Şimdi Ara

Pc virüs girdiğini nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• casus yazılım programın varsa taratmayı deneyebilirsin.
    yoksa en basit olarak ctrl+alt+del yaparak çıkan ekrandan performans ı seç ve işlemci ve ram kullanımında anormal değerler varmı kontrol et örneğin ramin boştayken %80 90 civarında çalışıyorsa problem var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

casus yazılım programın varsa taratmayı deneyebilirsin.
    yoksa en basit olarak ctrl+alt+del yaparak çıkan ekrandan performans ı seç ve işlemci ve ram kullanımında anormal değerler varmı kontrol et örneğin ramin boştayken %80 90 civarında çalışıyorsa problem var demektir.

lağtop durup dururken inanılmaz ses çıkarmaya başladı bende eset nod32 indirip tarattım hocam şuanki durum bu..
     Pc virüs girdiğini nasıl anlarım

• Virüs giren PC'yi kullanmaya devam etmek bana göre büyük risk.

Virüs girdikten sonra hangi komutlarla ilerliyor bunu kestirmek çok güç. Virüslü dosyayı bulur ve temizleyebiliriz fakat neler yaptığını biliyor muyuz?

Formattan hemen sonra sağlam bir virüs programı edinmeli ve hiç girmemesini sağlamalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Virüs giren PC'yi kullanmaya devam etmek bana göre büyük risk.

Virüs girdikten sonra hangi komutlarla ilerliyor bunu kestirmek çok güç. Virüslü dosyayı bulur ve temizleyebiliriz fakat neler yaptığını biliyor muyuz?

Formattan hemen sonra sağlam bir virüs programı edinmeli ve hiç girmemesini sağlamalıyız.

hocam nasıl girdi anlamadım belki de virüs yoktur ama laptopdan fazla ses çıkıyor
  • Combofıx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.