Şimdi Ara

pc toplama desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. amazon.com dan pc toplamayı düşünüyorum gelecek bir arkadaşım var , kendi çapında videolar izleyerek toplamaya çalıştım sistem hakkında düşünceleriniz nedir uyumsuzluk varmıdır. birde bu sisteme uygun ekran kartı öneriniz nedir 100-150 usd arası normal seviyede , normal ölçülerde bir kasaya takılacak anakart matx seçtim o yüzden yardımlarınızı bekliyorum. direk www.amazon.com dan önerebilirseniz çok sevinirim.

MSI PRO B650M-A WiFi ProSeries Motherboard (AMD Ryzen 9000/8000/7000 Series Processors, AM5, DDR5, PCIe 4.0, M.2, SATA 6Gb/s, USB 3.2 Gen 2, HDMI/DP, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, 2.5Gbps LAN, mATX) ---170 usd

AMD Ryzen™ 7 9700X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor ---250 usd

Thermaltake Smart BM3 750W 80Plus Bronze ATX 3.0 & PCIE 5.0 Ready Semi-Modular Power Supply; 105°C/221°F Japanese Capacitor; 5 Year Warranty; PS-SPD-0750MNFABU-3 ------- 75usd

Kingston FURY Beast Black 16GB 5200MT/s DDR5 CL40 XMP 3.0 Ready Computer Memory (Kit of 2) KF552C40BBK2-16 71usd

SAMSUNG 990 PRO Heatsink SSD 1TB, NVMe M.2, Speeds Up to 7,450MB/s, Best for PlayStation 5 (PS5 SSD) Console Expansion MZ-V9P1T0CW 110 usd

Thermalright Peerless Assassin 120 SE CPU Cooler, 6 Heat Pipes AGHP Technology, Dual 120mm PWM Fans, 1550RPM Speed, for AMD:AM4 AM5/Intel LGA 1700/1150/1151/1200/1851,PC Cooler :35 usd

• 100-150 dolara kart mı var

sorunsuz alış-verişlerim kankatree

• bye_ibo kullanıcısına yanıt

İkinci el alabilirsin. RTX 3060'dan aşağı bir kart almanı tavsiye etmem. 12 GB VRAM olan versiyonunu alabilirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 8 Ekim 2025; 14:7:13 >

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

cevabın için teşekkür ederim.ikinci el almak istemiyorum indirimler felan var buraya görede ucuz bayağı, alttaki kart 2 kart vardı 3060 olarak,çok oyun oynayan biri değilim günlük kullanım arada bazen aoutcad çizim yapıyorum almasam çok etkilermi?.diğer parçalar için yorumun nedir acaba?

ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3060 V2 OC Edition 12GB GDDR6 Gaming Graphics Card (PCIe 4.0, 12GB GDDR6 Memory, HDMI 2.1, DisplayPort 1.4a, 2-Slot, Axial-tech Fan Design, 0dB Technology)

bu kart var 289 usd

MSI Gaming GeForce RTX 3060 12GB 15 Gbps GDRR6 192-Bit HDMI/DP PCIe 4 Torx Twin Fan Ampere OC Graphics Card bu kart var 274 usd

• bye_ibo kullanıcısına yanıt
    Diğer parçalar iyi de ekran kartını ikinci el almak maliyet açısından daha iyi. Eski kartları sıfır almak mantıksız olur. İyi kullanan birilerine denk gelirseniz ikinci el sıkıntı yaşatmaz. Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 8 Ekim 2025; 14:34:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Toplama Konusunda Destek
    2 ay önce açıldı
    YAYIN İÇİN PC TOPLAMA
    geçen ay açıldı
    PC Toplama Desteği
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben türkiyedeyim. arkadaşım var amerikada 2 hafta sonra gelecek fırsatı değerlendireyim dedim. kendim direk deneme değiştirme fırsatım olmadığı için ordan 2. el düşünmüyorum.videolardan izleyip işlemci anakart kopyaladımda ,ekran kartlarını hep 3 fanlı koymuşlar çok fazla bana o tarz ekran kartları.

Anladım. O zaman siz bildiğiniz gibi araştırın.

genelde bu işler en çok parayı veren sponsor odaklı oluyor

size tavsiyem bu siteden referans alın

www.logicalincrements.com
    Logical Increments PC Buying Guide
    https://www.logicalincrements.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • tşk ederim. işlemci düşük güç tüketimi diye seçtim , gönderdiğin linkte işlemcinin olduğu parçalar aynı bir ekran kartı işte sıkıntı onuda 3 fanlı eklemişler o uymuyor bana mevcut kasayı kullanamam o neredeyse benim kasa kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim umarım en kısa zamanda ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun en güzel sistemi toplayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.