Bildirim
PC USB Aygıtları Görmüyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
intelin usb driverlerini yükleyebilirsin. Birde farklı cihazları bagla belkide bagladıgın aygıttan kaynaklanabilir. Kablodanda kaynaklanabilir güç olayı gibisinden -
quote:
Orijinalden alıntı: Pietrolfa
intelin usb driverlerini yükleyebilirsin. Birde farklı cihazları bagla belkide bagladıgın aygıttan kaynaklanabilir. Kablodanda kaynaklanabilir güç olayı gibisinden
Yok hocam. Ne harici disk, ne usb flash disk ne de printer çalışıyor. Anakarttaki usb bağlantı noktalarını da kontrol ettim bir sıkıntı yok. Dediğinizi bir deneyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: GameMonster1
quote:
intelin usb driverlerini yükleyebilirsin. Birde farklı cihazları bagla belkide bagladıgın aygıttan kaynaklanabilir. Kablodanda kaynaklanabilir güç olayı gibisinden
Yok hocam. Ne harici disk, ne usb flash disk ne de printer çalışıyor. Anakarttaki usb bağlantı noktalarını da kontrol ettim bir sıkıntı yok. Dediğinizi bir deneyim.
Bios ayarlarını sıfırla istersen veya güncelle
Driverler şurdahttp://www.intel.com/p/en_US/support/detect
Bütün usb girişlerini çıkart tek tek takmayı dene belli bir program yükledikten sonramı oldu
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GameMonster1
quote:
Yok hocam. Ne harici disk, ne usb flash disk ne de printer çalışıyor. Anakarttaki usb bağlantı noktalarını da kontrol ettim bir sıkıntı yok. Dediğinizi bir deneyim.
Bios ayarlarını sıfırla istersen veya güncelle
Driverler şurdahttp://www.intel.com/p/en_US/support/detect
Bütün usb girişlerini çıkart tek tek takmayı dene belli bir program yükledikten sonramı oldu
Bu sıkıntıyı ara ara yapıyor. Mesela az önce taktığım bütün cihazları gördü. Ama kapatıp açmadan önce hiçbir cihazı görmüyordu.
Edit: Verdiğiniz linkte uygun driver bulamıyor. Benim anakart intel chipset değil, nvidia nforce. ondan kaynaklanıyor herhalde. bir de nvidianın sitesine bakayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMonster1 -- 18 Ekim 2013; 12:08:48 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- sanal bellek ayarlama
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- american megatrends nedir
- bios şifresi nedir
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- oem açılımı nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X