Bildirim
Pcem Açılışta siyah ekranda kalıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lütfen detaylı bilgi verin.Hp nin çok laptopu var.Ayrıca yakın zamanda herhangi bir sorun yaşadınız mı? parça takıp çıkardınız mı? Bunlar önemli bilgiler.
Bios ayarlarına girebiliyor musunuz? Son zamanlarda bios ayarlarında değişiklikler yaptınız mı? -
biosa girip hardisk görünüyormu bir bakın derim.hardisk bozulduğunda verilen tepkiye benziyor -
quote:
Orijinalden alıntı: tysonpearl
Lütfen detaylı bilgi verin.Hp nin çok laptopu var.Ayrıca yakın zamanda herhangi bir sorun yaşadınız mı? parça takıp çıkardınız mı? Bunlar önemli bilgiler.
Bios ayarlarına girebiliyor musunuz? Son zamanlarda bios ayarlarında değişiklikler yaptınız mı?
vallahi ilk sordugunuz soruya gelicek olursak yakın zamanda bazen windowsu açıyordum takılıyordum pili çıkarıp takıyordum tekrar açılıyordu ikincisi ise sdd den hdd değişikliği yaptım üçüncüsü ise bios ayarlarına girebiliyorum biosda değişiklik yapmadım -
Yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X