Şimdi Ara

pc yi aldığım gün görüntü gelmedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selam arkadaşlar...bilgisayarı 3 hafta önce topladık..neyse Eve getirdik..bütün kablolarını falan taktım kasa açılıyor fakat görüntü gelmiyor..meğersem kabloyu onboarda takmışım..sonra çıkartıp harici ekran kartıma taktım..ancak gene açılmadı..Bu sefer ekran kartını(MSI gtx680)bir kere çıkartıp taktım ve sorun düzeldi..3 Haftadır hiçbirşey yok..Ama ben kafama taktım..acaba görüntü neden gelmedi o an? Yardımlarınızı bekliyorum..Şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi listone -- 16 Temmuz 2012; 13:29:15 >



  • konu kapatılacakdır dostum ..aynı konuyu açdın onlarca cevap aldın ..hala nedendır diye soruyorsun .. yahu yerne oturmamışdır...baglantıları tam olmamışdır... sana ılla bırısı çıkıp kartın bozuk hocam gonder hemen garantıye demesını mı bekliyorsun ...servisle şunla bununla çok meraklıysan uğraşmaya çıkar gönder garantıye madem bu kadar merak ettin bu durumu ...


    sorun falan yok sistemi toplamış kullanıyorsun ... ilk taktıgında birşeyleri atlamışsındır .. çıkarıp takınca düzelmiş daha ne istiyorsun .. kartın bozulmasını mı ?? ayda nasıl bir cevap senı ıkna edecek ...??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 16 Temmuz 2012; 13:33:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nıggaa

    konu kapatılacakdır dostum ..aynı konuyu açdın onlarca cevap aldın ..hala nedendır diye soruyorsun .. yahu yerne oturmamışdır...baglantıları tam olmamışdır... sana ılla bırısı çıkıp kartın bozuk hocam gonder hemen garantıye demesını mı bekliyorsun ...servisle şunla bununla çok meraklıysan uğraşmaya çıkar gönder garantıye madem bu kadar merak ettin bu durumu ...


    sorun falan yok sistemi toplamış kullanıyorsun ... ilk taktıgında birşeyleri atlamışsındır .. çıkarıp takınca düzelmiş daha ne istiyorsun .. kartın bozulmasını mı ?? ayda nasıl bir cevap senı ıkna edecek ...??

    Doğru söze ne denir..ama benim takıntım var kardeş..şöyleki,sorunun gerçek cevabını bulana kadar takıyorun kafaya..Malesef böyle..açık konuşmak gerekirse,ilaç kullanıyorum iyileşmeye çalışıyorum..O yüzden böyle zırt pırt aynı konuyu açıyorum..Banane senin hastalığından diyebilirsin..ancak ben sorunun cevabını bulana kadar rahat edemiycem malesef..Bilen birisi varsa yardım etsin..bir türlü kesin bir cevap alamadım..Ondan konuyu açıyorum sürekli..kusura bakmayın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi listone -- 16 Temmuz 2012; 13:42:40 >




  • banane falan elbette demeyeceğim .. sadece sorun olmadıgını anlatmaya çalışıyorum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nıggaa

    banane falan elbette demeyeceğim .. sadece sorun olmadıgını anlatmaya çalışıyorum ...

    Herkes sorun yok diyor..Ama hiçkimse neden pc nin o şekilde davrandığını kesin bir şekilde söyleyemiyor..Sen söyleyebilirmisin...?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_63205511/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63239538

    Açmış olduğunuz konudan devam ediniz, ısrarla birden fazla konu açmak ceza sebebidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.