Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silahşor Roland

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: Silahşor Roland

yeni konu açmamak için buraya yazdım arkadaşlar.oyun elime ulaştı.şimdi tam performans oynayabilmek için hangi gamepadi kullanmak lazım??? usb analog kolla malesef performans alamıyordum.daha doğrusu bağlı çalım yapmak için analogları algılamıyor pc.yön tuşu gibi hareket ediyor...

acil tavsiyeye ihtiyacım var

ben de 3-4 gün önce f710 aldım . 105 liraydı bimekste yüzde 43 indirimle 58e yakaladım ben kaptım hemen. Ele oturuşu falan çok iyi hiç yormuyor. Pes 13te denedim onda da sorunsuz . Gerçi benim pes 13 sorunlu ya neyse

of çok iyi denk getirmişsiniz valla.ben de aranıyorum şimdi.her yerde yükselmiş

aynen yoksa kola 100lira verecek bütçem yok :)
  • ilk galibiyet 1-0 lık skorla geldi :))) akşama transfer yapmaya başlarız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

ilk galibiyet 1-0 lık skorla geldi :))) akşama transfer yapmaya başlarız..

Lag olayı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolid.vodka

quote:

ilk galibiyet 1-0 lık skorla geldi :))) akşama transfer yapmaya başlarız..

Lag olayı nasıl ?

lag yok şimdilik.. yalnız hile olayında hiç bir şey değişmemiş gibi bir izlenim var.. hileye karşı alınan önlemleri söylüyorum tabi.. bakalım 1-2 güne belli eder..
  • kargo şimdi elime ulaştı şampiyonlar ligi özel kutusunda Pes 2013 ellerimde eve geçtiğimde hemen başlıyorum OML özel kutu gerçekten mükemmel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

ps3 forumundada okudum ben onu,birisinede bebek yüzlü katil çıkmışherhalde online oynarken kullanabileceğiniz takma adlar bunları size tavsiye ediliyor,ama ben,m nick peskoloji olmayacak bu sene aklımda bir takma ad var şimdi burda ifşa etmiyecem araklama olmasın oyunu alıp kayıt olduğum zaman benim nickide güncellersin reno ilk mesajından

ekleme:Bu arada evlilik yakında demişsin.Aman diyeyim 15 saat falan oynamaya kalkarsan oyunu hatunun yüzünü unutursun şaka bir yana Sende mutlu mesut olursun inşallah,hanımada öğretirsen beraber oynarsınız,Benim hatunun araba kullanması gibi işkence olacak diye ben yanaşmadım beraber oynamaya oda durumu kabullendi zaten karışmıyor dediğim gibi..ilk zamanlar biraz sıkıntı yaşarsın ama helede çocuk olunca ,rahatlarsın

Amin kardeşim cümlemize İnşAllah..Evlenince ne olucak görücez zaten diyorum bizim kıza sana öğreticem beraber oynarız diye oda tamam diyor Bebek olunca zaten oynayamam gibime geliyor bu PES tam bağımlılık napcaz ya

Bu arada ya Pes 2013'ün linklerini arkadaşlara attığım için 4 gün ceza vermişler bana Ceza bitince ana sayfada oyundaki isimleriniz kaydedilecektir arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio266 -- 20 Eylül 2012; 15:45:21 >
  • Millet oyuna başladı benimki daha kargoya verilmedi aral napıyor anlamıyorum ki

Msj attım aralgame'e yazdıkları şu ;

Merhaba,

Durum güncellemesi kargo tarafından yapılmamaktadır. Kargo siparişinizi sistemlerine girdiğinde durum güncellenecektir. Tüm ön siparişler kargoya sipariş sırasına göre verilmiştir.

İyi günler,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silent17

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Hayırlı olsun arkadaşım... artık analigde onlineda başarılar diliyorum

Bu sene hilesiz geçer umarım. Geçen sene bir çok Türk'ün de hile yaptığını görmüştük!

selam nasılsın?

özlettin kendini,İstanbul'a mı geldin?

metahan nabıon la :)

aldınmı oyun

vay Erhan napıyorsun?ya bu sene Allah izin verirse şubat ayında bebek gelecek,o yüzden bilgisayarın oldugu oda onun olacak .ev 2+1 olunca açıkta kalıyoruz :) bu yüzden,ps3 vardı ps3'e alacağım sadece

Allah analaı babalı büyütmeyi nasip etsin..Sağlıklı olsun inşallah .

Sağolasın ,darısı başınıza evlenmemişseniz acele etmeyin,hanımlar çok müdahalede bulunuyor,özgürlükleri kısıtlıyorlar

Ben 4yıllık evliyim,alıştırdım artık birşey demiyor benim hatın.Birde bebek var 10aylık oldu kerata valla bebek çok güzel birşey,resmen özlüyorum akşamları eve gelene kadar,anneannesinde kalıyor akşam almaya gidiyorum hemen boynuma sarılıyor.SAbahları desen öyle,eskiden bebek görünce başımı çeviren ben şimdi,biryerde bebek gördüğüm zaman neler yapıyor,diye dikkatle izliyorum,denk gelirse seviyorum ilgileniyorum, Allah mutlu,sağlıklı bir hayat nasip etsin ona erkek olursa pes,kız olursa pesiye falan koyma ismini bebişin,senlede maç yapmışlığımız var her anı değerlendiriyorsun biliyorum

dediklerin doğru,sağolasın iyi dileklerin için,şimdi kontrolden geldik,acil yazıyorum akşamki maça gidiyorum,görüşürüz
  • online menüda arkadaş vs gözükmüyor.. bir şeyler değişmiş ama anlayamadım hala ne olduğunu :)
  • quote:

arkadaşlar şu an itibariyle oyunu media markttan almış bulunmaktayım... duyurulur

Dostum ne kadara hangi mağazadan aldın?
  • Orjinal PES 2013 (: İzmirde'ki sayılı adetlerinden biri bugün tarafımca direk Teknosa'dan toplu paketin içinden çıkarılıp alınmıştır daha rafa konmadan ((((:
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Hayırlı olsun arkadaşım... artık analigde onlineda başarılar diliyorum

Bu sene hilesiz geçer umarım. Geçen sene bir çok Türk'ün de hile yaptığını görmüştük!

selam nasılsın?

özlettin kendini,İstanbul'a mı geldin?

metahan nabıon la :)

aldınmı oyun

vay Erhan napıyorsun?ya bu sene Allah izin verirse şubat ayında bebek gelecek,o yüzden bilgisayarın oldugu oda onun olacak .ev 2+1 olunca açıkta kalıyoruz :) bu yüzden,ps3 vardı ps3'e alacağım sadece

Allah analaı babalı büyütmeyi nasip etsin..Sağlıklı olsun inşallah .

Sağolasın ,darısı başınıza evlenmemişseniz acele etmeyin,hanımlar çok müdahalede bulunuyor,özgürlükleri kısıtlıyorlar

Ben 4yıllık evliyim,alıştırdım artık birşey demiyor benim hatın.Birde bebek var 10aylık oldu kerata valla bebek çok güzel birşey,resmen özlüyorum akşamları eve gelene kadar,anneannesinde kalıyor akşam almaya gidiyorum hemen boynuma sarılıyor.SAbahları desen öyle,eskiden bebek görünce başımı çeviren ben şimdi,biryerde bebek gördüğüm zaman neler yapıyor,diye dikkatle izliyorum,denk gelirse seviyorum ilgileniyorum, Allah mutlu,sağlıklı bir hayat nasip etsin ona erkek olursa pes,kız olursa pesiye falan koyma ismini bebişin,senlede maç yapmışlığımız var her anı değerlendiriyorsun biliyorum

dediklerin doğru,sağolasın iyi dileklerin için,şimdi kontrolden geldik,acil yazıyorum akşamki maça gidiyorum,görüşürüz

Metehan bende evlendim de ses çıkmıyo bizimkinden çıktığı gün alırım oyunumu hiç affetmem :)

Bak Volkan kankam bile adam daha evleneli bi ay olmadı alıyor oyununu, ayarı baştan vericen abi ben bunu bilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

arkadaşlar şu an itibariyle oyunu media markttan almış bulunmaktayım... duyurulur

Dostum ne kadara hangi mağazadan aldın?

79 tl media markt
  • form durumları degısmıs mı gecen senekı gıbı mı yoksa?
  • Pes 2013'te lakap sistemi yapmışlar diyordum ya demin Şampiyonlar Ligini aldım yeni lakap kazandınız dedi işte yeni lakabım

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)
  • oyunu gece yarisi satin alabilecgimiz bir yer var mi satisa cikacaksa ? bu arada ML gece yarisi mi acilacak yarin sabah-oglen filan mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

oyunu gece yarisi satin alabilecgimiz bir yer var mi satisa cikacaksa ? bu arada ML gece yarisi mi acilacak yarin sabah-oglen filan mi ?

şu an oynuyorum master lig :))
  • quote:

form durumları degısmıs mı gecen senekı gıbı mı yoksa?

form durumları geçen seneki gibi değil sanırım.. her gün sabit kalmıcak galba.. 2011 e dönüş var sanırım..
  • quote:

quote:

oyunu gece yarisi satin alabilecgimiz bir yer var mi satisa cikacaksa ? bu arada ML gece yarisi mi acilacak yarin sabah-oglen filan mi ?

nereden aldiniz acaba
  • quote:

quote:

quote:

nereden aldiniz acaba

media markt
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.