Şimdi Ara

pc ye overlock yapıldığını nerden anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. elime bir pc geçti ve açılırken problem çıkarıyor. monitöre görüntü gitmiyor bazen, bazen anakartın resmi falan geliyor, bazen de overclokla ilgili bir şeyler yazıyor sonra biosa yönlendiriyor. pc mefta olacak diye korkuyorum güç kaynağı zayıf o yüzden overlock yapılmışsa geri almak istiyorum işlemi

• biosu default yapın geri almış olursunuz veya anakartın üzerşndeki pili çöıkarın 1 dk bekleyin varsa jumper ı 2 -3 numaralaı pine getirin sonra pili takın açın pc yi sıfırlanmış olur, overclock olduğunu bios tan anlarsın gir biosa orada işlemcinin ana frekans ının ve oc lu frekansını yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

sağolun arkadaşlar. bir sorum daha var ekran kartı alıyorum da bu ekran kartını agp mi alacağım yoksa başka bir şey mi alacağım. agp slot olup olmadığını nasıl anlarım pc nin?

anakartın adını yaz google a gir web sitesine orada anakartın özelliklerinde yazar, yada yaz burayua modelini filan ben bakaım
  • bılgısayar kasası acıksa hiç ugrasma modeliyle falan anakartın üzerinde genısleme yuvaları goruceksn onlardan ayrı renkli ve uzunca olanın etrafına bak anakartın üzerinde pci-e yazar yada agp yazar ordan anlarsn.
  • everest ultimate diye bir program var ordan
    Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir
  • en son asus en 8500gt 512mb ekran kartı vardı da mefta oldu. bu kart pci-e miydi yani?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.