Şimdi Ara

Pci exp 1 slotuna ekran kartı takmak yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu tür aracı aparatlar daima fire yani kayıp durumu vardır. Bu kayıp ise %17 kadar yükseldiği görülmektedir. ATI bu tür aparatlara karşın chiplerde önemlem aldı tabii kısmen! Lakin 2009 dan sonra Nvidia benim ürünümü öyle her aparatla kullanırsan kayıplar hatta çalışmaması mümkün gibi duyumlar ve açıklamalar gördük. Tavsiyem içten içe Nvidia olsa da performans ve uyumluluk adına maalesef ATI :)

Şimdiden Hayırlısı Olsun.
  • OyunSeverlerKulubu kullanıcısına yanıt
    ben çok arada kaldım elimde i7 5700hq işlemcili bilgisayar var nerden baksan 5 yıl darboğaz yemeyeceğim bir işlemci bu.Lakin 960m kullanınca dishonored 2 full low ayarlarda alıyosun 25 fps sh*t.

güzel bir alet bulsam cidden bulaşacağım bu mevzuya.Tek problem üst seviye ekran kartlarında pci express 1 darboğaz yer mi çünkü pin sayısı olarak çok fazla fark var.Kayıp illaki olacaktır sonuçta yolu uzatıyoruz fakat darboğaz yer miyim tamamen muallakta.çok yaygın bir şey olmadığından araştırma da yapamıyorum maalesef bilen başka birileri varsa haberdar etseler çok güzel olur.

Cevabınız için teşekkürler.
  • By_Bilinmeyen B kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum,

Bu tür cihazları zamanında fazlasıyla test ettim. Bu sebeple verdiğim bilgiler dahilinde işlem yapmanı öneririm. Elbette performans alırsın. %100 garanti etmen mümkün olmamakla beraber net bir ifade istiyorsun.Buda gayet normal. İlk yazımda belirttiğim sebepler dahilinde işlem yapabilirsin. %17 kayıp düşünceni engellemiyorsa belirttiğin özellikleri almanda sorun teşkil etmeyecektir.

Eğer ki içine sinmediyse; Özelden skypenı yaz ve sesli oturum ile detaylı olarak bilgilendiriyim.

Kolaylıklar Dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunSeverlerKulubu -- 28 Haziran 2017; 11:16:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.