Bildirim
PDA MESAJ SESi Değiştirme ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İstersen MP3'lerini Wav formatına dönüştürüp, PPC İçindeki Windows içine atarsan mesaj sesi olarak kullanabilirsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: neoty
İstersen MP3'lerini Wav formatına dönüştürüp, PPC İçindeki Windows içine atarsan mesaj sesi olarak kullanabilirsin...
WAV FORMATINa attığımız zaman mesaj klasörüne ses gözüküyormu liste içinde !!!
bir deneyeceğim....
soru sorduğum şunun için arkadaşım bana program gönderdi mp3 leri zil sesi yap diye electric ringo poclet 1.28 şeklinde bir program ancak ppc kurmadı programı ?? -
quote:
İstersen MP3'lerini Wav formatına dönüştürüp, PPC İçindeki Windows içine atarsan mesaj sesi olarak kullanabilirsin...
evet dediğini yaptım sound forge 8.0 ile sesleri wav. formatına çevirdim oldu teşekkür ediyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
quote:
evet dediğini yaptım sound forge 8.0 ile sesleri wav. formatına çevirdim oldu teşekkür ediyorum
Ringo Ring editor diye bir program var netten arat bulursun onunla yapabilrsin -
quote:
Orjinalden alıntı: emre492
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
quote:
evet dediğini yaptım sound forge 8.0 ile sesleri wav. formatına çevirdim oldu teşekkür ediyorum
Ringo Ring editor diye bir program var netten arat bulursun onunla yapabilrsin
evet teşekkür ediyorum...!!!
Peki elinde ses efekti olan varmı...absurd sesler değil tabi mesaj geldiğinde duyabileceğimiz uyarı tonları....!!!!! ????
-
Benim Kullandığım mesaj seslerini paylaşıyorum.Bemce güzel sesler deneyin.....
http://rapidshare.com/files/39394596/mesaj.wav
http://rapidshare.com/files/39395068/sanfransisco1.wav
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X