Bak, burada gelmiş adamları konuşuyorsun kazıklıyorlar diye. Senin de başına gelmiş. Kendin bu yüzden yapmamalısın aynısını. Hele ki gelip de burda millete akıl verme bence bu konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhilal
Senin bu yaptığına da kazıklamak diyorlar ama? Sence herkes bilmeyen adamları kazıklayacak kadar düşmüş müdür?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
quote:
Sistem iyi, ekran kartı full ayarda olmasa bile tüm oyunları çalıştırır
Bana da 500 civarı gibi geliyor..
Bilip bilmeden konuşur durursunuz. 500 e satsında göreyim. HD 4850 bile sıfır olarak 190-210 liraya bulunuyor. Ne diyosunuz siz ya?
FX 5500 + 512 MB ram + AMD Sempron 2800 + 17" LCD
6 ay önce PC'den gram anlamayan bir adama 370 liraya sattım
Satacağın adamı bileceksin dostum
Ha ikinci el bölümünde elbette az para eder.
Hazır PC satan yerler napıyor zannediyorsun? Adamlar külüstür bir PC'ye webcam, yazıcı vs bir ton hediye veriyorlar, yanına da indirim+taksit..
Reklam sloganı '' KARNE HEDİYESİ, ÇOCUĞUNUZ SEVİNSİN ! ''
Zaten aylardır bilgisayar diye tutturuyor bari alayım zihniyetiyle gidilen yer, Teknosa..
+ Bu her oyunu çalıştırır dimi? - Çalıştırır tabi 256 mb ekran kartı var.. + Ooo..
3 ay sonra çocuk elinde güçlü bir FPS oyunla çıkagelir;
+Baba benim PC bu oyunu kaldırmıyor..
Ertesi gün gidilir..
- Falanca oyun çalışmıyor, hayırdır? +Ee, eskidi o model beyefendi, size 512'lik model verelim, onda hiç sorun yaşamazsınız buyrun..
Neticede 2 milyarı adama kitliyorlar, PC'nin özelliklerinden bahsetmeye hiç luzüm yok..
Başıma geldi oradan biliyorum
@fatihhilal
Neyse haklısın kardeşim.. Evet adamı harbiden kazıkladım herhalde..
Ama dediğim gibi tee nisan ayıydı, belki upgrade yapmıştır
450 liradan fazla etmez
Teşekkür ederim anlayışlı cevabından dolayı. Forumda genelde karşı düşüncelerime anlayış gösterilmiyor da..
quote:
@fatihhilal
Neyse haklısın kardeşim.. Evet adamı harbiden kazıkladım herhalde..
Ama dediğim gibi tee nisan ayıydı, belki upgrade yapmıştır
bilgisayarcı dolaşmam gerekecek yani. bu hafta içinde satar sonucu yazarım buraya. teşekkürler cevaplar için...
İşlemciyle Rame 150TL veririm 2sine
quote:
Orijinalden alıntı: TniesT
İşlemciyle Rame 150TL veririm 2sine
hepsini birden satmalıyım hacı. bütün parçaları almak isteyen biri çıkarsa ayrı ama...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme