Şimdi Ara

pc ve lcd bağlantısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim anakartım msı h55m-e23 ekran kartı ise nvidia 9500gt ekran kartımda hdmi çıkışı yok fakat anakartımda var hdmi kablo ile pc ile lcd yi birbirlerine bağlıyorum fakat bilgisayar lcdyi görmüyor diyeceksinizki kablo bozuk kablo sağlam uydu ile televizyonda deniyorum gayet güzel görüntü ve ses veriyor anakarttada problem olamaz çünkü daha alalı 1 hafta oldu sorun neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum bu arada lcdnin markası crea

Durumu açıklamaya yetiyordur, harici ekran kartı üzerinde bulunan çıkışları kullanabilirsiniz. HDMI destği yoksa olanını almanız gerekir.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Anakartın sitesinden alıntı:
    Hatırlatma...
    • VGA, HDMI, DVI portları yalnızca GPU çekirdeğine sahip işlemcilerle çalışabilir.

Durumu açıklamaya yetiyordur, harici ekran kartı üzerinde bulunan çıkışları kullanabilirsiniz. HDMI destği yoksa olanını almanız gerekir.

evet kardeşim bende onu gördüm ama i3 530 işlemcide harici ekran kartı bile var i3 serisinin 2. nesil işlemcilerinden bile iyi araştırma yaparsan anlarsın ve benim bi problemim için anakartımın sitesine girmen gerçekten çok güzel çok teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: Dead4664

quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Anakartın sitesinden alıntı:
    Hatırlatma...
    • VGA, HDMI, DVI portları yalnızca GPU çekirdeğine sahip işlemcilerle çalışabilir.

evet kardeşim bende onu gördüm ama i3 530 işlemcide harici ekran kartı bile var i3 serisinin 2. nesil işlemcilerinden bile iyi araştırma yaparsan anlarsın ve benim bi problemim için anakartımın sitesine girmen gerçekten çok güzel çok teşekkür ederim

Önemli değil.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCD TV de sorun
    21 yıl önce açıldı
    lcd pc monitör tv yapma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.