Şimdi Ara

Pc ye alarm kurma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pazartesi finalim var. telefonum kırıldı. 2. öğretimim yani 1 de uyanıyorum ve sınav 10 da. odada tek kalıyorum.

sözün özü. pc e alarm kurabiliyormuyuz. daha da önemlisi. pc kapalıyken çalan bir alarm mümkün mü?

edit: programsız olmasını tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

arkadaslar pazartesi finalim var. telefonum kırıldı. 2. öğretimim yani 1 de uyanıyorum ve sınav 10 da. odada tek kalıyorum.

sözün özü. pc e alarm kurabiliyormuyuz. daha da önemlisi. pc kapalıyken çalan bir alarm mümkün mü?

edit: programsız olmasını tercih ederim

Bilgisayarı hazırda beklet moduna geçicek şekilde ayarlıcaksın . Sonrasında windowsun kendi görev yöneticisi var onu açıp ordan görev ekliceksin. Görev olarak winamp yada benzeri bi programı ayarlayıp şarkı koyacaksın listesine, oda program açıldığı gibi çalmaya başlaması lazım öyle ayarlarsan sorununu halletmiş olursun :)
  • M4gn3t!c kullanıcısına yanıt
    diğer kısımları anladım da hazırda beklet modunu tam çözemedim bi aydınlatırmısın
  • Bilgisayarı kapat dedğin yerden hazırda beklet i seçiceksin, bilgisayar kapanacak gibi olacak tekrar açtığında kaldığı yerden devam edecek :)undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4gn3t!c -- 15 Haziran 2014; 2:49:01 >
  • M4gn3t!c kullanıcısına yanıt
    dediğin tüm adımları win 7 de gözüm kapalı yapabilirim. ama şu lanet win 8 de painti bile bulamıyorum 2mb lik bi programla işimi hallettim sanırım. cevabın için çok teşekkür ederim
  • OverPower kullanıcısına yanıt
    hehe win8 karışık geliyorsa classic shell yükle dostum, win7 deki başlat tuşunu geri getiriyor ve çok büyük kolaylık oluyor :) Metro arayüzüyle uğraşmıyorsun. Hallettiğine sevindim ama başkasınada lazım olabilir bu tarz program, ismini yazarsan süper olur :)
  • Programın adı Alarm set 6

buyrunuz link :

h ttp://w w w. tamindir.com /alarmset-v60/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc remote 2 telefon bağlama
    10 ay önce açıldı
    ssd ye windows 7 kurma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.