Şimdi Ara

PC'yi Plazma TV'ye Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün bi Panasonic Neoplazma 3D Full HD TV aldım. (Reklam yapmış gibi oldum). Bunu PC'nin kasasına nasıl baglarım acaba?

Çift ekran yapmak istiyorum istediğim zaman geçiş yapayım istiyorum. Ekran kartımın 2 girişi var orda sorun yok. Ama nerden ve nasıl bir kabloyla bağlanıyor onu bilmiyorum.

• Bi konu nasıl bu kadar alakasız bir yere açılabilir, yuh artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 16 Ocak 2012; 23:19:02 >
  • Katılım zamanı: 6 Ekim 2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Bi konu bu kadar alakasız bir yere açılabilir, yuh artık!

+1
    Kapansın hemen.
    (google yazsan 100 tane bilgi çıkar lcd yi pc ye bağlama yaz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Beyler dün bi Panasonic Neoplazma 3D Full HD TV aldım. (Reklam yapmış gibi oldum). Bunu PC'nin kasasına nasıl baglarım acaba?

Çift ekran yapmak istiyorum istediğim zaman geçiş yapayım istiyorum. Ekran kartımın 2 girişi var orda sorun yok. Ama nerden ve nasıl bir kabloyla bağlanıyor onu bilmiyorum.

mutfaktaki bulaşık süngeri ile çamaşır makinesinin su pompası arasına bağlarsan tam istediğin görüntüyü alırsın..
  • Pardon beyler dalgınlık.. Silinebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Beyler dün bi Panasonic Neoplazma 3D Full HD TV aldım. (Reklam yapmış gibi oldum). Bunu PC'nin kasasına nasıl baglarım acaba?

mutfaktaki bulaşık süngeri ile çamaşır makinesinin su pompası arasına bağlarsan tam istediğin görüntüyü alırsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Bilgisayarı Tv ye Baglama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ekran kartında hdmi çıkışın varsa kolayca bağlarsın...
  • Aylardır konu dışında aktiftim bütün konular oraya açılırdı ama artık uygun bölüme açılmayan konuları açanlara 15 gün bölüm kısıtlaması getiriyorlardı. Şimdi konu dışına açmayanlar Sıcak Fırsatlara açıyor. Hergün kafadan 4-5 tane böyle konu görüyorum. Herkeste aynı şeyi söylüyor ve uzaklaşıyor.
    En azından ana sayfaya geldiğinde CTRL + F kombinasyonundan TV yazsan yine uygun bölüm bulunabilirdi. Bu kadar zor değil yani.
    Tabi herkes "nasıl olsa silinene kadar biri cevap verir, sonrasını s... et" mantığıyla hareket ettiği için farketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 16 Ocak 2012; 23:38:27 >
  • Yok hocam yanlış düşünüyorsun. Evet amaç cevap almak, fakat konuyu doğru yere açsaydım daha hızlı ve fazla cevap alırdım. Tamamen dalgınlık.. Bu kadar yüklenmeye de gerek yok.
  • Böyle konu açan çok olunca illa birine patlıyoruz o da sana denk geldi. Bizede hak ver.
  • adam silinebilir demiş izinde vermiş daha ne yapsın ala ala
  • Yöneticiler bu tür arkadaşlara 4-5 gün ceza verse keşke.Hukukta ben bilmiyordum geçerli bahane değil.Buraya üye olan herkes kurallarıc okumak zorunda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.