Şimdi Ara

PC UYKUDAYKN İNDİRME DEVAM EDER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN İNTERNETTEN Bİ OYUN İNDİRİYORUM VE PC Yİ UYKUYA ALDIĞIMDA İNDİRME İŞLEMİ DEVAM EDER Mİ UTORRENT PROGRAMI İLE İNDİRİYORUM.ANCAK PC Yİ UYKUYA ALINCA SES GİDİYOR GALİBA ELEKTRİĞİ KESİYO OLABİLİR.

• UP UP UP !
  • uyku moduna aldığında programlar devam etmez pc o anki konumlarını alır ve duraksatır, siz pcyi tekrar açınca hızlı birşekilde tekrar çalıştırarak karşınıza getirir. hem program hem hddnin yazması hemde internet bağlantısı durduğu için hiç bir şekilde indirme devam etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylife07

uyku moduna aldığında programlar devam etmez pc o anki konumlarını alır ve duraksatır, siz pcyi tekrar açınca hızlı birşekilde tekrar çalıştırarak karşınıza getirir. hem program hem hddnin yazması hemde internet bağlantısı durduğu için hiç bir şekilde indirme devam etmez.

ZAMAN AYIRDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

BEN İNTERNETTEN Bİ OYUN İNDİRİYORUM VE PC Yİ UYKUYA ALDIĞIMDA İNDİRME İŞLEMİ DEVAM EDER Mİ UTORRENT PROGRAMI İLE İNDİRİYORUM.ANCAK PC Yİ UYKUYA ALINCA SES GİDİYOR GALİBA ELEKTRİĞİ KESİYO OLABİLİR.

hdd kapanıyor birkere hçbirşey olmaz o an.
  • evet doğru söylüyolar hdd kapalı olduğu için indirme durklar ve siz tekrar açtığınzda indirme zaman aşımına uğraya bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Ares-

evet doğru söylüyolar hdd kapalı olduğu için indirme durklar ve siz tekrar açtığınzda indirme zaman aşımına uğraya bilir

teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım ne kadar eder?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

evet doğru söylüyolar hdd kapalı olduğu için indirme durklar ve siz tekrar açtığınzda indirme zaman aşımına uğraya bilir

teşekkürler..

Evet Arkadaşlarında dediği Gibi Pc Uykuya Girince HDD yi kapar.Eğer Ekranı Yormak İstemiyorsanız Şöyle Bişey Yapabilirsiniz Pil İkonuna Tıklayın Diğer Güç Seçeneklerine gidin oradaki sol tarafta kapak kapatıldığında yapılacakları seçin var oraya girince kapağı kapattığımda ve yanında pilde ve prizde lmak üzere iki şık vardır bunları uyku yerine hiçbirşey yapmayı işaretle sonra güç seçeneklerine geri dön hangi güç seçeneğini kullanıyosan onun yanındaki plan ayarlarını değiştire basın ve oradaki bilgisayarı uyku moduna geçirin var onları hiçbir zaman yapın. Bu kadar Artık uyku moduna Kendi Kendine Geçmeyecektir Siz indirmeyi başlatım ve laptopun kapağını kapatın normalde uykuya geçer ama yaptığımız ayar sayesinde uykuya geçmicek ve ekran boşuna güç harcamıcak. Konuyla Alakasız Oldu Ama :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaba

quote:

quote:

teşekkürler..

Evet Arkadaşlarında dediği Gibi Pc Uykuya Girince HDD yi kapar.Eğer Ekranı Yormak İstemiyorsanız Şöyle Bişey Yapabilirsiniz Pil İkonuna Tıklayın Diğer Güç Seçeneklerine gidin oradaki sol tarafta kapak kapatıldığında yapılacakları seçin var oraya girince kapağı kapattığımda ve yanında pilde ve prizde lmak üzere iki şık vardır bunları uyku yerine hiçbirşey yapmayı işaretle sonra güç seçeneklerine geri dön hangi güç seçeneğini kullanıyosan onun yanındaki plan ayarlarını değiştire basın ve oradaki bilgisayarı uyku moduna geçirin var onları hiçbir zaman yapın. Bu kadar Artık uyku moduna Kendi Kendine Geçmeyecektir Siz indirmeyi başlatım ve laptopun kapağını kapatın normalde uykuya geçer ama yaptığımız ayar sayesinde uykuya geçmicek ve ekran boşuna güç harcamıcak. Konuyla Alakasız Oldu Ama :D

hocam benimki masaüstü pil ikonu yok

• Arkadaş laptop'tan bahsetmiş söylediği ile sadece ekrana giden görüntü kesilir laptop normal çalışmaya devam eder. masaüstünde pc açıkken monitoru kapatmaktan bir farkı yok. kısaca şunu söyleyebilirim bilgisayar gürültü yapmıyorsa parçalar çalışmadığı için bir şey indiremezsin
  • quote:

Arkadaş laptop'tan bahsetmiş söylediği ile sadece ekrana giden görüntü kesilir laptop normal çalışmaya devam eder. masaüstünde pc açıkken monitoru kapatmaktan bir farkı yok. kısaca şunu söyleyebilirim bilgisayar gürültü yapmıyorsa parçalar çalışmadığı için bir şey indiremezsin

arkadaşın dediklerini yaptım,dün gece açık bırakıp yattım,ekranı kapattım.Uyandığımda fareyi hareket ettirmeden eranı açtım ve ekranda şifre gelmiş bilgisayar ben hiç bişey yapmadığımda çalışıyordu,indirme devam etti mi? üstelik şifre sor kısmına da hayır demiştim.
  • quote:

quote:

Arkadaş laptop'tan bahsetmiş söylediği ile sadece ekrana giden görüntü kesilir laptop normal çalışmaya devam eder. masaüstünde pc açıkken monitoru kapatmaktan bir farkı yok. kısaca şunu söyleyebilirim bilgisayar gürültü yapmıyorsa parçalar çalışmadığı için bir şey indiremezsin

arkadaşın dediklerini yaptım,dün gece açık bırakıp yattım,ekranı kapattım.Uyandığımda fareyi hareket ettirmeden eranı açtım ve ekranda şifre gelmiş bilgisayar ben hiç bişey yapmadığımda çalışıyordu,indirme devam etti mi? üstelik şifre sor kısmına da hayır demiştim.

uykuya ve hazırda beklemeye geçme süresini hiçbir zaman yapmış mıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 17 Ağustos 2013; 13:08:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

quote:

uykuya ve hazırda beklemeye geçme süresini hiçbir zaman yapmış mıydınız?

evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.