Şimdi Ara

Pcnin özellikleri ve oyun kasmaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pcmin özelliklerinihttp://www.systemrequirementslab.com sitesinden değerlendiriyorum. Oyunu max özellikte sorunsuz çalıştırabileceği halde kasma yapıyor herşey güncel

http://img822.imageshack.us/img822/3404/sysv.png

Assasins Creed Brotherhood Full çözüünürlükte fakat yarım ayrıntıda oynayabiliyorum. Driverlar güncel ekran kartım göründüğü gibi 1 Gb Nvidia Geforce Gt 320M. 4 GBnin sebebi intel hd graphics ile beraber hesaplaması

http://img856.imageshack.us/img856/1646/sys2.png

Buda Battlefield 3. Bunuda yarım çözünürlükte oynadım. Rahat bitti ama benden düşük modeller full çözünürlükte oynuyor.

Oyunlar orjina değil crack.

Nedenini söylermisiniz neler yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas123 -- 20 Kasım 2011; 19:40:19 >

• birileri yardım etsin arkadaşlar
  • 4gb ekran kartı nedir
  • Assassin' s Creed için yaptığın sistem testinde, resimden gördüğüm kadarıyla full' de değil minimum özelliklerin biraz üstünde oynayabileceğini gösteriyor zaten sende öyle oynuyormuşsun, BF3' de de ekran kartının yetmediğini gösteriyor sorun yok ekran kartın yetersiz bildiğim kadarıyla GT320 M düşük seviye bir ekran kartı.
  • O tarz sitelere hiç bir zaman güvenme iyi derse de kötü derse de.

İki oyun içinde bilgisayarın pek yararlı değil iki oyununda güncelleştirmeleri var hepsini yükle ardından ekran kartını güncelle oyunların da ayarını biraz aşağı çek.Yapacak başka bir şey yok zaten.
  • Ekran kartı nasıl 4 gb oluyor
  • O Ekran kartından fazla birşey bekleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 gb toplam ekran kartı. 3 gb intel 1 gb nvidia. Güçlendirmekiçin overclock benzeribirşeyler yapamazmıyım ?
  • Assassins creeed full orda tam anını yakalayamamışım. O resimde yeşil bar sona doğru gidiyor. BF3tede ortada çizginin olduğu bölge
  • benimde eski sistemde mw2 kasıyordu ama sistemim yetiyordu neden kastığını bi türlü anlayamamıştım.
  • başka yardımcı olabilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas123

başka yardımcı olabilecek ?

Laptop sanırım bilgisayarın.Ama herneyse o önemli değilde.Sana tavsiyem benim laptoptada vardı.Knight kasıyodu 2011 model oyunlarda 1 gram kasma yoktu.Sonradan sebenini öğrendimki sebebi nvidia imiş.Sen şimdi oyunu açarken direk çift tıklama sağ tıkla simgesine nvidia ile çalıştıra gel oradanda en üstteki seçenek olması lazım.Yani yüksek performansta çalıştır gibi birşey ona tıkla öyle aç oyunu bir dene bakalım oluackmı?
  • Biliyorum merak etme. Nvidia göstergeside var zaten nvidia ile çalıştırıyor. PC laptop. Özellik max. kaldırıyor. Ama max. oynayamıyorum. Donanımsal yada yazılımsal bir problem var. Yanlış yaptığım birşey olmadığından eminim.
  • Assassins Creed Revelations oynuyorum oda hafif donuyor arkadaşlar combo yada counter atack gibi hareketler yapamıyorum çoğu zaman yardım edin
  • Benim pc de kasmadan açıyo ama hıgh da 25-30 fps arası açıyo daha yüksekte açması lazım ama bi yol bulamadım şimdi ubısoftun yamasını yapıyorum 700mb belki biraz artar bence sende bi dene bide game booster 3 var dene bi gereksiz şeyleri kapatıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem gs -- 30 Kasım 2011; 15:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApistoGraMMa

Ekran kartı nasıl 4 gb oluyor

yeni cikmıstır belki:D
  • Overclock gibi şeyler denesem ? yada belki ekran kartının frekansı düşükte ayarlıdır olabilirmi ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas123

Overclock gibi şeyler denesem ? yada belki ekran kartının frekansı düşükte ayarlıdır olabilirmi ne yapabilirim

Ne denersen dene o ekran kartıyla çok zor iyi performans alman. Zaten laptoptan (monster hariç) performans beklemen hata.
  • belki fan isinmistir , ozaman pc cok kasmaya basliyor hatta kendini bile kapatabilir. Camasir makinesi gibi ses cikartiyorsa muhtemelen oyle olmustur. Temizlemenizi oneririm
  • Laptoptan performans beklemiyorum ama karşılayabildiğininde altında performans. Isınma kesinlikle yok. Zaten fanı iyi diye okumuştum asla ısınmazmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.