Şimdi Ara

PC PARTNER'e dikkat !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlar bana 64bitlik bir ekran kartını 128bit diye satmıştır. Forumda beni bilenler bu işlerden ne kadar anladığımı bilir, bir ekran kartının 64bit mi 128bit mi anlayacak kadar tecrübemiz var. Sözüne güvenilir birine benzettim ama değilmişler demekki. Bu kişilerle alışveriş yaparken dikkatli olun derim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kendisi Ankarada bende alış veriş yapacaktım ama ???? leri oluştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

kendisi Ankarada bende alış veriş yapacaktım ama ???? leri oluştu

yok kendinisi şuan forumda
  • geri götürdüğünde almam mı dedi??? bi de hangi PC Partner?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kantele

Bu adamlar bana 64bitlik bir ekran kartını 128bit diye satmıştır. Forumda beni bilenler bu işlerden ne kadar anladığımı bilir, bir ekran kartının 64bit mi 128bit mi anlayacak kadar tecrübemiz var. Sözüne güvenilir birine benzettim ama değilmişler demekki. Bu kişilerle alışveriş yaparken dikkatli olun derim.

kendisi ile durumu görüştünüz mü? çünkü çoğu satıcı 64/128 bit olayından emin değildir. bunları PCPARTNER'dan çok malzeme alıp hiç birinde sorun yaşamadığımdan dolayı yazıyorum.
  • Söz konusu kişi yalçın mı?Eğer o ise bu işte bir yanlışlık var derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

Söz konusu kişi yalçın mı?Eğer o ise bu işte bir yanlışlık var derim.

+1

NEYSE HERALDE ARKADAS DA SİLER ŞİMDİ TOPİC İ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: comeon

quote:

Orjinalden alıntı: kantele

Bu adamlar bana 64bitlik bir ekran kartını 128bit diye satmıştır. Forumda beni bilenler bu işlerden ne kadar anladığımı bilir, bir ekran kartının 64bit mi 128bit mi anlayacak kadar tecrübemiz var. Sözüne güvenilir birine benzettim ama değilmişler demekki. Bu kişilerle alışveriş yaparken dikkatli olun derim.

kendisi ile durumu görüştünüz mü? çünkü çoğu satıcı 64/128 bit olayından emin değildir. bunları PCPARTNER'dan çok malzeme alıp hiç birinde sorun yaşamadığımdan dolayı yazıyorum.

comeon hocam güvenilir diyorsa bir yanlışlık olma ihtimali yüksektir.

Selamlar...

• Biz diyorsak safsatamıdır?
  • sjsero, ozgurbakacak, cem77, cafesnet, kortin, PC PARTNER

ben biraz önce kedisini burda gördüm ama müdahale etmedi acaba neden
  • quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

Biz diyorsak safsatamıdır?

sizi tanımıyorum
  • kantele nikli arkadasın acmıs oldugu ilanı bi suredir takip ediyorum ve hiç bi şekil de yorum yapma geregi duymadım cunku arkadas kendi yazıp kendi oynuyor.
    İŞİN ASLI ŞUDUR:
    BENDEN 2 AY ONCE ASUS MARKA EKRAN KARTINI İNTERNETTEN BUTUN ARASTIRMASINI YAPIP BENDEN ALDI . VE BEN EKRAN KARTINI BU ARKADASA SATARKEN EKRAN KARTINDAN SORUN YASAMAYCAGINI
    1 YIL GARANTİSİNİN OLDUGUNU VE Bİ SORUN YASADIGINDA GETİREBİLECEGİNİ SOYLEMİŞTİM .

2 AY ONCE SATTIGIM ASUS MARKA EKRAN KARTILARINI "HALF LİFE2" "NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2" VE BU TİP OYUNLARLA TEST ETTİKTEN SONRA BEN KENDİM BİR İNTERNET CAFEDEN ALDIM . SAYMIŞ OLDUGUM OYUNLARIN HİÇ BİRİNDE TUTULMA KASILMA OLMADI.

HANGİ 64 BİT EKRAN KARTLARI BU OYUNLARI TUTULMADAN OYNAYABİLİR BANA ACIKLASIN SAYIN kantele ARKADSIM VE İNTERNETTEN ARASTIRILDIGINDADA 128 BİT OLDUGU YAZIYOR

KENDİ KULLANDIGI KIYTIRIK Bİ PROGRAMLA BENİ İTHAM ALTINDA BIRAKIYOR .

BU FORUMDA BEN YÜZLERCE KİŞİ İLE ALIŞ VERİŞ YAPTIM KİMSEYLE PROBLEM YASAMADIGIMA GORE
    SORUNUN BEN DE OLMA İHMALİ NEDİR????

EN SON OLARAK ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM:
    BUNDAN SONRAKİ YORUMLARI BENİMLE ALIŞ-VERİŞ YAPAN ARKADAS LARIMA BIRAKIYORUM

PC PARTNER
    YALÇIN YAZICI

• ramlerin dizilimi ne şekilde L ise 128 bittir değilse 64 bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: PC PARTNER

kantele nikli arkadasın acmıs oldugu ilanı bi suredir takip ediyorum ve hiç bi şekil de yorum yapma geregi duymadım cunku arkadas kendi yazıp kendi oynuyor.
    İŞİN ASLI ŞUDUR:
    BENDEN 2 AY ONCE ASUS MARKA EKRAN KARTINI İNTERNETTEN BUTUN ARASTIRMASINI YAPIP BENDEN ALDI . VE BEN EKRAN KARTINI BU ARKADASA SATARKEN EKRAN KARTINDAN SORUN YASAMAYCAGINI
    1 YIL GARANTİSİNİN OLDUGUNU VE Bİ SORUN YASADIGINDA GETİREBİLECEGİNİ SOYLEMİŞTİM .

2 AY ONCE SATTIGIM ASUS MARKA EKRAN KARTILARINI "HALF LİFE2" "NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2" VE BU TİP OYUNLARLA TEST ETTİKTEN SONRA BEN KENDİM BİR İNTERNET CAFEDEN ALDIM . SAYMIŞ OLDUGUM OYUNLARIN HİÇ BİRİNDE TUTULMA KASILMA OLMADI.

HANGİ 64 BİT EKRAN KARTLARI BU OYUNLARI TUTULMADAN OYNAYABİLİR BANA ACIKLASIN SAYIN kantele ARKADSIM VE İNTERNETTEN ARASTIRILDIGINDADA 128 BİT OLDUGU YAZIYOR

BU FORUMDA BEN YÜZLERCE KİŞİ İLE ALIŞ VERİŞ YAPTIM KİMSEYLE PROBLEM YASAMADIGIMA GORE

PC PARTNER
    YALÇIN YAZICI

Kartın oyunları oynatması 128Bit olduğunu ıspatlamaz. Eğer satılırken ''Bu kart 128 Bittir'' denmiş ise ve kart 64 Bit ise satan geri almak zorundadır. Kartın üzerinde 8 adet bellek modülü olması gerekir. Ayrıca internetten kaç bir olduğu bilgisine ulaşılabilir....

• quote:

Orjinalden alıntı: gargoyle

Selamlar...

nedenini açıklamanızı istirham ediyorum?
  • Abi beLkide aceLeci davrandı anLatmak istediğini yanLış yansıttı bizLere.

Ben hayra yoruyorum ve şöyLe bir mana cıkarıyorum ordan;

"Comeon Hocam güveniLir diyorsa şayet tamamdır söz konusu arkadaş güveniLirdir, bu yüzden bu oLayda bir yanLışLık vardır, bu arkadaş biLerek ve isteyerek boyLe bir şey yapmamıştır."

Yani size güveni tam oLabiLir. Ama devrik bir cümLe yüzünden tamamen yanLış anLaşıLmış gibi geLdi bana...

quote:

quote:

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 7 Haziran 2005, 18:56:27 >

• gorgoyle=gergozen=gökay bey diyelim

gökay bey kesinlikle yanlış cümle kurmuş.. devrşikcümle..
    .
    comeon=afşin06=afşin

Afşin gibi kalender saglam ticareti özü sözü bir arkadaş tanımam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist34

gorgoyle=gergozen=gökay bey diyelim

gökay bey kesinlikle yanlış cümle kurmuş.. devrşikcümle..
    .
    comeon=afşin06=afşin

Afşin gibi kalender saglam ticareti özü sözü bir arkadaş tanımam.

Gökalp

quote:

quote:

Selamlar...

Sanırım yanlış anladınız.

Eğer arkadaş güvenilir diyorsanız bu olayda bir yanlış anlama vardır demek istemiştim. Sizi rencide etmeye yönelik değildi yazdıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyle -- 7 Haziran 2005, 21:59:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PC PARTNER

kantele nikli arkadasın acmıs oldugu ilanı bi suredir takip ediyorum ve hiç bi şekil de yorum yapma geregi duymadım cunku arkadas kendi yazıp kendi oynuyor.
    İŞİN ASLI ŞUDUR:

PC PARTNER
    YALÇIN YAZICI

Ne güzel ya, zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz bir de. Ben kartı almadan önce araştırma falan yapmadım. Sizin forumda verdiğiniz ilanı gördüm ve orada 128bit yazmıştınız. Benim de Ankara'da bir işim vardı, geldim dükkanınıza ve size tekrar sordum 128bit olup olmadığı, siz de öyle olduğunu söyleyince sözünüze güvenerek aldım.

Benim kartın 64bit olduğunu iddia ederken kullandığım program "Everest" isimli programdır. Bu programdan başka "kıytırık" olmayan bir program biliyorsanız söyleyin, bir de onla bakalım. Şu oyunu oynadım, bu oyunu oynadım diyerek mi ispat edeceğiz kartın kaç bit olduğunu? Kart 64Mb Asus V9180 SE/T'dir. Asus'un kendi sitesindeki linki de budur:

http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=7&l3=11&model=278&modelmenu=1

Burada kartın kaç bit olduğu hakkında bir bilgi yok. 128bit olsa özellikle belirtilirdi zaten önemli bir özellik olduğu için.

Arkadaşım bundan önce alışveriş yaptığın insanlarla çok güzel ilişkiler içinde olabilirsin, bu beni ilgilendirmez. Sen bana attın kazığı, geri almayı da kabul etmiyorsun. Başka da bir şey söylemiyorum, isteyen istediğine hak verebilir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• millete 64 bitlik kartı 128 bit diye yutturuyorsun sonra geri almıyorsun gitte bilgisayarın 'B' sinden başlayıp öğrenmeye başla sizin gibiler yüzünden bu piyasa bu hallere düştü KARACAHİLLER sizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.