Ayfonumuzla kablosuz olarak PC üzerinden İnternete bağlanmamazı sağlayan "PdaNet" programı son birkça zamandır çalışmıyordu. Bugüb Siydiyayı güncelleyince PdaNet'in güncellenmek istediğini gördüm.
bazı ayarlar eklenmiş ve öyle tahmin ediyorum ki, PdaNet'in sitesibe üye olmadan artık bağlanamayacaz internete. (son dediğim sadece bir tahmin. Olayı evde deneyeceğim)
PdaNet ile internete girmeye çalışıp giremeyenlere duyurulur. Girebilenler güncellemesede olur galiba.
pdaneti kurup bağlanabilirsen bize detaylı anlat da bizde faydalanalım kardeş
yeni PdaNet ile bağlanamadım arkadaşlar.
Yeni PdaNET'in $40 oldugunu da biliyorsunuzdur umarim...
quote:
Orjinalden alıntı: Knightfall
Yeni PdaNET'in $40 oldugunu da biliyorsunuzdur umarim...
ben gördüm ve direk eski crackli versiyona döndüm 1.40
40$ mı yuh ya. Adam iyice azıttı... Free olarak kullanamıyormuyuz hiçbir şekilde?
1.40 ı bul onu yükle onun crack i var ben öle kullanıyorum...
dosyayı ssh ile iphone a at /var/stash/Applications izinleride 0755 olarak ayarlayın sorada bi reboot olması gerekio ben öyle kullanıyorum.....
Arkadaşım yazmış olduğun source adresi hata veriyor ve pdaNet i yükleyemiyorum cydia dan.
PdaNet 1.40 ın ipa dosyası mevcut ise sizde paylaşabilirmisiniz. Veya başka alternatif yol mevcutmudur?
Teşekkürler.
valla bnede çalışıyo source istersen bidaha dene aralıklarla.... cydia dan yüklediğim için ipası yok bende malasef....
xsellize üyelik sistemine geçtiği için o kaynak çalışmıyor artık. xsellize.com dan foruma üye olursanız oradaki kullanıcı adınızı ve şifrenizi kaynak adresine eklemeniz gerekiyor.http://xsellize.com/cydia/kullanıcıadı-sifre/ şeklinde kaynak adresi.
Selam, sanırım bu xellize.com çalışmıyor, pdanet'i buradan yükleyemiyorum. Ayrıca internet'ten xellize.com adresine gidince de site offline diyor. Nasıl yükleyeceğiz bu pdanet'i...
şimdi denedim çalışıyordu sorununuzu anlayamadım gerçekten arkadaşlar yardımcı olamıyorum bu yüzden......
quote:
Orjinalden alıntı: plt99
şimdi denedim çalışıyordu sorununuzu anlayamadım gerçekten arkadaşlar yardımcı olamıyorum bu yüzden......
siz de program kurulu ise sorun olmuyordur, programı ilk kez kurmaya çalışınca source error hatası veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: KoVBoY47
quote:
Orjinalden alıntı: plt99
siz de program kurulu ise sorun olmuyordur, programı ilk kez kurmaya çalışınca source error hatası veriyor.
ben sourcedan bahsetmiştim ona baktım hata vermedi içeriği görebildim ama yüklerken sorun verdi bendede... sanırım yenisin crackını beklicez
arkadaşlar internetin, bilgi işlem bölümü tarafından yönetildiği bir işyerinde bu programı asla kullanmayın. benim işyerindeki internetimde filtre olduğu için (facebook gibi siteler yasaklı) bu programı kullandım. telefonu çıkardığımda bütün ağ bağlantısı internet her şey gitti ip sıfırlandı ve yenisini tanımlayamadım yönetici olmadığım için. bilgi işlemden arkadaşla hallettik.