Şimdi Ara

.:PC yi Kaldırıyorum!Müzik İçin Ne alayım?:.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bahsettiğim gibi öss durumları yüzünden Pcyi kaldırıyorum, kaldırmazsam çalışamıyorum da
    foruma şöyle bir bakındım mp3-cd plaeyrlar hakkında çok bilgi bulamadım.
    Mp3-Cd player almayı düşünüyorum gibi, mp3 player düşünmememin sebebi pc yi kaldırmam, artık pcdeki mp3leri cdlere kaydeder mp3cd player ımdan dinlerim diyorum.MD player da olabilri ama fiyatı cok pahalı

Ekonomik
    Pil süresinden dayanıklı olan [NiMh olanlar nasıldır?Şarzlı birşerseyler almak isitiyorum]
    Kulaklığı kaliteli
    Radyo olsa olur olmasa da, radyo pek dinlemem
    bir Mp3-Cd player tavsiyesi istiyorum!?

Mp3-Cd player dan başka alternatif önerileri de açığım, MD gibi!

Teşekkürler!

• yok mu kimsenin tavsiyesi yahu
  • Peki herhangi bir medya kullanmayan flash bellekli veya harddiskli mp3 çalar tavsiyelerine açık mısın dostum ?
  • tamamen duygusal sebeplerden ötürü açık değilim sanırım, o kadar param yok
    bir de yeni aldığım cdleri nasıl dinleyeceğim cd-player olmadan o sorun var
  • Piranha Airboat 1 GB mp3 çalar nasil acaba almayi düsünüyorum tavsiye eden varmi?
  • Piranha Airboat 1 GB mp3 almak istiyorum tavsiye edermisiniz?
  • creativw al..bosver Piranhaları bi arkadaşın bozulmuş forumda teknik servis soruyordu..
    hem ses kalitesi iiy hemde harika bişey bu creatie..
    ipod al dicem abartı pahalı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • creativ almayi düsündüm hemde muvo sport diye bi modeli ama biraz büyük bu piranhayi gördüm fiyati i özellikler harika ama güvenemedim bikac kisi sorun yasamis ama bunlar istisnami bilemem yoksa hepsimi böyle yinede saol bakalim arastiriyorum.
  • hmm...

kaç GB müzik var ?
  • quote:

selam,
    bahsettiğim gibi öss durumları yüzünden Pcyi kaldırıyorum, kaldırmazsam çalışamıyorum da

Allah yardımcın olsun kardeş ben de geçen sene senin gibi yapmıştım İyi de oldu. Atlattık ÖSS belasını. Umarım sen de istdiğin sonucu alırsın sınavda.
  • Bak eğer bilgisayar olayına hiç bulaşmadan yeni müzik cdleri dinlemek istiyorsa boyutu biraz büyük olsa da tek çara mp3-cd player gibi görünüyor. Eğer öyleyse I-river IMP 550 veya SonyD-ne 10 al ama benim tavsiyem kesinlikle IMP 550. Hi-MD aslında hem boyut olarak hem de kapasite olarak daha avantajlı ama müzik yüklemek için bilgisayar lazım. Yeni aldığın cdleri direk dinleyemezsin o tip bir eksisi var. Yoksa taşınabilir ses sistemlerinde Hi-MD'nin üstüne tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecar limon -- 1 Ağustos 2005, 15:11:56 >
  • Discman konusunda sony bir numaradır bende d-ne715 modeli var tek kelime ile MÜKEMMEL bir alet. Kardeşim düşürüp kapakla gövdeyi ayırdı birbirinden tekrar oturtum hala çalışıyo taş gibi taş.
    kulaklıktan kumanda,3 satır ekran, özel bir tuş ile şarkı arama bulma çok kolay. kendi pilini kendi şarj ediyor. sesi hiç sormayın mükemmel...

• boşver onları yaa
    eminönünden bitane el radyosu al yeter 1ytl ses kalitesi harika 2yıl garantili
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carew

boşver onları yaa
    eminönünden bitane el radyosu al yeter 1ytl ses kalitesi harika 2yıl garantili

Arkadaş radyoyu sevmiyorum diyor ya. PC deki müzikleri yükleyip dinleyecek.
  • 100 YTL ye kendi SONY D-NE715 imi satıyorum !!!!!
  • Kenilikle i river imp 700 t.. Hem radyolu hem de ses kalitesi mükemmel.. Başka ürün düşünme bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.