Şimdi Ara

PC reset atıyor!!.Anlayan arkadaslara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,elimde AMD 4200+(2çekirde), 2GB ram,standart bir power subley,150GB HDD ,HD 3650 512MB DDR3 ekran kartı var.Bugun ilk defa karşılaştıgım sorun oyunlara girerlken pc kendini resetliyor.Tekrar denediğimde rahat giriyorum.Bugün 3 kere yaşadım bu olayı.Sizlerden bilgi edinmek istedim.(NOT:Ekran kartı daha bugun aldım.Yanılmıosam bu sabah kartı takmadna öncede resetlemişti ama pek emin değilim.)Kendi bilgisayarcıma bu konudan söz ettiğimde bana ya virüs vardır,yada ram veya power subley buna sebeb oluyordur dedi.Yardımlarınızı bekliyorum ona göre hareket edeceğim çünkü.Şimdiden teşekkürler..

• Bilgisayar oyuna girerken neden reset atar?
    1- İşlemci Isınır makine zarar görmemesi için kendisi reset atar
    2- Ekran kartı ısınır yine makine reset atar
    3-Ram uyumsuzluğu'ndan dolayı mavi ekran çıkıp reset atar.

Ekran kartının ısı değerlerine bi bak istersen, Fanı çıkmış olabilirmi takarken, ne biliyim şöyle takarken çıkmıştır klipsi falan bi kontrol et derim, ama öncelikle ısı değerlerine bak Everest ultimate edition programını kurup sıcaklıklara bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

Bilgisayar oyuna girerken neden reset atar?
    1- İşlemci Isınır makine zarar görmemesi için kendisi reset atar
    2- Ekran kartı ısınır yine makine reset atar
    3-Ram uyumsuzluğu'ndan dolayı mavi ekran çıkıp reset atar.

Ekran kartının ısı değerlerine bi bak istersen, Fanı çıkmış olabilirmi takarken, ne biliyim şöyle takarken çıkmıştır klipsi falan bi kontrol et derim, ama öncelikle ısı değerlerine bak Everest ultimate edition programını kurup sıcaklıklara bakabilirsin.

Yardımın için sağol.İdeal sıcaklık ne olmalıdır?

• Everest ultimate edition bu programı ındırdım trial versiyon çıktı.Yardımcı olabilecek bir linki varmı yoksa bunumu kullanayım?
  • Trial versiyonunuda Kullanabilrsin Farketmez, Şimdi Everest programında Gpu,Cpu Sıcaklıklarını söyleyebilirmisin.
    Gpu : Ekran kartının Sıcaklığını gösterir.
    Cpu : İşlemcinin Sıcaklığını gösterir.
  • başka bir konu daha açmıştın ordan hatırladığım kadarıyla psu 250 wattı onu yükseltmen lazm eğer yükselttiysen arkadaşların dediği gibi ısınmadandır
    edit:n yerine m yazmışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 28 Haziran 2008; 13:37:40 >
  • Ekran kartından sonra olduysa psu yeterli gelmiyor olabilir gerçek güç veren 350, 400w bir psu takıp denemende fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

Trial versiyonunuda Kullanabilrsin Farketmez, Şimdi Everest programında Gpu,Cpu Sıcaklıklarını söyleyebilirmisin.
    Gpu : Ekran kartının Sıcaklığını gösterir.
    Cpu : İşlemcinin Sıcaklığını gösterir.

Sıcaklık:CPU-43
    Sıcaklık:CPU/çekirdek*1-36
    Sıcaklık:GPU(böyle birşey bulamadım başlat çubunda çıkanlar bunlar digerleri ise anakart sıcaklıgı sogutucu fan,3tane dah var ama onlarda Trial Version yazıyor)
  • PSU yetmiyor sanırım. PSU nun marka ve modeli nedir? Kaç wattlık?
  • virüs veya trojende olablr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méchatronic

virüs veya trojende olablr

Ozaman ilk olarak bir virüs taraması yapayım ben
  • PSU ' dan kaynaklanabilir.Çok fazla seçenek var.Bir teknik servise götürsen daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.