Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MadDog1

Troll Hesaplar:

Şehmistan
    TheYips
    ebayusuff
    16asd208
    Legolas.
    haydo6karakol
    -BOSS

Yöneticiler buyrun liste, ayrıca bu kişilerden bazılarının ip'leri bile aynıysa şaşırmam, bu hesaplar derhal silinmelidir.

Beni arananlar listesinde en başa yazmışsınız ben troll değilim.

Sinancığımla biraz çay içiyoruz şimdi.

Sorusu olan varsa cevaplayabiliriz.

Sinan Yener içeri alınırsa sen de bu ifadelerinle suça ortak olmaktan ifadeye çağrılacağını biliyor musun? Keza ifadeye çağırılmakla bile altına kaçıracak birine benziyorsun.

Sinancığım yada ben bir şeyden korkmuyoruz halihazırda konu üzerinde çalışıyor bizzat kendileri.

Güzel, savcılığa ifadenizde belirtirsiniz bunu da. İçerden foto gönder, altına da sinancığımla cezaevi keyfi diye not düşmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 9 Kasım 2015; 13:34:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MadDog1

Troll Hesaplar:

Şehmistan
    TheYips
    ebayusuff
    16asd208
    Legolas.
    haydo6karakol
    -BOSS

Yöneticiler buyrun liste, ayrıca bu kişilerden bazılarının ip'leri bile aynıysa şaşırmam, bu hesaplar derhal silinmelidir.

Beni arananlar listesinde en başa yazmışsınız ben troll değilim.

Sinancığımla biraz çay içiyoruz şimdi.

Sorusu olan varsa cevaplayabiliriz.

Sinan Yener içeri alınırsa sen de bu ifadelerinle suça ortak olmaktan ifadeye çağrılacağını biliyor musun? Keza ifadeye çağırılmakla bile altına kaçıracak birine benziyorsun.

Sinancığım yada ben bir şeyden korkmuyoruz halihazırda konu üzerinde çalışıyor bizzat kendileri.

adminler ne iş yapiyor bu forumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine klasik olucak ama Babalarımız boşuna konuşmuyor oğlum internetten bişey alma diye.
  • Ani kur yükselişinden %47 açık oluşmuş.

Farkı verip cihazı 90 gün içerisinde teslim edebilirlermiş.

Ya da para iadesi için aylarca beklemek gerekiyormuş.
  • Olay merkez medyaya yansıdı, bu durum bir umut olabilir

• Hocam is bankasi ne alemde, onlarda yatirdilar mi acaba paranizi geri

• Beyler böyle gereksiz adamlarla muhattap olmayın, engelleyin gitsin. Onların hic bir katkısı yok bu dünyaya , hatta bu beyinle nasıl konusabiliyorlar hayret. 'Bunlardaki beyni kuşa koysan Uçamaz.'

• Hocam ödemeler hala bekliyo. Bir iki banka geri ödeme yaptı deniyor ama bilgiler doğruysa geri ödeme değil limit sıkıntısı yaşanmasın diye limit artırımı yapmışlar norma bilgisayara yapılan ödeme kadar.
  • Ben sanaldan çok alışveriş yaptım, harcamalarımın çoğu internetten ama bu siteden hiç alışveriş yapmadım.
    Alışveriş yapıp kayba uğrayan arkadaşlara geçmiş olsun.
    Dalga geçenlere ve küfürlü konuşanlara yazıklar olsun.
    Ne kadar çok klavye kahramanı bozuntusu tipler varmış. Ne yazdığınız karşınıza çıkartılınca kıvırmayın sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Akhdar

Hocam ödemeler hala bekliyo. Bir iki banka geri ödeme yaptı deniyor ama bilgiler doğruysa geri ödeme değil limit sıkıntısı yaşanmasın diye limit artırımı yapmışlar norma bilgisayara yapılan ödeme kadar.

Benim anladığım kadarıyla ödemeler geçici olarak yapıldı. Süreç sonlandığında müşteri haksız bulunursa para geri çekilecek. Pcdepo'nun ürünü gönderdiği ispat edilemeyeceğinden sıkıntı yok.
  • Geçmiş olsun arkadaşlar,dr.brain adlı şerefsizin bize yaptığı aklıma geldi,bizdeki telefon açtırma olayıydı adam başı 300-500 götürmüştü

• SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK ARKADAŞLAR İÇİN ;

SİNAN YENER (T.C. NO: 26258038138)

NİLAY YENER (T.C. NO: 21047184232)

28.10.2015 tarihli ve 8935 sayılı Ticaret Sicil Gazetesinde tescil edildiği üzere, Nilay YENER'e ait %50 nispetindeki pay Sinan YENER'e devredilmiş.

Tamamen eşini korumak ve mal kaçırmak amacıyla bu eylem planlanmıştır.

Kaç gündür söylüyorum bir Avukat ile çalışın diye ama bir çoğunuz burada laf kalabalığı yaparak vakit kaybediyorsunuz.

Üzülerek söylemeliyim ki bir çoğunuzun alacağı şimdiden karşılıksız kaldı...

• NORMA BILG. IFLASINI ACIKLAMIS
    Arkadaşlar merhaba bugun ki haberden sonra pcdepo'nun battığı kesin ve bunu distiribütör firmadan onay aldım. Bende ilk iş banka islemlerime bakıp işlemin INDEX BILG. dan yapıldığını gördüm ve bugün aradım inceleyip geri döndüler NORMA BILG. battı dedi ve Çekimi bizden yaptığınız için muhatabımız biziz dediler. Bankadan itiraz formunu doldurup bize ulaşacak bizde Norma bilg. dan cevap alamiyacagimiz için kısa bi süre için de paranız geri iade edilecektir dedi. Sizde ilk iş çekim işlemi nereden yapılmış diye bakın. İns dedikleri gibi olur ve kısa zaman da param geri yatar şuan formu doldurdum ve bankaya vereceğim.

• Tüm mağdur arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım biran önce ödemelerinizi yada ürünlerinizi alabilirsiniz.
  • Öncelikle herkese geçmiş olsun.

Zamanında weblebi olayında benim başıma da benzer bir olay gelmişti. Bankayı arayıp elime ürün geçmedi , weblebi de iflas etti , şimdi ne olacak diye sormuştum. Biz kontrolü yapalım, size geri döneriz dediler. Sanırım 2 ay kadar sonra da param yatmıştı. Umarım kimsenin parası kalmaz.
  • Rindane61 R kullanıcısına yanıt
    Benim de ındexpazar yazıyor açıklama kısmında. Bankaya geçen hafta faxladım dilekçeyi. Halkbank paraf kredi kartı ile almıştım.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Para geçici olarak yatırıldıysa bile artık paranızı almış olarak kabul edebilirsiniz.Firma size ürün gönderemeyeceğine göre yatırılan ücreti banka sizden geri almayacaktır.
    Buna benzer bir sıkıntıyı bu sene ben de yaşadım ; Digitürk kartımdan başkasına ait borcu tahsil etmişti, bankaya ters ibraz bildiriminde bulundum , 2 gün içinde ekstreme "geçici ödeme" açıklamasıyla ödeme yapıldı,olay kapandı.
  • Hürriyet'te haber yapilmis.Hurriyet Facebook sayfasinda da bu konu paylasilmis ama altindaki yorumları okurken ben magdur olmamama ragmen sinirlendim. %50 si pcdepo calisanidir yarisida cahil cuhela tayfasi bi bakmanizi oneririm
  • Hürriyet de, milleti düşündüğünden değil; grubun bünyesinde bulunan Hepsiburada'nın önünden bir rakibin daha eksilmesini keyifle seyretmek için haber yapmıştır bu durumu.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.