Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GévréK

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

evet karşıdaki korkak,ezik,şerefsiz adi herif bağlantıyı kopartıyo 3-0 ben yenik sayılıyorum benim puanım gidiyo para vermiyo ayrıca oyuncularımda 1 maç yapmış sayılıyor artık delircem konami ne diyim ben sana sövmekten bıktım... en az hile yüzünden 150 puanım gitmiştir belki 200

Dostum anlattığına bakarsak bağlantı kopmaları senden kaynaklanıyor bende de arada kopma oluyor ancak 3-0 hükmen ben yeniyorum sadece maç tamamlama oranım düşüyor.Zaten iki şekilde kopuyor ya karşı taraftan dolayı koptu diyor yada bağlantı kötüleşti diye mesaj verip kopuyor 2 sinde de 3-0 bana veriyor.
    Modemden port açmanızı tavsiye ederim bu tür sorunlarla karşılaşmazsınız.

ya portla ne alakası var aga al işte şimdi yine yaptı bacısıpatlagın biri d4 lavuk 560 puan yapmıs 1-1 mac eziyorum enayiyi gitti patlattı baglantıyı mac skoru yazmıyor baglantı kotulesdiginden mac sona erdi feln filn yazıyor işte ama dedigi gibi arkadasın hem param gidiyor zaman zamanda puanım gidiyor

p.s. :ama yinede port işinide bir arastırıcam bu port olayları yüzünden boyle bişey olma ihtimali varmı bilgisi olan varsada lutfen paylassın (en acı olanda 355 puanlardan gelip kendimce nacizane bir kadro yaptım ve bu itler yüzünden iflas edicem 4 mac dan 3 ünü patlattılar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 14 Ekim 2011; 2:44:47 >
  • Hile yapan elbette var ancak sonuçta dört dörtlük internet kullanmıyoruz arada bağlantı problemi de oluyor kopmaların bazılarının nedeni de bu.
    Kardeşimle oynuyorum port açmadan önce devamlı kopuyordu şimdi eser yok hiç kopma olmuyor bu yüzden tavsiye etmiştim.
    Tabi yinede siz bilirsiniz denemekte fayda var belki düzelir.
  • gevrek dedigin yonetimide mutlaka deniycem nasıl port acdıgından da bahsedirmisin biraz..
  • Demek istediğini biliyorum kardeş fakat benim anlattığımı bilmiyosun bu başka bişey başına gelirse anlarsın anca zaten o ezik sana denk gelirse aynısını yapar şimdi ben fraps ile bi videosunu çekeyimde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Arkadaşlar merhaba,

Ben de Pes 4'ten beridir PES oynuyorum. PES 2012'yi de her ne kadar demo'sundan beridir sevemesem de yine orjinal aldım ve 1 haftadır da OML'deyim. Oyunun yeni motoruna, pas sistemine, kalecilerin hatalarına, oyun daha yeni yeni çıkmasına rağmen süper kadro kuranlara sinir olsam da iş çıkışı geceleri can sıkıntısı için OML idare ediyor.
    Şu anda 40 milyon civarı bütçe ile D4'teyim. Akşama ucuz ama formda olan oyuncu tavsiyelerimi yazarım; isteyenler faydalanır.

Bu arada Forumdan bir arkadaş beni oyundan donanımhaber topluluğuna çağırmıştı. PES 2012 nick'im de -Kiss-of-Death- Karşılaşırsak maç atarız.

Seninle mac yaptik sanki,yaniliyor da olabilirim tabi. Kadrona gore iyi oynuyordun yanilmiyorsam
  •  [PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

arkadaşlar bu işaretlediyim mavi çizgiler ne anlama geliyor bile var
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 13 Kasım 2011; 12:54:01 >
  • 3 hafta önce pes 2011 almıştım 2012 hiç beğenmedim ama yine de en son çıkan oyun olduğu için dayanamadım onuda aldım bakalım 2 3 gün içinde gelir elime :D organisazyon varsa bende burdayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon420

3 hafta önce pes 2011 almıştım 2012 hiç beğenmedim ama yine de en son çıkan oyun olduğu için dayanamadım onuda aldım bakalım 2 3 gün içinde gelir elime :D organisazyon varsa bende burdayım :D

Ben bugün itibariyle 2011'e noktayı koydum :) Zaten 2012'yi de almıyorum.
    2011'de doğru düzgün top oynayacak adam kalmamış. Hemen herkesi yener oldum (Brezilya'lılar hariç)...

En son bugün Online => Müsabakalar kısmında "WEPES Online Cup"a katıldım. Kupayı kazandım :) Önceki gün finalde rakiple bağlantı kurulamamıştı ve oyun rakibi galip saydı (Rakip Brezilya'lı idi)
    Yani bu sene online PES'e veda ediyorum artık. Seneye devam ederim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 14 Ekim 2011; 21:07:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

3 hafta önce pes 2011 almıştım 2012 hiç beğenmedim ama yine de en son çıkan oyun olduğu için dayanamadım onuda aldım bakalım 2 3 gün içinde gelir elime :D organisazyon varsa bende burdayım :D

2011'de doğru düzgün top oynayacak adam kalmamış. Hemen herkesi yener oldum (Brezilya'lılar hariç)...

En son bugün Online => Müsabakalar kısmında "WEPES Online Cup"a katıldım. Kupayı kazandım :) Önceki gün finalde rakiple bağlantı kurulamamıştı ve oyun rakibi galip saydı (Rakip Brezilya'lı idi)

Valla kötü oldu bu ya bari 1 maç yapaydık :D
  • beyler maksimum 3900 lük bir stoper önerisi alabilirimiyim...
  • quote:

quote:

hocam bana sat pes 2011 'i nerede oturyorsun sen
  • sana stoper olarak ucuz ve iyi defans woodgate diyebilirim ben aldığımda 3000 di şimdi fiyatı nekadar bilmiyorum fakat formu 2 ama bende hiç yeşilin altına düşmedi ilginçtir:D
  • Beyler artık topluluktaki kişiler günün hangi saati müsait yazmaya başlasın diyorum. Ben mesela her gün demeyeyim de akşamları burada olurum 8'den sonra falan.
  • Beyler pes 2012 online oynuyorum. Rakıplere bakıyorum kac paralık takım ya bunlar nasıl yapmıs bu kısa surede ben para yetıstıremıorum sozlesmelere :) bu ıs ıcın akıl veren ne yapayım :) bırde adamlar cıkıyor oyundan bızde %70 altına dusuyruz turnuvalara gıremıoruz.... Nasıl bir çizgi çizeyım yardım edın lutfen teşekürler...
  • %70 olayını burdan birbirinizle oynayarak rahatlıkla yükseltebilirsiniz.
  • Takımımı yazayım arkadaşlar 10 günde yaptım bu takımı tamamen el emeği zerre hile yoktur hile yapan herkesin Allah belasını versin.. TAKIMIM:

--------------------GİGNAC(75)-------------------

A.SANCHEZ(87) --------------------------- NEYMAR(84)

MACHADO(77) ---------------------------- FLAMİNİ(80)

----------------- ALOU DİARRA(76)------------

ONUOHA(79) YOBO(83) DİAWARA (80) COULIBALY(75)

------------------VİVİANO(87)-------------

YEDEKLER: PETERBENOV-MPHELA-M.FERNANDES-BAKAR-HUBASQUE-HEEDERS-GUTİERREZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 15 Ekim 2011; 2:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancakmak

Beyler pes 2012 online oynuyorum. Rakıplere bakıyorum kac paralık takım ya bunlar nasıl yapmıs bu kısa surede ben para yetıstıremıorum sozlesmelere :) bu ıs ıcın akıl veren ne yapayım :) bırde adamlar cıkıyor oyundan bızde %70 altına dusuyruz turnuvalara gıremıoruz.... Nasıl bir çizgi çizeyım yardım edın lutfen teşekürler...

valla ben oyun çıktığı gün aldım ve nerdeyse günde 20 saat açık kaldı oyun maç başına ortalama 1.000.000 euro + 500.000 euro da mypes'ten alıyordum en başta sonra kadro değeri yükseldikçe aldığın para da çoğaldı şimdi 4 milyon kazanıyorum maç başına ortalama ve takımda kimi istersen var yaklaşık 700 milyon kadro değerim var benim anlamadığım siz nasıl para kazanamıyorsunuz "bu arada hile yapanın allah bin belasını versin çok puanım ve param gitti bu yüzden" yani bi turnuvaya gir ortalama 6 maç yap "1 saat sürüyo her turnuva maçlar ortalama 9 dakika" kazan kaybet hiç vermiyorsa 7-8 milyon veriyor günde yaklaşık 10 turnuva var sepsine girersen yaklaşık 80 milyon kazanırsın tabi üst turlara çıkarsan rakam daha da yükselir arada hızlı maç da yapabilirsin antrönör modda tabi "arada yemek yemek lazım demi" 10 değil de 5 turnuvaya gir 30-40 milyon kazan benim 2 tane ilk 11'im var ikisi de en pahalı oyunculardan kurulu ayrıca 2 tane de extra yedeğim var "arshavin ve villa" dediğim şekilde yaptım çok zor değil yani
  • oyundaki adım : veriler oynamak isteyen varsa oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

quote:

quote:

hocam bana sat pes 2011 'i nerede oturyorsun sen

pes 2011 orjinal sana 30 tl ye verim kardeş :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.