Şimdi Ara

pc sorunu anakarttamı psu damı bir bakalım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bundan 1 ay önce pc açılmamaya başladı, Fanlar bios ışığı hdd ekrankartı vs hepsi çalışıyor beep sesi yoktu sadece ve kırmızı ışık sürekli yanık kalıyor pc ekranı gelmiyordu (bios windows) sonra forumdan bakarak sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştım ve bulduğumu sandım,eski psu mu taktığımda pc açıldı lakin bugün yani 1 ay sonra aynı sorunla karşılaştım. Eski psu tekrar takıp denedim aynı sorun devam etti pc ile gelen psu mu eski pc me taktığımda pc min çalıştığını gördüm yinede içim rahat etmedi, sorun anakartta gibi geldi bana ama bios ışığı yanıyor beep sesi gelmiyor ve psu lar eski pc yi çalıştırıyor. acaba sizce sorun anakarttamı?

• sistemi açamıyorsanız sizin yapabılecekleriniz kısıtlı .. bıosu jumper ile yada pılle sıfırlayıp sıstemı açın ..olmuyorsa teknik yardım almanız gerekıyor ..
  • hertürlü denedim küçük küçük mavi jumperleri söktüm aynı yere taktım bios pili söküp 10-15 dakka bekleyip taktım olmadı,psu larımı eski pc de çalıştırdım. anakartı servise yolasak nekadar bekleriz acaba? ve yapılabilecek bir durumu varmı arıza anakartta büyük ihtimal tüm parçalar çalışıyor çünki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sistemi açamıyorsanız sizin yapabılecekleriniz kısıtlı .. bıosu jumper ile yada pılle sıfırlayıp sıstemı açın ..olmuyorsa teknik yardım almanız gerekıyor ..

hertürlü denedim küçük küçük mavi jumperleri söktüm aynı yere taktım bios pili söküp 10-15 dakka bekleyip taktım olmadı,psu larımı eski pc de çalıştırdım. anakartı servise yolasak nekadar bekleriz acaba? ve yapılabilecek bir durumu varmı arıza anakartta büyük ihtimal tüm parçalar çalışıyor çünki...
  • anakartın üzerinde materyalleri tek tek dene bişey uyumsuzluk yapıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

anakartın üzerinde materyalleri tek tek dene bişey uyumsuzluk yapıyor olabilir.

metaryellerite tek dene derken? pek anlayamadım ne demek istediüinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkoc24

quote:

ram falan bileşenleri yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

evet onlara baktım sorun yok ,servisi aradım kartınelektrik almadığından bahsetti,eye isterseniz yedek parçası varsa tamir edilebilir dedi ama 50 60 doları buluyormuş sadece 35 dolar işçilik.Sanırım yeni kart alacağım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet onlara baktım sorun yok ,servisi aradım kartınelektrik almadığından bahsetti,eye isterseniz yedek parçası varsa tamir edilebilir dedi ama 50 60 doları buluyormuş sadece 35 dolar işçilik.Sanırım yeni kart alacağım.

napalım teknoloji işinde böyle şeyler oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.