Şimdi Ara

PC + Spor yapmama = Asosyallik (SEVİYELİ YORUMLAR LÜTFEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum bu konu dışı bölümünün %90'ında var.Şimdi kabul edelim bu kısımda hepimiz saatlerce pc başında oturuyoruz ve kimimiz dana gibi oldu yemekten.
    Benimde sorunum bu. Kendimi bu yaz komple değiştirmek istiyorum.14 yaşında biriyim. 8.sınıf bitti ve malum artık yepyeni bir kitleyle karşı karşıya olacağım. LİSE.
    Kendimi tamamen değiştirmek istiyorum. Evet.Tipim var fakat kilo insanı çıkmaza sokuyor.Kim istemez günde 2 dondurma yemek ?

İlk olarak Spora başlayacağım ve belki size komik te gelse 9:30 gibi bir saatte uyuyacağım.Ayrıca PC'yi bırakmak için şöyle bir yol buldum : Pc beni değil , ben pc'yi yöneteceğim.Nasıl mı olacak? ilk önce torrent sitelerinden birine girip 100 Tane film indireceğim. Yeni bir taşınabilir harddisk alacağım (2 TB) ve arşiv yapacağım. Yani bilgisayarı kullanmak için durdurmadan filmlerin inmesini bekleyeceğim. Böylece kendime vakit ayıracağım.

2. olarak kilo vereceğim. Diyetisyene önceden gittim. 7 kilo verdim ve özgüvenimin nasıl arttığına inanamadım.Sonra diyeti bıraktım ve 8 kilo aldım.
    Bu yaz tatilinde böyle olmayacak .Liseye bambaşka bir şekilde gireceğim.

Ayrıca bilgisayar denen Uyuşturucu gerçektende bağımlılık yaratıyor.
    Geçen sene ispanya'ya tatile gittiğimde 15 gün internetsiz dayanamadım. Plajda PCNet okuyup yatıyordum. Otelin lobisinde saatlerce cepten wirlessa bağlanıyordum

Ayrıca bu güne kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Olsun ister miyim ? pek sanmıyorum. Ama insan denen canlı sosyal olmaya mahkum. Bu yüzden eksikliğini hissedebiliyorum.Genellikle Asabiyim. Öküzlükte üstüme yoktur. Cinsiyet ayrımı yapmam. Sinirimi bozan biri olursa kavga edebilirim. Hiç umurumda olmaz.

Anlayacağınız sizden birazda tavsiye istiyorum.

• Yüzebilirsin her gün sadece diyet yapma yüz ki şekilli bir vücudun olsun
  • SBS puanların nasıl
  • Yazın benimde bazı hedeflerim var

* 3 ayda 6 kilo almak istiyorum
    * 6 haftada 100 şınav çekebilmek istiyorum
    * Yüzmeyi tamamen öğrenmek istiyorum
    * Şu kızı bi türlü yakalayamasamda artık muhabbeti kurmak istiyorum

ve BUNLARI HAYKIRARAK SÖYLÜYORUM ÇÜNKÜ İSTİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 28 Haziran 2011; 0:56:53 >
  • Diyestiyene gitmen konusunda bir öneri ilk olarak kan tahlili yaptır dostum diyetisyen söylemesse sen onun yüzüne vur .

Ek olarakta seninle aynı yoldayız bende bu yaz diyet spor filan başladım inş alnımızın akıyla çıkarız asıl mesele inançdır inancını kaybetme
  • Diyetle birlikte bi spor salonunada yazıl body için en uygun yaş bence bende o yaşlarda başlamıştım 3 ay gibi bi süre var tatilin bitmesine vücudunda gözle görülür değişiklik olur.
  • 20 yaşındayım, pek farkım yok. önümüzdeki ayın ilk haftası spor salonuna yazılıyorum ve fit olmadan bırakmıyorum. forumda konu açıcam SS li olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • de ja vu
    O kdr otururken fit olma korkusu mu? ne yiyosunki tüm gün bi sporcu kadar kaloriye ihtiyacınmı oluyo? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnfortunateClick -- 28 Haziran 2011; 1:03:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Yazın benimde bazı hedeflerim var

* 3 ayda 6 kilo almak istiyorum
    * 6 haftada 100 şınav çekebilmek istiyorum
    * Yüzmeyi tamamen öğrenmek istiyorum
    * Şu kızı bi türlü yakalayamasamda artık muhabbeti kurmak istiyorum

ve BUNLARI HAYKIRARAK SÖYLÜYORUM ÇÜNKÜ İSTİYORUM

İnanmak başarmanın yarısı mıydı %60'ı mıydı neydi, öyle bişey vardı, doğru yoldasın dostum, umarım başarırsın.
  • Yorumların bu kadar hızlı gelmesine şaşırdım :D

@Chuckly evet yüzmeyi seviyorum en iyisi bir yüzme havuzuna kayıt olayım.

@Katates Pızartması sbs puanım 6da 389 7 de 432 8 de 474

@seF[o] umarım hedefine ulaşırsın

@ etıvsulker kan tahlili istemiyorum moral bozuyor :(

@Vee tavsiye için sağol Ağustos gibi başlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarkMaster
    Yorumların bu kadar hızlı gelmesine şaşırdım :D

@Chuckly evet yüzmeyi seviyorum en iyisi bir yüzme havuzuna kayıt olayım.

@Katates Pızartması sbs puanım 6da 389 7 de 432 8 de 474

@seF[o] umarım hedefine ulaşırsın

@ etıvsulker kan tahlili istemiyorum moral bozuyor :(

@Vee tavsiye için sağol Ağustos gibi başlayabilirim

Yüzebiliyorsan ve oturdugun yerde yuzmek için bir yer varsa fazla gerek yok gitmene ama gitmen yararina olur tabi
  • en kötü 200 m sonra deniz var :D
  • quote:

en kötü 200 m sonra deniz var :D

Benim oturdugum sitede havuz var ben her gun kolumu kaldiracak halim kalmayana kadar yuzuyorum ozellikle omuzlara cok faydasi oluyor yuzmenin.Her gun yuz imkanin varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuckly -- 28 Haziran 2011; 1:15:10 >
  • Filmleri izlerken faiziyle geri alırsın kiloları
  • valla bende yüzmeyi severim bi deneyeyim bugün :D (Saat 1:15 ya )
  • quote:

valla bende yüzmeyi severim bi deneyeyim bugün :D (Saat 1:15 ya )

durduğun hata kardeşim. ama bizim gibi basenli, göbekliysen olmuyor o iş.
  • beyler nasıl kilo alıyosunuz 51 kiloyum da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.