Şimdi Ara

PDA MESAJ SESi Değiştirme ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows Mobilw 5.0 da mesaj sesleri 8-10 adet arası kısıtlı ve sinir bozucu seslerden oluşmakta....

HTC prophet (qtek s200-i-mate jamin) cihazında mesaj seslerini değiştirmek için neler yapmak gerekiyor...farklı sesler kullanabilirmiyim ???

Mp3 sesleri Mp3 olarak kullanabilirmiyiz ??

• İstersen MP3'lerini Wav formatına dönüştürüp, PPC İçindeki Windows içine atarsan mesaj sesi olarak kullanabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neoty

İstersen MP3'lerini Wav formatına dönüştürüp, PPC İçindeki Windows içine atarsan mesaj sesi olarak kullanabilirsin...

WAV FORMATINa attığımız zaman mesaj klasörüne ses gözüküyormu liste içinde !!!

bir deneyeceğim....

soru sorduğum şunun için arkadaşım bana program gönderdi mp3 leri zil sesi yap diye electric ringo poclet 1.28 şeklinde bir program ancak ppc kurmadı programı ??
  • quote:

İstersen MP3'lerini Wav formatına dönüştürüp, PPC İçindeki Windows içine atarsan mesaj sesi olarak kullanabilirsin...

evet dediğini yaptım sound forge 8.0 ile sesleri wav. formatına çevirdim oldu teşekkür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

evet dediğini yaptım sound forge 8.0 ile sesleri wav. formatına çevirdim oldu teşekkür ediyorum

Ringo Ring editor diye bir program var netten arat bulursun onunla yapabilrsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre492

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

Ringo Ring editor diye bir program var netten arat bulursun onunla yapabilrsin

evet teşekkür ediyorum...!!!

Peki elinde ses efekti olan varmı...absurd sesler değil tabi mesaj geldiğinde duyabileceğimiz uyarı tonları....!!!!! ????

• Benim Kullandığım mesaj seslerini paylaşıyorum.Bemce güzel sesler deneyin.....

http://rapidshare.com/files/39394596/mesaj.wav

http://rapidshare.com/files/39395068/sanfransisco1.wav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.