Şimdi Ara

Pcem Açılışta siyah ekranda kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP laptopum var pcyi açıyorum sol altta f12 vs basın çıkıyor sonra siyah ekranda kalıyor Çözümü nedir Windowsa giremiyorum Güvenli modda çalıştırmıyorum format atamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım

• Lütfen detaylı bilgi verin.Hp nin çok laptopu var.Ayrıca yakın zamanda herhangi bir sorun yaşadınız mı? parça takıp çıkardınız mı? Bunlar önemli bilgiler.

Bios ayarlarına girebiliyor musunuz? Son zamanlarda bios ayarlarında değişiklikler yaptınız mı?
  • biosa girip hardisk görünüyormu bir bakın derim.hardisk bozulduğunda verilen tepkiye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tysonpearl

Lütfen detaylı bilgi verin.Hp nin çok laptopu var.Ayrıca yakın zamanda herhangi bir sorun yaşadınız mı? parça takıp çıkardınız mı? Bunlar önemli bilgiler.

Bios ayarlarına girebiliyor musunuz? Son zamanlarda bios ayarlarında değişiklikler yaptınız mı?

vallahi ilk sordugunuz soruya gelicek olursak yakın zamanda bazen windowsu açıyordum takılıyordum pili çıkarıp takıyordum tekrar açılıyordu ikincisi ise sdd den hdd değişikliği yaptım üçüncüsü ise bios ayarlarına girebiliyorum biosda değişiklik yapmadım
  • Yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.