Bildiğiniz gibi Pcx 125 stokçuların elinde 120 k civarı, Downtown ise bayi fiyatı 150k... Pcx fiyatının liste fiyatıına gelme ihtimali var mı? Pcx alıp 1-2 yıl sonra güzel fiyata satıp sonra Downtown'a yükseltmek daha mı mantıklı? Cevaplarınızı bekliyorum. |
Pcx 125 mi, Kymco Downtown 250i mi?

-
-
Selam,
Yakından honda enkazı olacak, paranı aracılara kaptırma. kymcoya gelince türevleri (sym,vs) japon motoruna binikte bunların yüzüne bakanı görmedim, aralarında klasman farkı var (grenaj kalitei vs).
şimdi düşünelim, normalde yaşadığımız bu ekonomik krizde birşey almamak gerekiyor fakat ekonomiyi canlı tutan bizleriz, bakkal kuruyemişçi her dükkandan 2 3 satılık pcx mevcut. biz bu motorları almayalım ki ellerinde kalsın. Sen bayiden motoru çıkartıp faturası kesildiği gün başlıyor garanti, dursun ellerinde patlasın 6 ay 1 yıl dursun. Kim alacak 1 yıl kalmış motoru görelim. Yıllardır motor sürerim, hazırda 2015 pcx im mevcut, herkez bu motorları kullanamaz servisiydi parçasıydı pahalı gelir kaldıramazlar.
Sizlere nacizhane tavsiyem bu aracılara para kaptırmayın, yatırımınızı başka yerlere yapın.
-
Selam hocam haklısın dediklerinde bunlara tabii ki para kaptırmamak lazım ama biz de Türk genci olarak bir yerden başlamak istiyoruz kısıtlı imkanlarla...
Alacağım motosikleti kredi borcuna girerek alacağım ve tabii ki aldığım ürünün fiyatlanmasını isterim ki hem borçlarımızı hem de bi şekilde araba alma hedefimize ulaşabilelim çünkü benim gibi akranlarımın aylık kazandığı 3-5 kuruştan başka ellerinde hiçbir şeyleri yok. Bu yüzden pcx almak 1-2 yıl sonra beni mutlu edicekse alırım ama sanırım sizin demek istediğiniz fazlaca stok mu gelecek hondaya?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hedef araba almaksa neden araba almıyorsun 150bine alabilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X