Şimdi Ara

PC Toplandı Yorumlarınızı Bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aynen al.Fiyatı düşürmek istersen monitörü 21.5 inç yap
  • fiyat 2000TL olması isitiyorumda onun için doların yardım etmesi gerekiyor :)
  • monitorü bunula değiştir http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vn247h-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64785

kasayı da 300r veya xigmatek assasin black tauroyla değiştir.veya boş 200r alıp içine ocz fatal1ty 550w tak.Oc filan yapcaksan o kasanın psusu tam sınırda kalır.
  • Hocam monitör fiyat fazla .ıps led ler gerçek rengi verdikleri için seçtim. kasa için oc yapıcam yetersizmi olur 550w
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

Hocam monitör fiyat fazla .ıps led ler gerçek rengi verdikleri için seçtim. kasa için oc yapıcam yetersizmi olur 550w

IPS tarzı monitörler oyun için pek uygun değildir Oyun için 1 ms veya 2 ms bir monitör tercih etmelisiniz. Özellikle de First Person Shooter tarzı oyunlar oynuyorsanız bunlar önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 10 Kasım 2013; 13:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

Hocam monitör fiyat fazla .ıps led ler gerçek rengi verdikleri için seçtim. kasa için oc yapıcam yetersizmi olur 550w

belki yetebilir ama tam sınırda olur dediğim gibi.garantiye al.ocz fatal1ty 550w al o psunun gücü 650w kadar nerdeyse.çok fiyat farkı da olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.