www.pclabs.gen.tr adresine girince netiket bilişimin sitesi çıkıyor yaniwww.netiket.com.tr ye yönlendirilmiş site bir hack olayı mı var acaba ne iş?? forumlarıda çalışmıyo zaten!!!
alla alla çok ilginç bende hiç girmiyo ??
evet artık bende de girmiyor ama msjı açtığmda durum dediğim gibiydi demekki durumu düzeltmek üzereler :D
inşallah birsürü mesaj gelmiş maile gireyim dedim ama mafiş valla ben 3 saat tir giremiyom inşallah düzelir :) ?
kunteper, hic uslu durmuyorsun bee [evlol] ne yaptin hocam?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sahraaa2002</i> <br />kunteper, hic uslu durmuyorsun bee [evlol] ne yaptin hocam? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
evet şuan açılıyor sitediki açıklamaya göre host eden makinanın harddiskleri bozulmuş, ama netetiket sitesine niye yönlendirme olmuş orası muğallak kedidir belki kedi :D
Valla ben bişi yapmadım[krl]
hocam, benim dedigim kunteper degil yaw.. another durumlari
(not: quick smile menusunde sadece yukaridaki smile ciktigi icin zorunlu olarak sadece bu [bgdnc2] simdi alayi cikti, problem yok [krl])
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme