Bildirim
PC Toplandı Yorumlarınızı Bekliyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynen al.Fiyatı düşürmek istersen monitörü 21.5 inç yap -
fiyat 2000TL olması isitiyorumda onun için doların yardım etmesi gerekiyor :) -
monitorü bunula değiştir http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vn247h-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64785
kasayı da 300r veya xigmatek assasin black tauroyla değiştir.veya boş 200r alıp içine ocz fatal1ty 550w tak.Oc filan yapcaksan o kasanın psusu tam sınırda kalır. -
Hocam monitör fiyat fazla .ıps led ler gerçek rengi verdikleri için seçtim. kasa için oc yapıcam yetersizmi olur 550w -
quote:
Orijinalden alıntı: sezer1578
Hocam monitör fiyat fazla .ıps led ler gerçek rengi verdikleri için seçtim. kasa için oc yapıcam yetersizmi olur 550w
IPS tarzı monitörler oyun için pek uygun değildir Oyun için 1 ms veya 2 ms bir monitör tercih etmelisiniz. Özellikle de First Person Shooter tarzı oyunlar oynuyorsanız bunlar önemlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 10 Kasım 2013; 13:58:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sezer1578
Hocam monitör fiyat fazla .ıps led ler gerçek rengi verdikleri için seçtim. kasa için oc yapıcam yetersizmi olur 550w
belki yetebilir ama tam sınırda olur dediğim gibi.garantiye al.ocz fatal1ty 550w al o psunun gücü 650w kadar nerdeyse.çok fiyat farkı da olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X