< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbitirim -- 29 Aralık 2022; 22:49:19 > |
PC Upgrade yardım

-
-
Sistemin çok eski model parçalardan oluşuyor. İşlemci değiştiremezsin anakarta göre zaten en iyi modellerden biri takılı. Daha iyi bir model taksanız bile performans olarak muazzam bir fark oluşturmayacaktır. Ram bellekler zaten dual ve 16 gb yeterli düzeyde. En değiştirilebilir parça ekran kartı ve Nvidia tarafından yada amd tarafından yeni nesil bir ekran kartı alacaksanız bu sistemde her şekilde darboğaza girecektir. Darboğaza girse bile mevcut ekran kartınızdan daha iyi sonuçlar alacağınız kesin. Ama yeni çıkmış bir oyunu hangi ayarda olursa olsun oynarken darboğaz yüzünden ani takılmalar donmalar veya bazı sahnelerde yavaşlamalar yaşayabilirsiniz. Ekran kartı konusunda uyumsuzluk çok yaşanan bir durum değildir en azından ben çok görmedim. Görenler varsa yazabilir tecrübelerini ama power supply'niz yeni nesil ekran kartı için yetersiz kalabilir yada girişleri uyumsuz olabilir. Güç kablosu için çevirici almak zorunda kalabilirsiniz.
Çok anlamıyorsanız en doğrusu bir mazağadan ekran kartı alıp kasanızı aldığınız mağazaya götürüp oradan birebir canlı olarak takıp denettirmeniz daha iyi olacaktır. En azından uyumsuzluk yada başka bir durum olduğunda hemen müdahele edilebilir ve garanti iade durumları ile çok uğraşmazsınız.
Kolay gelsin.
-
Güç kaynağınız kaç watt?
GTX 1060 6 GB, GTX 1070 veya GTX 1660 serisi bir ekran kartı olabilir upgrade olarak. Daha üstüne darboğaz yapar.
-
GTX 1060, GTX 1650, GTX 1650 Süper, RX 5500XT gibi kartlar işlemcinle iyi gider. Ucuza bulursan GTX 1660 serisi de mantıklı olur.
Ama bütçem var diyorsan RX 6600 gibi güçlü kartlar da alabilirsin darboğazın çok bi zararı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ediyorum ilgi alakanıza ve ayrıntı bilgiler için de sağolun dediğiniz gibi deneme yanılmadansa mağaza desteği almak mantıklı gibi
-
Merhaba,500 w efenim
-
Dediğiniz gibi 1660 tercihim fakat yine de emin olmak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum
-
Dediğim kartları kullanabilirsiniz güç kaynağınız da yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1060 bazı güncel oyunlarda osurabilir. oynadığın oyuna göre değişir takacağın ekran kartı. Fiyat performansa göre ben 2060 bile bakardım açıkçası. Anakart asrock z77 felan olsaydı o işlemci iyi overlock oluyor sana bi %15 kazandırırdı.
Benzer içerikler
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- vram nedir
- komut istemi
- telefon şarj olmuyor
- udf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X