Şimdi Ara

PC ve konsollarda kısa sürede başarı yakalayan Yu-Gi-Oh! Master Duel mobil cihazlara geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC ve konsollarda kısa sürede başarı yakalayan Yu-Gi-Oh! Master Duel mobil cihazlara geldi



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami'nin yaptığı Yu-Gi-Oh! Master Duel, geçtiğimiz haftalarda konsollar ve PC için çıkışını yapmıştı. Konami şimdi de oyunun mobil cihazlara geldiğini duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Türkiye pazarına giren Arena of Valor'a yeni kahraman, harita ve savaş modu geldi



    Geçtiğimiz saatlerde Konami, Yu-Gi-Oh! Master Duel'in konsollar ve PC'de toplamda 4 milyon indirmeyi geçtiğini açıklarken mobil cihaz sahipleri için de güzel bir haber verdi. Duyuruya göre bugünden itibaren Yu-Gi-Oh! Master Duel, iOS ve Android cihazlarda da erişime açık durumda. Oynaması ücretsiz olan ve cross-play desteği sunan Yu-Gi-Oh! Master Duel'i şu andan itibaren cihazlarınızdan indirip oynayabilirsiniz. 



    Oyunla ilgili detayları, fragmanını ve mağaza sayfalarını da aşağıda bulabilirsiniz.





    Yu-Gi-Oh! Master Duel Detayları



    Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU’nu (TCG) tamamen dijital olarak sunarkenoyunun yirmi yılı aşkın geçmişini kapsayan 10.000'den fazla* kart da sizleri bekliyor. Mükemmel grafikler, heyecan verici animasyonlar ve çok özel seslerle oyun müzikleri içeren oyunda, Yu-Gi-Oh! TCG/OCG’yi temel alan kartlarınızı toplayın, Destenizi oluşturun ve dünyanın dört bir yanındaki Düelloculara muhteşem grafiklerle meydan okuyun. Oyunun tek oyunculu solo modunda ise rakiplerinize kafa tutmanın yanı sıra kartların ardındaki hikayeleri keşfetmeye hazır olun. Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’ın bazı özellikleri şöyle:




    • Yu-Gi-Oh! OCG/TCG Master kuralları

    • Yeni oyuncuların Yu-Gi-Oh'yu nasıl oynayacaklarını öğrenmelerine yardımcı olacak Eğitim ve Düello Stratejisi modları!

    • Deste Türlerine dayalı, kartların çok özel hikayelerini anlatan kampanyalar

    • Cross platform oynanış – hangi sistemde olursanız olun, arkadaşlarınız ve rakiplerinizle çevrimiçi oynayabilme

    • Platformlar arası veri kaydetme – oyununuza başka bir platformda kaldığınız yerden devam edebilme

    • Oyun boyunca 10.000'den fazla kartın* ve diğer ödüllerin kilidini açabilme

    • Kart oluşturma – işinize yaramayan kartları kırıp yenilerini üretme

    • Deneyiminizi refakatçiler, kart koruyucular, oyun matları ve daha fazlasıyla özelleştirebilme

    • Devasa bir kart veritabanına dayanan, kapsamlı Deste oluşturma özellikleri ve kaynakları





     









  • Sarmadı. Pendulum,link ve xyz summonın olmadığı old school bir versiyon gelsin oynanır.

  • şu oyunu nft olayına nasıl dahil etmemişler ilginç.

  • Alıntı 'Bu oyundaki en iyi kart: Kredi Kartı'.

  • Kart oyununu tekrardan kart oyunu olarak çıkarmışlar.Önceki oyunu sıfırlayıp tekrar açsalar daha çok zevk alırız.

  • Gwent varken peh..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 yıl önce indirip oynamıştım yeni mi çıktı ki bu ?

  • Ben çıktığından beri Yu-gi-oh oyunlarını çok severim. Ayrıca konsollarda bilgisayarda ve telefonda oynadım. Hiç olmazsa emülatörleri kullandım. Oyun biraz da olsa zeka istiyor ; Satranç ile karşılaştırılamasa da Dama ve okey oynamaktan çok daha faydalı olduğu kanaatindeyim. Ben çocukken de çizgi filmlerini severek izliyordum. Günümüzde Heartstone ve benzeri oyunların atası olarak kabul edilebilir. Ben oyunlarını genelde İngilizce oynardım, önceleri sözlük elimde bakarak oynardım sonra hem görsel hem de dil seviyem arttıkça diğer oyunlarını sözlüğe ihtiyaç olmadan oynadım.

    Her oyun zararlıdır algısı oluşmuş bir çok kişinin beyninde ama bazı oyunlar var ki pratik düşünmeyi ve çoklu iş yapabilmemi onlara borçluyum. Mesela Dota'da Invoker oynayan birisi bir süre sonra pratik düşünüp hareket etmeyi öğrenir. O karakter diğerlerine göre çok fazla yeteneğe sahip olduğundan o yetenekleri kullanmadan önce olası bir sıraya dizmelisiniz. ABC gibi 3 farklı kod var bir harf bile yer değiştirdiğinizde yetenek değişir(mesela AAC) , bazıları 2 yetenek ile oyunu bitirir ki onlar genel olarak yeteneksizlerdir. Ama bütün yetenekleri doğru kullanan birisi oyunun galibini bile değiştirebilir.

    Araç kullanırken radyoyu bile değiştiremeyenler var , bazıları aynaları bile ihtiyaç duymadığında kontrol etmez. Bu o kadar büyük bir problem gibi gözükmese de ani olaylardaki farkındalığa da etkisi var, önüne bir hayvan çıktığında bazı insanlar frene bile basamaz ya da el frenini çekmeyiş akıl etse bile yapamayabilir. Çok küçük bir olay gibi gelse de ben çok faydasını gördüm; cd'ye bir şeyler aktarıp yazdırırken mail yazmak, video izleyip Coreldraw ile edit yaparken diğer taraftan klavyede veri girmek marifettir. Hatta video ile işim bittiğinde dizi izliyordum, iş yaparken(Bu bahsettiğim medya ajansıın bilgi işlem departmanındayken yıllar önceydi ve iki işi bile aynı anda yapamayanları gördükçe onlara hödük gibi bakıyordum neden benim gibi yapamadıklarını anlamıyordum!)





  • Duel Links daha başarılı bu oyundan.
    Paraya dayalı sistemi ve son çıkan xyz, pendulum kartları sayesinde de parayı basan rakibin bitmek bilmeyen tek elde ki kart kombinasyonları insanı çileden çıkartan cinsten. Haliyle surrender verip geçiyorsunuz.

    Parayı basanın daha ilk turdan yok edilemez kartlar çıkarması da ayrı bir konu ve neredeyse 2-3 tura exodia çıkaracaklar. :D

  • Duel links de berbat bu da berbat. Nasıl bu kadar insan oynuyor bu oyunları hiç anlamıyorum. 2004 yılında çıkmış yugioh joey the passion bunlardan 10-20 gömlek daha iyi oyun.

  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Mobildeki duel links ilk cıktıgında sadece belirli nesil kartlar vardı ve cok zevk alıyordum.Ama dediğin gibi adam tek elde 12321 tane kart oynuyor daha birşey yapamadan bitiriyor.

  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

    Haklısın, duel links bile artık oynanmayacak durumda ama son çıkan master duele göre iyi demek istemiştim.

    Oldschool tayfa için klasik bir oyununu yapmalılar ki zaten o eski nesil daha dengeli oluyor, diğer türlü çok saçma bir hal aldı durum.

  • geçenlerde baktım yoktu çok üzülmüştüm şimdi çok sevindim bu habere. oyun fena sarıyor ama duel links kadar çeşitlilik yok. sadece solo görevler var. karakter seçemiyorsunuz, aksesuarlar az ve karakter efektli sesler yok. sohbet yok.

  • petitcoeur kullanıcısına yanıt
    aynen benim da canımı çok sıkıyor onlar ama geçenlerde god tier dark magician deck paylaştılar kullanımı basit ve etkili. yeni hbesap açıp dizdim çok iyi

  • petitcoeur kullanıcısına yanıt
    o dediklerin olmasa da kimse sevmezdi yenilik gelmiyor diye bırakırdı

  • qaso Q kullanıcısına yanıt
    ahahahahah hiç güleceğim yoktu :D oyun bedava 1000 dolarlık elmas veriyor görevlerle. kimsenin elmas almasına gerek yok. keşke bilip konuşsan. 20.000 elmas topladım ben en iyi desteyi dizdim

  • EnergyHill kullanıcısına yanıt
    master duel'de de aynı durum var 2 dakikayı geçince çıkıyorum. mal seviniyordur pes etti diye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.