Şimdi Ara

PC vs PS 4 (FİFA 17)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2011'den 2014'e kadar pc'de fifa'yı yüksek grafik kalitesinde oynadım.Şuandaysa Bilgisayarım olmadığı için Fifa oynamak için PS4 almayı düşünüyorum PS4 almayı düşünmemin asıl sebebi bütçe olarak şuanda max 1500 tl ayırabilirim PC ve ya PS 4 için ancak size sormak istediğim şey şu 2011-2014 serisini hep yüksek grafiklerde oynadım ve biraz grafik takıntım var diyebilirim,PS4'ü denemek için gittiğim cafelerde de grafikler beni pek tatmin etmedi (belki kafenin tv'siyle ilgili olabilir).
    Oyunu oynarken de online mod falan benim için çok önemli değil yıllarca pc'de sıkılmadan manager mode oynadım şimdi grafikleri baz alırsak yüksek bir pc'nin üstün olduğu aşikar (aradaki grafik farkı yıl geçtikçe de artacaktır)

anlıycağnız grafik konusu benim için biraz önemli ama şuan için param ps4 almaya yetiyo sizce paramı biriktirip en az 2500 tl'lik bi pc mi almalıyım yoksa ps4 ve ya ps4 pro grafik olarak beni tatmin edebilir mi?(evdeki tv 1080 hd 4k falan zaten hayal)

• Hepsiburadan vs sitelerle,

Islemci--->I5 4460. 600 TL

Anakart--->MSI-H81m Plus. 160 TL

Ram------->8 gb 1600mhzCL9. 150 TL

Ekran karti>4 GB R9 380. 750 TL

Psu--------->650 watt+80. 300 TL

Harddisk-->500cb 64mb7200rpm. 160 TL

Kasa tercih meselesi, Toplam 2120 TL

Ben olsam ps4 yerine bu sistemi alirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 17 de PC ile PS4 arasında çözünürlük ve anti aliasing farkında hiçbir fark yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fifa 17 demoyu pc de oynadım ama ps4 te oynamadım .

ama şunu kesin ve net olarak söyleyebilirim , fifa 16 yi ps4 uzunca bir süre oynadım daha sonra pc ye geçince oyunun dünyası değişti .

aralarında inanılmaz bir fark görüntü kalite farkı var.

Yalnız ben şuna inandım ve yaşadım Fifa serileri bence her zaman konsolda oynanmalı ps4 ten pc ye geçince bir kez daha anladım .

Ama ps4 ile iyi bir pc sistemi arasında görsel fark yok diyen kişiler kuru sıkı ile ateş ediyorlar.
    grafif pc'de çok daha iyi olduğunda göre fifa ps4'te oynanmalı demenin sebebi nedir?online modlardan dolayı falan mı?

Unutma 2 sene sonra cıkacak ekran kartı senın ıslemcını asla darbogaz yaptırmayacaktır.

Bana sorarsan dedıgımı yap ve sana onerdıgım sıstemı al. Mumkunse anakartı bıraz daha yuksek tut 300 TL cıvarı bısı al, daha ıyı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    uyarlama ile ilgili gibime geliyor bir fark oluyor oyunun oynanışı ile ps4 - Xbox tan pc ye geçince fark ediliyor bu. Joystickte Xbox kol kullanmama rağmen konsoldaki oynanışı pc de yakalayamıyorum .
  • Arkadas herkese merhaba 26.09.2016 da cikacak fifa 2017 icin Aziz Türkler takimina kendine guvenen ve gercek bir Aile ortaminda bulunmak isteyen oyunculari takimimiza bekliyoruz cesitli turnuva maclarina katilan takimimiz da 2017 ye eksik kadro acigini kapatmak istiyoruz bir cok turk takiminin bulundugu turnuvalar da heycan ve tutku ile mucadele edicek arkadadlari takimimiza bekliyoruz takima kayit icin ps4 psn adresinizi ve oynamak istediginiz mevkiyi mesqj olarak yazarsaniz sevinirim
    Bu mesaja eklenen görseller:

PC vs PS 4 (FİFA 17)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun konsolda diyen arkadaşa şunu demek istiyorum.Arada pek fark olmazsa da ,pcde ultra ayarlarda çok güzel grafiklerde oynuyorum.Ekran kartım gtx 650 ti boost.250 tllik ekran kartı , i3 6100 , 8 gb işlemci ile ps4den daha iyi bir grafik ile oynuyorum.Şu bir gerçek ki ps4 konsolda 1 yıldan fazla oyun oynadım.Online oyun keyfi konsolda daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 20 Eylül 2016; 20:06:17 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.