Şimdi Ara

PDA larda en iyi GPS yapan hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende sonunda ikna ettiniz bir pda almak istiyorum, amma forumu gezcikce hala bir modele karar veremedim ( hp, QTEK, asus.....) cunku herkesin ihtiyaci ve kulanimi degisik.

benim icin GPS cok onemli bu konuda sizce en iyi pda hangisi ?
    Veya gps kulanim icni tafsiye etmediginiz pda varmi ?

Tafsiye ve onerilerinizi bekliyorum... tesekurler.

• Gene tek bir cevap var. Neredeyse her kullanıcının isteklerini karşılayan tek pda Eten M700. Sanırım en iyi gps çipine sahip. Almak istiyorsan mecbur bekleyeceksin. Tabi eğer oyunla programla çok işim olmaz diyorsan kare ekranlı 6915'e de bakabilirsin...

• Bana sorarsan normal bi PDA al mesela 6815 sonra ona ek olarak bide gps alırsın tamam işte
  • bu eten m700 cok guzelmiş ya..resmen agzımın suyu aktı..
    galiba t.c. de yok..nezaman gelir acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisay

bu eten m700 cok guzelmiş ya..resmen agzımın suyu aktı..

abi m700 çok iyi makina ama çok çok büyükmüş adamın elinde takos gibi duruyo m800 çok güzel o tam bir pda
  • m800 de neki?
    boyle bir alet yok ki...

eten x500 klavyesiz,
    eten m700 klavyeli model.
    eten x800 klavyesiz, anons edildi yakinda piyasaya cikacak.

gps i dahil PDA phone -all in one - alabilirsin
    klavyesiz eten x500, HTC p3300,
    klavyeli modelleri de var bu serilerin,

ama sana tavsiyem,
    bt GPS receiver al ilaveten de PDAphone boylece secme ve fiat avantajin olur.
    Tabii PDA dedigim ayni zamanda PocketPC yi kastediyorum wm6 olmali icinde.
    750 USD yi hazirla.
    ondan sonrasi daha kolay.
    www.gsmarena.com da mukayeseli bilgileri bulabilrsin.
    kolayliklar ve bol sans
    benim eten x500 um var ve memnunun.
    sanirim ilk firsatta eten x800 e gececegim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Navigasyon Cihazı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstersen bir de buradan bak.Tam bir yılan hikayesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_10560280/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: barisay

bu eten m700 cok guzelmiş ya..resmen agzımın suyu aktı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sas_sas

m800 de neki?
    boyle bir alet yok ki...

eten x500 klavyesiz,
    eten m700 klavyeli model.
    eten x800 klavyesiz, anons edildi yakinda piyasaya cikacak.

gps i dahil PDA phone -all in one - alabilirsin
    klavyesiz eten x500, HTC p3300,
    klavyeli modelleri de var bu serilerin,

ama sana tavsiyem,
    bt GPS receiver al ilaveten de PDAphone boylece secme ve fiat avantajin olur.
    Tabii PDA dedigim ayni zamanda PocketPC yi kastediyorum wm6 olmali icinde.
    750 USD yi hazirla.
    ondan sonrasi daha kolay.
    www.gsmarena.com da mukayeseli bilgileri bulabilrsin.
    kolayliklar ve bol sans
    benim eten x500 um var ve memnunun.
    sanirim ilk firsatta eten x800 e gececegim.

pardon hocam x800 dicektim

• peki iki soru pda ve gps bolumunu ayri almak , kulanimi yavaslatmazmi ? Cunku baglanti bluetooth olsa bile icinde gps olan bir pda d'an daha hizli olamaz (yoksa yaniliyormuyum) .

wrcsinan
    : abi m700 çok iyi makina ama çok çok büyükmüş adamın elinde takos gibi duruyo m800 çok güzel o tam bir pda

Peki Gps kulanimi icin buyuk olmasi beni rahtsiz etmez tam tersi buyuk ekran isime yarar... Amma sana katiliyorum m800 daha guzel.

Su anda baktigim kadariyla, sizlerden gelen tavsiyeler eten x500, m700, x800 veya hp 6915 veya 6815 yonunde gidiyor. Sagolun bu karmasa icinde secimleri iki markaya yonlendirdiniz.... Bi bunlari bakalim, tesekurler
  • BENCE KULLANILMAYAN VE DENENMEYEN CIHAZLARI ONERMEMEK GEREKIYOR. BEN 10 GUNDUR HERGUN ASUS 636N KULLANIYORUM.

TEK KELIMEYLE BEKLENTILERIN UZERINDE BIR CIHAZ..
    IGO KURDUM VE TURKIYE- AVRUPA HARITALARINI YUKLEDIM.

HIZLI VE ANTEN SUPER, GECITLERDE, YARI KAPALI YERLERDE BILE BAGLANTISINI KORUYOR.
    SARJ SURESIDE BEKLENTI USTU.
  • ASUS 636N , evet ecrani da baya buyuk 3,5"
    bi de buna bakalim
  • htc3300 orbit var,bu da şekil olarak çok güzel bir cihaz,almayı düşünüyorum,bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 27 Mart 2007; 18:30:14 >
  • Baktim amma sadece 201 MHZ hizinda ve yapilan testlerde biraz yavas diyorlar rakiplerine gore mio A701 ve Eten G500 bakarak yani.
    ben sahsen simdili, eten m700, asus 636N arasinda kaldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: calavero

Baktim amma sadece 201 MHZ hizinda ve yapilan testlerde biraz yavas diyorlar rakiplerine gore mio A701 ve Eten G500 bakarak yani.
    ben sahsen simdili, eten m700, asus 636N arasinda kaldim

asus'ta gsm özelliği yok sanırım. m700'mü x500'mü sizce pil ömrü açısından daha iyidir?
  • Benim icin gsm onemli degil, amma soruna gelince, pil omru kulanima bagli , Gps veya telefon veya internet kulanimina gore degisir. Mesela internet ve gps cpu yu cok kulanir .... bilmeme soruna cevap verebildimmi
  • Merhaba,

Fujitsu Siemens Loox T830 u incelemenizi tavsiye ederim.

Sanırım 10-15 güne kadar satışa çıkmış olacak.

Şu an cihazlar Türkiye Fujitsu Siemens in deposunda hazır fakat yasal prosedürlerin tamamlanması bekleniyor.
    Test için bir cihaz göndermişlerdi bana ve 1-1.5 aydır kullanıyordum.

IGO istanbul haritası ile sorunsuz bir şekilde kullandım.

Pil süresi ve sirf III star alıcılı GPS i ile gayet memnun kaldım.
    Türkiye de diğer cihazlardan farklı olarak satışa çıkacağını yaptığım telefon görüşmelerine istinaden biliyorum.

Şöyleki,
    Hangi cihazı alırsanız alın cihaz kendi kutusunda ve içinden çıkan standart aparatları ile gelir.

Fujitsu-Siemens Loox T 830 da farklı birkaç detay daha eklenmiş durumda bildiğim kadarı ile.

Cihazın kutusundan standart çıkan şeylere ek olarak, cihazı araba içinde cama yapıştırıp araç içinde kullanmanız için "car holder" , 2. yedek pil, araç çakmak şarj kiti.
    + olarak 3G desteği de olması çok yakında başlayacak bu hizmet içinde avantaj bence.

Ve fiyatı da diğer bu kategorideki cihazlar ile hemen hemen aynı olacak diye biliyorum.

Umarım bu bilgiler size faydalı olmuştur.

Ve cihazı test ettiğimdeki fikirlerimi paylaştığım link de umarım işinizi görür -->

http://forum.donanimhaber.com/m_11232309/mpage_2/key_//tm.htm#12473474

Saygılarımla.

• Peki bu cihazın ekranının kare olması bazı uygulamaları çalıştırmakta problem yaşatıyormuş diye duydum.Sizce doğru mu?Ayrıca ben 20.02.2007 tarihinde Fujitsu-seiemens'e mail attım cihazın gelme zamanı konusunda.Özlem hanı var orada bana . fujitsu T Serisi şu an temin edilemiyor . geliş tarihi malesef verilemiyor diye cevap attı.Siz eminmisiniz yakın zamanda geleceğine.
    quote:

Orjinalden alıntı: IRoN

Merhaba,

Şu an cihazlar Türkiye Fujitsu Siemens in deposunda hazır fakat yasal prosedürlerin tamamlanması bekleniyor.

Türkiye de diğer cihazlardan farklı olarak satışa çıkacağını yaptığım telefon görüşmelerine istinaden biliyorum.

Şöyleki,
    Hangi cihazı alırsanız alın cihaz kendi kutusunda ve içinden çıkan standart aparatları ile gelir.

Fujitsu-Siemens Loox T 830 da farklı birkaç detay daha eklenmiş durumda bildiğim kadarı ile.

Cihazın kutusundan standart çıkan şeylere ek olarak, cihazı araba içinde cama yapıştırıp araç içinde kullanmanız için "car holder" , 2. yedek pil, araç çakmak şarj kiti.
    + olarak 3G desteği de olması çok yakında başlayacak bu hizmet içinde avantaj bence.

Ve fiyatı da diğer bu kategorideki cihazlar ile hemen hemen aynı olacak diye biliyorum.

Ve cihazı test ettiğimdeki fikirlerimi paylaştığım link de umarım işinizi görür -->

Saygılarımla.

• Tekrar Merhaba,
    Loox T 830 ilk mesajımda belirttiğim gibi şu anda cihazlar yaklaşık 1 hafta 10 gün kadardır kendi depoların da. Bana da telefonda verdikleri bilgi bu.
    Zaten yaklaşık bir kaç ay önce 5 adet cihaz Fujitsu Siemens tarafından test edilmek için getirilmişti ve onlardan biri de yaklaşık 1-1.5 aydır bende idi.
    En son bugün konuştuğumuz da İlker bey cihazın yasal prosedürü ile ilgili sadece bandrol alımı ile ilgili bir konu kaldığını ve o aşamada tamamlanınca satış için hiç bir engel kalmayacağını belirtmişti.
    Konu ile ilgili İlker ve Emrah bey le sürekli temas halindeyim.
    Kaldı ki Türkiye Distribütörlerinden biri de ALBİM ve oradan da Kadir bey ile temastayım.
    Kendileri ilk gelen cihazlardan kendilerine ait siparişleri geçtiklerini de teyit ettiler.

Sorunuza gelince de şu ana kadar uygulamaları çalıştırmasında herhangi bir sorun yaşamadım ancak bu bahsettiğiniz konuyu sadece Zraid denilen oyun da gördüm bende. Oyunu bilenler bilir, atari zamanından köprüleri tankları uçakları vurarak ilerlemeli bir oyun ve ben bu oyunu kurup oynamak istediğim de uçağı malesef ekran da göremedim :(
    Ama söylediğim gibi ne IGO GPS navigasyon da ne Betaplayer da, ne opera webbrowser da ne i-note gibi program tabanlı hiç birşeyde bu sorunu yaşamadım.
    Bahsi geçen durum sadece benim açımdan oyun ile sınırlı kaldı.Tabi bu konuda tek tek program yada oyunları test etmek ayrı bir durum.
    Cihazın bende kaldığı zaman zarfında kullandığım her ppc de ki programları yükleyip kullandım ve bahsettiğim oyun harici herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla.

edit : yazım hatası

quote:

Orjinalden alıntı: teknomehmet

Peki bu cihazın ekranının kare olması bazı uygulamaları çalıştırmakta problem yaşatıyormuş diye duydum.Sizce doğru mu?Ayrıca ben 20.02.2007 tarihinde Fujitsu-seiemens'e mail attım cihazın gelme zamanı konusunda.Özlem hanı var orada bana . fujitsu T Serisi şu an temin edilemiyor . geliş tarihi malesef verilemiyor diye cevap attı.Siz eminmisiniz yakın zamanda geleceğine.
    quote:

Orjinalden alıntı: IRoN

Merhaba,

Şöyleki,

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 31 Mart 2007; 2:57:29 >

• Vallah guzel gozukiyor , fransa da 600 euro ya var amma teknomehmet arkadasimizim belirtigi gibi kare ekran film seyretmek icin sorun olabilir.... yani bir hp 6915 ile olan sorunlar bunula da mevcut olabilir....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.