Şimdi Ara

(PC) PES 2015 ONLINE SORUNU VE SUPERSTAR SEVİYESİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Oyunu çıktığı ilk gün aldım. Ertesi gün kargo ile elime geldi. Büyük bir hevesle My Club moduna girip oynayayım dedim. Bağlantı hiç kurulamadı. Dedim heralde oyun yeni ilk gün falan normaldir.

    O gün bu gündür 1 kez bile olsun online hiç bir müsabaka yapamadım. Ne My Clup ne de quick match vs. Ne yapacağız bu oyunu çöpe mi atacağız? Bir iki kez de olsa bir şekilde online oynayanlar nasıl olupta maç yapmayı başardı çok merak ediyorum. Değiştirmem gereken bir ayar ya da bir yer var mı?

    İkinci olarak da madem online şu an yok ofline olarak arkadaşımla Şampiyonlar ligi yapayım dedik. İkimiz de aynı takımı yöneteceğiz. Zorluk seviyesi olarak da Süperstar seçtik. Fakat seçmez olaydık. Ben bu kadar saçma bir şey gödrmedim gerçekten. Biz Bayern Münich rakip CSKA Moscow. Aman Tanrım o nasıl bir oyun o nasıl bir paslaşma o nasıl hareketler. Adamlar ne pas hatası yapıyor ne de top kaptırıyor. Anca Faul ile alabilrsen alıyorsun. Kendimizi tarif edecek olursak kötü oyuncular da sayılmayız. Ben 28 yaşındayım çocukluğumdan beri bu oyunu oynarım. Resmen oyunu abartmışlar. Sizde de durum bu şekilde mi? Var mı buna bir çözüm.







  • 3 veya daha fazla kişiyle pres için kare+kare basılı tutmanız lazım. Gerçi yine de tak tak çıkarıyorlar aradan, pas yüzdesi %90 :) Top playerda oynayın daha gerçekçi oluyor.
    Top sizdeyken de hemen hücum etmeyin ayağınızda tutun makinenin de pas oranı düşüyor.
  • evet baya zor kare+kare ile ve x + x ile alıcaksınız ve ara pasları ve araya kaçanları görüp cok iyi zamanlama ile atıp l2 ile sutları vurmalısınız(karsı karsıyaları). ama abartı oldugunu söyleyebilirim.13 te superstara 7 atan biri olarak 3 anca attım daha ve 13 te arkadaslarada 8 attıgım cok oldu yenebilen yoktu o derece iyiydim.zevk olayına gelirsekte superstar zevksiz oluyor en iyi oyuncu daha insancıl :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.