Şimdi Ara

pc ram yükselticem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda 2 tane ram var biri 2 gb biri 4 gb modelleri 1rx8.pc3-10600s-9-10-B2.1333 bu ramlardan 2 liği cıkartıp 8 lik ram alıp takmak istiyorum şimdi bendeki ram (DDR3-1333 PC3-10600 1333 Mhz. 667 Mhz. 10.8 GB./sn) modelli ben bunun yanına 8 lik (DDR3-1600 PC3-12800 1600 Mhz. 800 Mhz. 12.8 GB./sn.) takmak istiyorum. ramlar mhz si fln aynı olmasımı gerekiyo böyle yaptıgımda pc işlemcisine veya ek aksesuarlara bi zararı olurmu---pc3 ram ile ddr3 aynı şey dimi ayriyeten önerebileceginiz bi ram markası varmıydı yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
    pc özellikleri:(ınter(R) core (tm) i5-2450ghz 2500ghz işlemci 6 gb ram 64 bit ekran kartı: intel hd grafics 3000 geforce gt 630m)

• Ramlerin marka ve modelleri aynı olması gerekir tam performans alabilmek için. Sadece 8 GB olanı tak yeter. Aksi halde uyuşmazlık yaşarsın.
    En iyi markada Kingstondur.
  • peki 4 ün yanına aynı model 8 lik taksam
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    eyvlah anladımda kingston alıyım diyorum 8 lik ancak 2 gb bi fark olucak oyun performasnda bi etkisi olurmu yoksa 2 tane 8 lik kingstonmu alıyım böyle bişey yaparsam bu seferde pc kaldırmama durumu olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejder236

eyvlah anladımda kingston alıyım diyorum 8 lik ancak 2 gb bi fark olucak oyun performasnda bi etkisi olurmu yoksa 2 tane 8 lik kingstonmu alıyım böyle bişey yaparsam bu seferde pc kaldırmama durumu olurmu

Anakartın modelini internete yazarak max. kaç GB ram takılabilir bir bakın. 2 tane 8lik ram takarsanız daha iyi olur ama destekliyorsa tabi.
    ana kartın modeli jv51_hr internette araştırdım ama bişey bulamadım nerden ögrenebilirim yardımıcı olabilirseniz cok iyi olur
  • Kingston HyperX Impact Black 16GB(2x8GB) 1600MHz DDR3 Notebook Ram (HX316LS9IBK2/16) bu ramı almayı düşünüyorum eger cift ram olursa yoksa tekini alıcam bu model uygundur sanırım dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejder236 -- 25 Şubat 2016; 16:33:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kingston HyperX Impact Black 16GB(2x8GB) 1600MHz DDR3 Notebook Ram (HX316LS9IBK2/16) bu ramı almayı düşünüyorum eger cift ram olursa yoksa tekini alıcam bu model uygundur sanırım dimi

Bu model ise max. 8 GB destekliyor.

http://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/acer/aspire-notebook/5749
    Acer Aspire 5755G Notebook var elimde bundada 8 gb gözüküyo yanlız 2 sşot var 2 sinede 8 takmam mümkün degilmi yani
  • quote:

Acer Aspire 5755G Notebook var elimde bundada 8 gb gözüküyo yanlız 2 sşot var 2 sinede 8 takmam mümkün degilmi yani

Malesef. 2 tane 4lük tak yada tek bir tane 8 lik.
    anladım eyvlh senide soru yağmuruna tuttum k. bakma şimdi 6 gbram var zaten 4+2 tek 8 lik taksam görülür oranda bi fark yaparmı yoksa hiç bulaşmıyımmı
  • quote:

anladım eyvlh senide soru yağmuruna tuttum k. bakma şimdi 6 gbram var zaten 4+2 tek 8 lik taksam görülür oranda bi fark yaparmı yoksa hiç bulaşmıyımmı

Önemli değil. Ağır programlar kullanmadığın sürece hiç bir fark olmaz.
    genelde oyun oynuyorum oyunda fark yaratır mı birde alırsam 4-4 mü alıyım yoksa tek 8 gb mi alıyım
  • quote:

genelde oyun oynuyorum oyunda fark yaratır mı birde alırsam 4-4 mü alıyım yoksa tek 8 gb mi alıyım

4-4 al.
    eyvlh cok sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.