Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarlarınızı teslim alabildiniz mi burada konu hakkında yeni bir duyuru yapılmış ilginç geldi para iadesi olduğu halde bilgisayarlar teslim edilmiş deniyor ayrıca 5000 adet satıştan sadece 180 adet bilgisayar teslim edilememiş söylendiğine göre.Herhalde bilgisayarını teslim alamayan arkadaşlar bu foruma denk gelmiş hepsi birden.

http://www.pcdepo.com/duyuru-son
  • Sitede hareketlilik var yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Arkadaşlar bilgisayarlarınızı teslim alabildiniz mi burada konu hakkında yeni bir duyuru yapılmış ilginç geldi para iadesi olduğu halde bilgisayarlar teslim edilmiş deniyor ayrıca 5000 adet satıştan sadece 180 adet bilgisayar teslim edilememiş söylendiğine göre.Herhalde bilgisayarını teslim alamayan arkadaşlar bu foruma denk gelmiş hepsi birden.

http://www.pcdepo.com/duyuru-son

180 adetten fazlası var azı yok.

Zaten onlar dışında teslim edilmeyen sayıyı kim bilebilir ki ? 100 adet diye açıklasalarda şirketten biri olmadığı sürece herkes 100 adet bilecek.

Adamlar batmış zaten şirket olarak.Batmadan önce de şirketin haklarını tek bir kişide toplamış ki ( hakların bir kısmı eşinin üzerineymiş ) eşinin sicilinde bir sorun olmasın diye.

Şimdi şunu düşünmek lazım batmayan bir şirket sahibi bunu ne diye yapsın ?2.5 milyon TL diye açıkladıkları zarar 180 bilgisayardan gelmesi mümkün mü ?

180 teslimatı yapılmamış bilgisayar için bu kadar beceriksiz bir yönetim nasıl izlenildi ? Bankalar hesaplarını neden dondurdu şirketin.Şirketin hiç mi birikmiş rezervi ve mal varlığı yoktu ki 180 bilgisayarın ücretini ödeyecek kadar ?

anlayacağınız site açık kaldığı her saniye de potansiyel tehlike arz ediyor Türkiye deki müşterilere.

Kur farkını ödeyip malınızı alın demek de ayrı bir komedi.Sen bilerek indirim yapmışsın , kar zararını hesaplamışsın sonra ben sizin paranızı gasp ediyorum üstüne daha fazla miktarı verin diyorum ve sonrasında size ürünü göndereyim diyorum...

Dolandırıcılığın romanı yazılıyor şu anda ama resmi makamlar da ulusal gazetelere haber çıkmış olmasına rağmen birşeyin yapılmamış olması bazı şeyleri çağrıştırıyor olması lazım insanlar da...

• türkiyede başkalarını kandırmak başarıya giden yol artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstrelerinde penta exa ebrar gibi posları olanlar sanırım erkenden aldılar bizim gibi Normadan çekenler sürünecek gibi görünüyor
    Ne kadar sürer bu inceleme belli değil ama 3 bin lira şimdiden cepten çıkacak banka ekstreyi ödemeniz gerekiyor diye diretiyor habire
  • Ülkenin her tarafı dolandırıcı kaynıyor. Yok böyle bir şey. Muhasebe kayıtları çok iyi bunda bir şey var diye holdinglere kayyum atayan yargı norma bilgisayara hiçbir şey yapmıyor.

• is bankası kuruttun bizibe diger bankalar 2 hafta icinde aldi paralarini
    Telefonla aradigimizda bilgi vermiyorlar sadece minimum 30 gun diyolar okdr 30 gunun sonunda ne olacak acaba bu ayin sonunda doluyor 1 ay insallah sorun olmaz

• İşbank
    Gelde kartı iptal etme

• WhyNot9 W kullanıcısına yanıt
    İkinci cümlede masa sütü yazmış adamlar ya, adamlar çam üstüne çam deviriyor, nasıl olmuşta bu ciddiyetsizlikle 13 yıl piyasaya iş yapmış pes !
  • Vakıfbank hala bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Vakıfbank hala bekleniyor.

+1

45 gün sürecek deniyor
  • Sitedeki fiyatlar az önce canlı canlı değişti Asus i7 li model i 1566 tl gibi bir fiyata koymuşlardı ona bakıyordum bu adamlar ne yapmaya çalışıyor diye bir kaç tane de düzenleme yapmışlar sitede bunları inceliyordum . Tekrar anasayfaya döndüm bi baktım fiyatlar gene değişmiş piyasa değerine getirilmiş ürünler ne yapmaya çalışıyor bu pcdepo çok merak ediyorum .
  • denizbank bekleniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

Sitedeki fiyatlar az önce canlı canlı değişti Asus i7 li model i 1566 tl gibi bir fiyata koymuşlardı ona bakıyordum bu adamlar ne yapmaya çalışıyor diye bir kaç tane de düzenleme yapmışlar sitede bunları inceliyordum . Tekrar anasayfaya döndüm bi baktım fiyatlar gene değişmiş piyasa değerine getirilmiş ürünler ne yapmaya çalışıyor bu pcdepo çok merak ediyorum .

dolandırmak için yeni insan arıyorlar ne olacak.

sanırım bir bir buçuk ay oluyor bu olay patlak vereli hala insanlar dolandırılıyor oradan.Yargıdan ses seda yok şirket ile ilgili.
  • Akbank hala bekleniyor.
  • garanti bekleniyor... müracaat 3 kasım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

Sitedeki fiyatlar az önce canlı canlı değişti Asus i7 li model i 1566 tl gibi bir fiyata koymuşlardı ona bakıyordum bu adamlar ne yapmaya çalışıyor diye bir kaç tane de düzenleme yapmışlar sitede bunları inceliyordum . Tekrar anasayfaya döndüm bi baktım fiyatlar gene değişmiş piyasa değerine getirilmiş ürünler ne yapmaya çalışıyor bu pcdepo çok merak ediyorum .

dolandırmak için yeni insan arıyorlar ne olacak.

sanırım bir bir buçuk ay oluyor bu olay patlak vereli hala insanlar dolandırılıyor oradan.Yargıdan ses seda yok şirket ile ilgili.

Hiç kimse şikayetçi olmasa bile haber oldu ve tvde yayınlanan haberler suç duyurusu olarak kabul edilebiliyor. Bu Norma Bilgisayar'ın arkası sağlam kesinlikle.

• Ziraat bekleniyor. 2 ve 4 kasim

• Havale ile alan arkadaşlar keşke havale etmek yerine hesaplarına bağlı bir banka kartı ile alışveriş yapsalardı şu an kredi kartı ile alanlar gibi paralarını geri alırlardı.

Vadesiz hesaba bağlı banka kartları ile de (örneğin Visa Electron) aynen kredi kartıymış gibi 3D Secure ile alışveriş yapılabiliyor. Ödemeyi yaptığınızda ürün tutarı hesabınızdaki paradan çekiliyor. Olası bir kötü durumda da aynen kredi kartı sahipleri gibi harcama itirazı yapabiliyorsunuz.

Havale ile bir şey almayı düşünen arkadaşların aklında bulunsun.
  • Karakollardan yapilan sikayetler uzerine sinan yener ifade vermeye hic birine gitmemis dolandirici

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.