfaya program ismini yaz enter seedi yüksek olana tıkla indir kur...

hocam verdiğiniz adrese ABBYY FINEREADER PRO yazıp seedi yüksek olanı indirirsem demo değil full olack değil mi Bir de bu indireceğim torent mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 27 Ekim 2017; 15:2:50 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 28 Ekim 2017; 16:34:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    15 yıl önce açıldı
    excel vba'yı exe'ye çevirme
    5 yıl önce açıldı
    Pdf'yi Epub'a çevirecek program
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nitro pro da çevirmek için iyi programlardan biri. Crackli versiyonları nette dolu. Her türlü Pdf düzenleme ve çevirme amaçlı kullanıyorum.

Pdf üzerinde ctrl+f ile arama yapabilmen için evrağın tarama ya da resim değil de excel veya word formatından pdf e çevirilmesi gerekmektedir.Bir de korumalı pdfler var ki onları gmaile yükleyip tarayıcıda açarsan yapılabilir gibi bir yazı okudum ama ne kadar doğrudur bilemeyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.