Telefonunuzu Bilgisayara bağladınız.Ve Nasıl program ,oyun VS. şeyler yüklemek istediğinizi bilmiyorsunuz.işte bu makalede bunları bulabilirsiniz
Tlefonuzun kutusunda CD den PC suite adlı programı yukleyebilirsiniz.) programı bilgisayarınıza kurun. programın setup ı bittikten sonra bilgisayarınız tekrar başlatıalcak. Bilgisayarınız başladıgında telfonunuzun bağlantısını bilgisayarla yapıp daha sonra PCSUİTE i açın .
SYMBİAN TELEFONLARI İÇİN :
Symbian telefonu olanlar pcsuite lerini açtıktan sonra programı aşağıya indirip. işlemlerine devam edebilirler. Bu işlemi ypatıktan sorna yüklemek istediğiniz programın SIS uzantılı setup ına çift tılayarak setup işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Java tabanlı telefonu olanlar ise yükledikleri programlardan NOKİA APPLICATION İNSTALLER programını çalıştırınız.Karşınıza 2 tane bölüm çıkacak TELEFONUM ve BİLGİSAYARIM die. bilgisayarım bölümünden telefonunuza uyumlu JAR veya JAD uzantılı dosyayı bulunuz ve çift tıklıyarak yükleme işlemini başlatabilirsiniz.
PC SUİTE in diğer YARARLARI !!!
SYMBİAN TELEFONLARI İÇİN :
Yedekleme /Geri yükleme: telefonunuzun özeliklerini ve ayarlarını bu bölümde yedekliye bilir dilediğiniz saman tekrar telefonunuza aktarabilirsiniz.
Kontrol Paneli : telefonunuzun ve ya bluetooth portunuzun veya dönüştürücülerein ayarlarını yapabileceğiniz bir bölüm.
Veri Alma :telefonunuzun modelini seçerek REHBER de bulunan isim,telefon numaralarını Outlook ta Kişiler bölümüne kopyalamak için kullanılır
SENKRONİZE ETME : saat veya ajandanızı outllook yolu ile düzenleyebilirsiniz.
DOSYA AKTARIMI : bu bölümde melodileri programları VS. seyleri telefonunuza aktarabilirsiniz.
Görüntü aktarımı : bu bölümde bilgisayarınızdan telefonunuza VE telefonunuzdan bilgisayarınıza görüntüleri aktarabilirsiniz.
Ayar Merkezi : bu bölümde Telefonunuzun bir sürü ayarını (mms sms gibi) deiştirebilir siniz.
JAVA TABANLI TELEFONLARIN PCSUITe i ! (7210,6610 gibi)
Nokia application manager: dosya aktarımı için.
Nokia Content Copier: ayarlarınızı yedekleme için
Nokia image Converter: resimlerinizin uzantılarını değiştirmek için
Multimedia player : 3GP formatındaki videoları izleyebilmek için
Nokia PC sync: outlook ile senkrozisasyon için
Nokia Setting Manager : telefonunuzun ayrları için
Nokia Sound Converter: ses lerin formatlarının değişikliği için
saygılar
pc suit yazılımını netten bulabilirmüiyiz..
nokia nın sitesinde olması lazım...
arkadasım hangi telefonuna PC suite istiyorsun bu soruyu ona göre cevaplamak lazım ama söle bi genelleme yapalım? her telefon markasının kendi sitesinde destek bölümüünde genellikle Tüm yazılım destegi buluuyor PC suite ve daha birçok yazılım?
saygılar sevgiler..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Negative®</i> <br />arkadasım hangi telefonuna PC suite istiyorsun bu soruyu ona göre cevaplamak lazım ama söle bi genelleme yapalım? her telefon markasının kendi sitesinde destek bölümüünde genellikle Tüm yazılım destegi buluuyor PC suite ve daha birçok yazılım?
arkadaşlar ben flexy Bt almıştım.Kendi driver cd sinin içinden yükleme yapılınca cepten pc ye ve pc den cebe data transferi yapabiliyorum (Max.26 Mps).Sorum şu..PC suite programına ihtiyacım yok herhalde değilmi?yoksa belirli artıları varmı?(PC den 6600 a sorunsuz file atabiliyorum.)
Saygılarımla
ya ben kurdum pc suiti ama kullanmadım.. şimdi negative dostumuzun sitesindeki programı indirdim ama denem fırsatım olmadı.. bari yeni bir topic açta şu programın kullanımını ve ayarlarını kısaca bi anlat.. belki de çok kolaydır ama alışmışız bi kere hazırcılığa....
benim bi sorunum var arkadaşlar makinam p800 ama negative in sitesinden indirdiğim themas ları bi türlü makinaya nasıl kuracağımı analmadım pc suite yada negative in sitesindeki suite tarzı programlarla hangi klasörün içine yerleştireceğimi bulamadım utz uzantılı dosyayı ölesine telefon bellepğine yada memory e atıyorum ama hiçbişey değişmiyor...themaları nasıl kullanacağıomızı biri anlatırsa sevinirim....
@ozdens: p800 de tema destegi yoktur onlar P900 e uygun temalardır. P800 de tema olayını TRAVKER isimli bi program yükleyerek yapabilirsin ki onun a temaları aynı oradaki P900 ün temaları degil? orada tracker temaları diye geçiyor temalar bölümünde saygılar
@deepblue:belirli artıları tabiki var, örnegin .avi uzantılı bir filmi pc suite de aktarırken program telefona uygun hale getirerk formatını koyuyor .3GP foratına ceviriyor, pc suite de dahhili converter lar olması bi avantaj hemde baya iyi bi avantaj , basit sis dosyaları vs. gibi aktarımlarda tabiki bi artısı yok saygılar sevgiler.!
@iboteke:onu sana msn yada icq dan gel anlatayım arkadasım.!yada acelem yok dersen yarın anlatacagim onu ders olarak
negative olmadı yaw.... bi kerecik tanıdı telefonu com1 den. sonra bi daha açmadı... onda da sadece galeriler klasörünü gördü.. içini açmadı.. program çok yavaşmı işliyor.. ben mi acele ediyorum acaba...[dntw]
SENKRONİZE ETME : saat veya ajandanızı outllook yolu ile düzenleyebilirsiniz.
telefonda mail yazsam bunu pc de outlook uzerinden gonderebilirmiyim???
evet mcroses bu özellik mümkün..!
@iboteke: özelden gel çözelim sorunu kardesim.. hepinize saygılar sevgiler [frndsp]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme