Şimdi Ara

pc suite bluetooth u görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır uğraşıyorum arkadaşlar pc suite i, IVT marka bt' umla bi türlü ilişkilendiremedim.
    pc suite bağlantı yöneticisinden girdiğimde karşıma bluetooth ( microsoft ) ve bluesoleil ( kendi bluetooth' umun cd sinden yüklediğim driver )geliyor.
    burdan microsoft un softverini seçip devam dediğimde " bağlantı tipi kullanılamaz.gereken tüm donanım, yazılım ve sürücülerin kullanılabilir olduğundan emin olun " iletisini veriyor. pc suite de programımın kendi bağlanıtısı( bluesoleil ) ise hiç seçemiyorum.
    telefonum 6260.şimdiden teşekür ediyorum hepinize

• Benimkide görmüyo sp2 mi bilgisayar
  • sp2 kullanıyorsanız bluetooth zımbırtısını yüklerken aletin kendi driverlarını yüklemeyin!!!!!

windows mafyası illa kendi driverını yüklüyor bu yüzden çalışmıyor.

bu nedenle bluetooth yüklerken cdsini hiç takmayın direk takın.windows kurar ve kullanırsınız.bu adamla dikleşmeye gelmez.
  • Bu dandik PC Suite ile ben de uğraştım 3 gün. En sonunda en güncel sürümünü yükleyince bluetooth u tanıdı.
  • bt yazılımını sil.sonra tekrar yükle.bt dongle ını tak.daha sonra aygıt yöneticisine gir.

generic radio bluetooth
    microsoft bluetooth
    diye şeyler göreceksin.

generic radio bluetooth sağ tıkla.sırasıyla

"sürücü güncelleştir"-"hayır bu kez deeel"-"listeden yada belirli bir konumdan seç"-"yok arama valla zahmet etme yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim" diyerekten git.sonra listeden zaten bluesoleil sürücüsünü görürsün onu yüklediğin zaman sp2 yi alt etmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 14 Ekim 2005, 21:42:52 >
  • Bu solediklerini harfiyen yaptım ama malesef hic bir degisiklik olmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

bt yazılımını sil.sonra tekrar yükle.bt dongle ını tak.daha sonra aygıt yöneticisine gir.

generic radio bluetooth
    microsoft bluetooth
    diye şeyler göreceksin.

generic radio bluetooth sağ tıkla.sırasıyla

"sürücü güncelleştir"-"hayır bu kez deeel"-"listeden yada belirli bir konumdan seç"-"yok arama valla zahmet etme yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim" diyerekten git.sonra listeden zaten bluesoleil sürücüsünü görürsün onu yüklediğin zaman sp2 yi alt etmiş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung PC Suite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.