< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pcnet CD'si arıyorum. Karşılığında 100 TL Vereceğim (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim
bulamadım 99 cd si de var 2009 da karışık. belki de seçip attım hatırlayamıyorumşansa bak ya
bir sürü cd var sadece o mu yok hocam
-
ben de hala eski atari oyunlarını oynuyorum, ah eskiler ah...
-
hayal meyal sanki pcnet arşivi paylaşmıştı diye hatırlıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: komoLben de hala eski atari oyunlarını oynuyorum, ah eskiler ah...
yaşlandık artık
eskiye özlem duyuyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Petegrushayal meyal sanki pcnet arşivi paylaşmıştı diye hatırlıyorum.
sanmam hocam araştırmıştım ben çok.
hatta eski pcnet editörlerine mail bile atmıştım
-
up, açıldığı yıldan beri merakla takipteyim bu konuyu
-
2001 yılında ilk bilgisayarımı alıp merak ta sarınca 2002 de başlayıp 2005-2006 lara kadar chip ve pcnet dergilerini aksatmadan alıp cd lerini de arşiv yapmıştım ama 4-5 sene önce yer kalabaşlığı ve gereksiz görmemden hepsini imha etmiştim.Arşivimdeki eski flash/dos oyun/program vs leri de hdd te yer açmak için silip geçmiştim...
Aradığınız CD beni taa nerelere götürdü
-
Demo oyun vardi bende halonun halo combat evolved cdsi bunun -
quote:
Orijinalden alıntı: kadobay2001 yılında ilk bilgisayarımı alıp merak ta sarınca 2002 de başlayıp 2005-2006 lara kadar chip ve pcnet dergilerini aksatmadan alıp cd lerini de arşiv yapmıştım ama 4-5 sene önce yer kalabaşlığı ve gereksiz görmemden hepsini imha etmiştim.Arşivimdeki eski flash/dos oyun/program vs leri de hdd te yer açmak için silip geçmiştim...
Aradığınız CD beni taa nerelere götürdü
:( keşke silmesyedin hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FEE63FF01
Demo oyun vardi bende halonun halo combat evolved cdsi bununaynen o da vardı
bu cddeki oyunları çocukken oynardım hep. nostaljik değeri var
o yüzden arıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkeleup, açıldığı yıldan beri merakla takipteyim bu konuyu
-
up
-
Bunun gibi,1000 tane CD yi çöpe attım.Tavsiyem bit pazarlarına bak belki denk gelirsin.Bu devirde zor bulursun. Bol sanslar -
quote:
Orijinalden alıntı: souledge
Bunun gibi,1000 tane CD yi çöpe attım.Tavsiyem bit pazarlarına bak belki denk gelirsin.Bu devirde zor bulursun. Bol sanslarniye attın be hocam..
-
up
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bup
pcnetle iletişime geçseniz onlarda vardır mutlaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: izayoipcnetle iletişime geçseniz onlarda vardır mutlaka
Alıntıları Gösterhocam pcnet ekiplerine mail attım. 3k işiye attım
1 tanesi geri dönüş yaptı , eski cdleri saklamadıklarını söylediler maalesef..
-
anladım hocam
pcnet şubat 2004 sattınız mı hocam @Teken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 24 Şubat 2021; 17:34:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çok sayıda eski pcnet cdsi duruyor. Halen lazımsa bir bakarım, isterseniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X