Şimdi Ara

PC USB Aygıtları Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc'ye usb ile bir cihaz bağladığımda pc bunu görmüyor. Ama pc'yi kapatıp, usb cihazı bağladıktan sonra açarsam o zaman görüyor. Buna sebep olan nedir? Acaba bios'ta mı bir sıkıntı var?

• intelin usb driverlerini yükleyebilirsin. Birde farklı cihazları bagla belkide bagladıgın aygıttan kaynaklanabilir. Kablodanda kaynaklanabilir güç olayı gibisinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pietrolfa

intelin usb driverlerini yükleyebilirsin. Birde farklı cihazları bagla belkide bagladıgın aygıttan kaynaklanabilir. Kablodanda kaynaklanabilir güç olayı gibisinden

Yok hocam. Ne harici disk, ne usb flash disk ne de printer çalışıyor. Anakarttaki usb bağlantı noktalarını da kontrol ettim bir sıkıntı yok. Dediğinizi bir deneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster1

quote:

intelin usb driverlerini yükleyebilirsin. Birde farklı cihazları bagla belkide bagladıgın aygıttan kaynaklanabilir. Kablodanda kaynaklanabilir güç olayı gibisinden

Yok hocam. Ne harici disk, ne usb flash disk ne de printer çalışıyor. Anakarttaki usb bağlantı noktalarını da kontrol ettim bir sıkıntı yok. Dediğinizi bir deneyim.

Bios ayarlarını sıfırla istersen veya güncelle
    Driverler şurdahttp://www.intel.com/p/en_US/support/detect
    Bütün usb girişlerini çıkart tek tek takmayı dene belli bir program yükledikten sonramı oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster1

quote:

Bios ayarlarını sıfırla istersen veya güncelle
    Driverler şurdahttp://www.intel.com/p/en_US/support/detect
    Bütün usb girişlerini çıkart tek tek takmayı dene belli bir program yükledikten sonramı oldu

Bu sıkıntıyı ara ara yapıyor. Mesela az önce taktığım bütün cihazları gördü. Ama kapatıp açmadan önce hiçbir cihazı görmüyordu.

Edit: Verdiğiniz linkte uygun driver bulamıyor. Benim anakart intel chipset değil, nvidia nforce. ondan kaynaklanıyor herhalde. bir de nvidianın sitesine bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMonster1 -- 18 Ekim 2013; 12:08:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.