Şimdi Ara

[PC] PlayerUnknown's Battlegrounds %50 indirimde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bedava verseler oynamam şu oyunu macro,no recoil,aim vs vs görmeden kıtalar arasından vurmalar mı dersin trolleyen bebeler mi desen kanser olmak isteyen alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Bedava verseler oynamam şu oyunu macro,no recoil,aim vs vs görmeden kıtalar arasından vurmalar mı dersin trolleyen bebeler mi desen kanser olmak isteyen alsın.
    üstüne bi de ana avrat sana düz giden tipler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Test onaylandı.Bedava cekilişle kazandım hesabı.Alalı 2 ay oldu,daha hiç oynamadım.
    Satamıyom da elimde patladı xD

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    @mahmut716 optimizasyona değinmiyorum bile

@Ucan Hollandalı taklaya gelmişsiniz hocam :D

• Uzun yıllardır rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. PUBG'de de hatrı sayılır saatim ve başarım vardır.

Bence son yıllardaki oyunlar arasında farkını göstermiştir. Halen oyuncu kitlesi vardır.

Forumda bazı arkadaşlar hileden dem vurmuş.

Bugün dünyanın neredeyse tamamında oynanan CS GO adlı oyunun sanırım %80'inde hile var. Faceit-ESEA hilenin %50'sini engelleyebiliyor. Yani dünyayı sallayan oyun, internette hile piyasasını besleyen en büyük alanı yaratmış.

R6 olsun, benzer diğer tüm rekabetçiler olsun hile ile haşır neşir.

Özetle bu iş sadece PUBG'ye özgü değil.

Bu oyunlar arasında ise bugüne kadar en başarılı hile yaptırımı PUBG'de. Diğer oyunlara oranla daha hızlı ve etkin. Hatta hile yapan oyuncu aynı oyun içerisinde X tam sayısından bir fazla şikayet edilirse, hesap geçici olarak banlanıyor ve inceleme sürecine sokuluyor.

Ben hali hazırda CS GO oynuyorum, aynı adam hileyle 1-2 ay geçirebiliyor abartmadığı sürece. Dilediğin kadar reportla değişen bir şey yok. Oyunda zaten herkes hile, hatta herkes hile diye hile alan normal oyuncular var, karşı takımda hile varsa adam açıyor.

Rekabetçi oyunlarda hile bir gerçek ancak PUBG'nin de hakkını yedirmek istemem.

Kötü yanı ise optimizasyon. Pubg muhtemelen INTEL ile iyi bir anlaşma yapmış. INTEL sistemi olanlar FPS'nin doruk noktalarında takılırken, AMD sisteminiz varsa kesinlikle uyumsuzluk, drop, düşük fps yaşarsınız. Son güncellemelerle biraz düzelttiler ama eşitsizliği çözmediler hala.

• ihtiyac vardı ıyı geldı tesekkur ederım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • call of duty mobil oynuyoruz.

• Ücretsiz lite sürümü varken para verilmez buna artık

• İnsanlar hile sözünü ağzına sakız etmiş. İyi bir Cs Go oyuncusuydum ve bana yüzlerce kez hile dendiği oldu. Rütbesi daha düşük olan arkadaşımla beraber girdiğim ve onun rütbe seviyesindeki oyuncularla oynadığımız için neredeyse her oyunda hile deniyordu bana. Gerçekten hile yapan çok kişi var ama %90 ihtimalle kendinden iyi oynayan kişiyi hileci olarak tanımlayanlar çoğunlukta. PUBG için de geçerli bu.

Video çekenler de oluyor, işte hileye bak diye. CS'de kendi iyi killerinizi açın bakın ve sizin vuruşlarınız bile hile gibi gözükür. Tick denen mevzu ile alakalı bir durum. Daha fareyi hareket ettirmeden adamı öldürmüş gibi gözükebiliyor.

Sözün özü PUBG iyi ve eğlenceli bir oyun. Uzun süre oynamışlığım var ve ben hiç hile ile karşılaşmadım. Karşılaştığını söyleyen kişiler de zamanla bunun çok azaltıldığını söylüyorlar. Hile mutlaka oluyor bu tarz oyunlarda. Önemli olan ona karşı atılan adımlar.

• Codnmobile geçtik.ama battle Royale de her oyun Fox 1 kez donuyor oyun..acaba OnePlus a ozel biseymi??

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    CS Go’da artık hile işi aleni olmuş durumda. Kimse saklamaya gerek dahi duymuyor. Oyun ücretsiz olunca ortalık darmaduman oldu. Hile yazılımcıları da boş durmuyor, gelişiyorlar ama ne hikmetse anticheat yazılımları yerinde saymaya devam ediyor.

Açıkçası her takımda en az 1 ortalama 2 hile var.

• Oyunu kötü oynayıpta bok atanlar olmuş... Vaktim olsa hala oynarım. 8X + awm alındığında oyunun zevki katlanır durur.

Tek derdim pusucular. Ben 2 dk yerimde duramam. Adam sabırla olduğu yerde bekler durur. Yılan gibi sürünürler bu canlılar.
  • Çok değilde bir 500 saat civarı pubg oynamışlığım vardır toplamda, 1 kere çok net hileye denk geldim, onun haricinde emin olmadığım 2-3 hileye denk gelmişimdir. Ama cs go'nun paralı olduğu zamanlarda bile hile gırlaydı. kesinlikle pubg hile konusunda daha iyi iş çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Bedava verseler oynamam şu oyunu macro,no recoil,aim vs vs görmeden kıtalar arasından vurmalar mı dersin trolleyen bebeler mi desen kanser olmak isteyen alsın.
    gta5'deki gibi çinli hesaplar doluştu.
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    6-7k saatli arkadaşım var illet etti adam artık. 13 milyon kişi banlanmış 2018 yılına kadar hala yok hiç hile denk gelmedi yok bilmem ne. Üste biriside cs go silver maça girmiş hile demişler falan abi çok iyisiniz biz bilmiyoruz oyun hiç :D

• 1100-1200 saat civarı oynadım, hileye çok fazla denk gelmedim. Çıkalı 2.5 yıl oldu artık, illa oynamak istiyorum derseniz de pubg lite deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.